Adrenalin Fotoğraf Yarışması

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan balum Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 0
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,388

balum

Yalan Dünya
Mesajlar
1,143
Tepkime Puanı
0
Yer
Ankara
banner470sayfa.jpg


ADRENALİN DOĞA FOTOĞRAFLARI YARIŞMASI

“DOĞA, HEYECAN ve İNSAN”

1. KONU
Türkiye’de doğa sporlarının yaygınlaşması ve bilinçli bir şekilde yapılabilmesi için faaliyet gösteren öncü ve kurucu markalardan olan ADRENALİN TIRMANIŞ ve DOĞA SPORLARI olarak onuncu yılımızı tüm doğaseverleri davet ettiğimiz bir fotoğraf yarışmasıyla kutluyoruz. Kent insanını doğada daha fazla ve daha bilinçli zaman geçirmeye teşvik etmek hedefiyle düzenlediğimiz yarışmada, doğa sevgisini fotoğraf tutkusuyla buluşturmanızı istiyoruz. Mutlu, güvenli ve doğayla barışık aktiviteler gerçekleştirdiğiniz anların karelerini yarışmamıza bekliyoruz.


2. AMAÇ
ADRENALİN TIRMANIŞ ve DOĞA SPORLARI; 10 yıldır Türkiye Doğa Sporları sektörüne hizmet veren bir kuruluş ve 10. yaşını da fotoğraf sanatını ve doğayı buluşturarak kutlayacak. Doğada güvenli ve mutlu zaman geçirmek için malzemenin önemini inanırken, doğa sevgisinin ve insan iradesinin de bu aktivitelerde ne kadar önemli bir yeri olduğunu da her fırsatta vurguluyor. Yeni, güvenilir ve dünya standartlarında malzeme temini için her zaman doğru adres olmayı hedeflerken, diğer yandan da doğa sporlarında bilgi ve eğitimin yaygınlaşması için çalışmalarda bulunan lider marka.

ADRENALİN TIRMANIŞ ve DOĞA SPORLARI olarak düzenlediğimiz bu yarışmada; yaş ve cinsiyet farkı olmadan herkesin doğada güvenli bir şekilde bulunabileceği, doğa sporlarıyla uğraşan insanların kent ve iş yaşamlarında daha mutlu ve üretken oldukları ve kaliteli malzeme kullanımının aktiviteleri daha eğlenceli ve güvenli kıldığını, fotoğraf sanatı ile belgelemek ve on binlerle paylaşmak istiyoruz.

3. KATEGORİLER
1) Renkli baskı fotoğraflar (5.0 megapiksel üzeri dijital fotoğraflar ve film ile çekilmiş fotoğraflar.)
2) 5.0 Megapiksel altı fotoğraflar (E-posta yoluyla dijital olarak gönderilecektir.)


4. YARIŞMA ve KATILIM KOŞULLARI
- Yarışma Seçici Kurul Üyeleri ve ADRENALİN TIRMANIŞ ve DOĞA SPORLARI Kuruluşları çalışanları dışında, amatör ve profesyonel tüm fotoğrafçılara açıktır.
- Yarışma film ve dijital fotoğraf dalında olup, yarışmacılar en çok 3 eserle yarışmaya katılabilirler.
- Basılı eserlerin kısa kenarı 18 cm'den kısa, uzun kenarı 40 cm'den uzun olmamalıdır.
- Katılım formu ve tüm detaylar www.adrenalin.com.tr adresinden temin edilecektir.
- 5.0 Megapiksel altı dijital fotoğraflar en fazla 96 DPİ çözünürlükle, uzun kenarı 1200 piksel’den fazla olmamak kaydı ile foto@adrenalin.com.tr adresine başvuru formu ile birlikte gönderilecektir.
- Eserler fotoğraf kağıdına basılmalı, herhangi bir yüzeye yapıştırılmamalıdır. Bilgisayar yazıcı çıktısı ya da fotokopi çoğaltmalar kabul edilmez.
- Yarışmaya gönderilecek eserlerin arka yüzünün sağ alt köşesine ve zarf üzerine 5 rakamdan oluşan bir rumuz ve sıra numarası yazılmalıdır. (örnek : 12345 - 1)
- Yarışmacı katılım formunu tam ve eksiksiz olarak doldurduktan sonra kapalı bir zarfa koyarak, üzerine 5 rakamdan oluşan rumuzunu yazmalı ve fotoğraflarla birlikte göndermelidir.
- Fotoğraflar üzerinde yapılan dijital yazılım müdahaleleri “kabul edilebilir miktar”dan fazla olmamalıdır.
- Fotoğraflar postada/kargoda zarar görmeyecek şekilde paketlenerek belirtilen son teslim tarihine kadar, belirtilen yazışma adresine gönderilmeli ya da elden teslim edilmelidir.
- Eserlerin yarışma sekreterliğine ulaştırılması ile birlikte herhangi bir zarar görmemesi için gereken özen gösterilecek, ancak postada oluşabilecek kaybolma, gecikme ya da hasarlardan ADRENALİN TIRMANIŞ ve DOĞA SPORLARI sorumlu tutulmayacaktır.

Katılım Formunun yazdırılabilir hali için <a href="http://www.adrenalin.com.tr/fotoyarismakatilimformu.doc"> tıklayınız</a>.

