Araç Kamerası

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan prafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,440
Ynt: Araç Kamerası

Sn. kuzay ayrıntılı anlatımlar yapmışsınız sağolun. Ama ben ne ayarları nede izlemeyi hala halledemedim. Bunda kabahat tamamen bende. Sadece hafta sonu biniyorum aracıma ve kamera da dolayısıyla sadece hafta sonları işbaşı yapıyor.
Kameraya yolda yüklenen görüntüleri de muhafaza edemedim son 2 hafta sebebi de şu; kamerayı bilgisayara bağlayınca pil düşük uyarısı aldım ilk hafta, satın aldığım şarj cihazı ile prize taktım dolsun sabaha kadar diye ama bilemedim ki kamera otomatik çekim moduna geçecek ve çok uzun süreli çekimde hafıza kartında yer kalmayınca başa dönüp mevcutların üzerine kayıt yapacak... İki hafta sonu çekimlerim bu hata ile yok oldu. Geçte olsa uyandım ve şimdi hafıza kartını sökerek dolum yaptıracağım pile... Bir tane kart okuyucu aldım kartı kamerada bırakmayıp görüntüleri oradan bilgisayara aktaracağım sonrada becerebilirsem buraya...
Acelem yok, yeni senede çözerim belki cihazı komple...
 

Etiketler

Ynt: Araç Kamerası

Satın aldığım link : http://www.aliexpress.c...LCD-Full/832453443.html

Bu kameradan sipariş verdim bende kullananlar çok memnun
elime ulaştığında daha detaylı açıklama yapmaya çalışırım
Bu video kullanan bir arkadaşın yüklediği bir video özellikle GPS olması çok güzel.
[youtube]http://youtu.be/ZEGUopGVrjg[/youtube]
 


Ynt: Araç Kamerası

Umarım dediğiniz gibi olur.
Birde ülkemizde o görüntüleri gönderip de değerlendiren bir yer olsa da dediğiniz magandalar cezasız kalmasa.
 



Ynt: Araç Kamerası

Konuyla ilgili 2 hafta önce basında haberler çıkmıştı

Trafik ihlali yaptığı vatandaşlarca belgelenen sürücüye ceza yazılabilmesinin önünü açacak düzenleme hazırlandı. Her yıl yaklaşık 10 bin kişinin hayatını kaybettiği trafik kazalarını azaltabilmek hedefiyle 2013′ü ”Seferberlik yılı” ilan eden Emniyet Genel Müdürlüğü, kural ihlali yapan sürücülere karşı yeni uygulamaları hayata geçirmeye hazırlanıyor.
Tasarı kanunlaşınca trafik ihlalini fotoğraf ya da görüntüyle belgeleyen vatandaşlar, kusurlu sürücüye ceza yazılmasını sağlayabilecek.

DELİL OLMADIĞI İÇİN CEZA YAZILAMIYOR
Mevcut uygulamaya göre, trafikte mağdur olan vatandaşların şikayetlerini değerlendiren polis, ihlali yapan aracı durduruyor ancak MOBESE kameralarına da yakalanmadığı ve elde hiçbir delil bulunmadığı için ceza yazamıyor. Düzenlemenin hatalı park problemine çözüm olacağını belirten emniyet yetkilileri, bunun birçok ülkede uygulandığına dikkati çekti. Bu metotla trafik kazalarının yüzde 10 azalacağı tahmin ediliyor.
 

Ynt: Araç Kamerası

merhaba dostlar.
2 gün önce bir dostuma malzeme karşılığı http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-sadece-299tl-4.3-arac-dikiz-aynasi-kamera-cift-lens-g-sensor-147868926/detay/ yol kamerası aldırdım..özellikleri zaten incelerken okuyacaksınız..tam montajını yapmadım(elektrik işi var) ön ve arka kamera + geri vites kamerası olarak hepsi biryerde..dikiz aynasına takıp denedim..32gb hafıza kartı uygun olur dedi satıcı..akşam karanlığında sadece görüntüyü görmek için test ettim ve gayet başarılı buldum..tamamen montajını yapınca çekimleri sizlere aktaracağım..
sevgiyle kalın..
erim özbiler
 

Ynt: Araç Kamerası

es45' Alıntı:
merhaba dostlar.
2 gün önce bir dostuma malzeme karşılığı http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-sadece-299tl-4.3-arac-dikiz-aynasi-kamera-cift-lens-g-sensor-147868926/detay/ yol kamerası aldırdım..özellikleri zaten incelerken okuyacaksınız..tam montajını yapmadım(elektrik işi var) ön ve arka kamera + geri vites kamerası