5. ÖDÜLLER

ADRENALİN TIRMANIŞ ve DOĞA SPORLARI, yarışmada derece alan eserlerin sahiplerine vereceği ödüller ile insanın doğada ve kentte, doğayla barışık bir biçimde yaşamasını sağlayan marka ve ürünlerin kullanımını destekliyor:

5.0 MEGAPİKSEL VE ÜSTÜ DİJİTAL FOTOĞRAFLAR VE GELENEKSEL FİLM ÇEKİMLERİ

BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ
Çevreci, sessiz ve ekonomik motoru ile hafta sonlarında sizi doğaya kaçıracak, kent içindeyse zaman kazandıracak, şirin bir araç:
KANUNİ CLASSIC 125 SCOOTER
175 YTL değerinde Salewa Scout 2 çadır

İKİNCİLİK ÖDÜLÜ
Dünya şampiyonu TREK’den 600 YTL değerinde TREK 3700 dağ bisikleti, 400 YTL değerinde Marmot Minimalist Goretex Paclite ceket, 175 YTL değerinde Salewa Scout 2 çadır ve 120 YTL değerinde Lafuma Vercors ayakkabıdan oluşan bir set.

ÜÇÜNCÜLÜK ÖDÜLÜ
400 YTL değerinde Marmot Minimalist Goretex Paclite ceket, 175 YTL değerinde Salewa Scout 2 çadır, 120 YTL değerinde Lafuma Vercors ayakkabı ve 80 YTL değerinde Timberline sırt çantasından oluşan bir set.


5.0 MEGAPİKSEL ALTI DİJİTAL FOTOĞRAFLAR

BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ
400 YTL değerinde Marmot Minimalist Goretex Paclite ceket.


İKİNCİLİK ÖDÜLÜ
120 YTL değerinde Lafuma Vercors ayakkabı.


ÜÇÜNCÜLÜK ÖDÜLÜ
80 YTL değerinde Timberline sırt çantası.

KATEGORİ DIŞI
JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ
250 YTL değerinde Honda motosiklet eğitimi.
Adrenalin ÖZEL ÖDÜLÜ
Ödüle uygun görülen 20 kişiye birer adet Black Diamond ION kafa feneri



6. DEĞERLENDİRME, SONUÇLARIN DUYURULMASI, ÖDÜL TÖRENİ:
Sonuçlar Seçici Kurul değerlendirmesi sonuçlandıktan www.adrenalin.com.tr adresinden duyurulacaktır. Dereceye giren katılımcılara ödül ve sertifikaları 17 Kasım 2007 tarihinde düzenlenecek tören ve sergide takdim edilecektir.

Katılımcıların sunduğu eserlere layık görülen sıra, seçici kurulun takdiri ile belirlenecek olup, buna hiçbir surette itiraz edilemeyeceği gibi, dereceye layık bir proje öngörülmediği takdirde bu sıra boş bırakılacaktır. Sunulan projeler, Seçici Kurul tarafından daha sonraki alt derece ve ödüllere layık bulunulabilir.


7. YARIŞMA TAKVİMİ
Son Katılım : 12 Kasım 2007
Sonuçların Açıklanması : 16 Kasım 2007
Ödül Töreni ve Kutlama Partisi : 17 Kasım 2007


8. SEÇİCİ KURUL

Haldun AYDINGÜN – Dağcı / Yazar / Fotoğraf Sanatçısı
Bünyad DİNÇ – Dağcı / Fotoğraf Sanatçısı
Tunç FINDIK – Dağcı / Yazar / Fotoğraf Sanatçısı
Başar BİLGE – Gezgin / Fotoğraf Sanatçısı
Yankı TANSUĞ – Dağcı / Adrenalin Kurucu Ortak

9. YAYIN ve TELİF HAKKI
- Yarışmada ödül alan ve sergilenmeye hak kazanan eserlerin her türlü telif, yayın, kullanım ve sergileme hakları münhasıran ADRENALİN DOĞA SPORLARI TURİZM VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. 'ne aittir. Bu eserler ADRENALİN DOĞA SPORLARI TURİZM VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. arşivinde kalacaktır.
- Ödül alan ve sergilenmeye hak kazanan eserler ADRENALİN DOĞA SPORLARI TURİZM VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. tarafından kitap, reklam, broşür, afiş, web sayfası ve benzeri basılı yayınlarda fotoğrafçı adı belirtilmek koşuluyla kullanılabilir. ADRENALİN DOĞA SPORLARI TURİZM VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. bu eserlerle ilgili yapacağı yazılı ve görsel yayınlar, sergilemeler için eser sahiplerine ayrıca bir ödemede bulunmaz.
- Katılımcılar şartname hükümlerini aynen kabul ederler.

10. ESERLERİN İADESİ
Dereceye girmeyen ve sergilenmeyen basılı eserler sahiplerine karşı ödemeli kargo ile iade edilecektir. Tüm gönderilerde katılım formunda belirtilen adres esastır.

11. İLETİŞİM
Yarışmanın şartnamesi ve her türlü açıklayıcı bilgi, aşağıdaki adresten şahsen, posta veya e-posta yolu ile istenebilir.

ADRENALİN TIRMANIŞ ve DOĞA SPORLARI
www.adrenalin.com.tr
foto@adrenalin.com.tr
Mümin Deresi Sk. No: 39/A Sahrayıcedit İSTANBUL

TOPRAK YAYIN PRODÜKSİYON ve HALKLA İLİŞKİLER
0 216 386 78 64
bilgi@toprakyayin.com

http://www.adrenalin.com.tr/texts.asp?TextID=2199
 

Etiketler
Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,479
Mesajlar
1,518,553
Kayıtlı Üye Sayımız
172,133
Kaydolan Son Üyemiz
sereze

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst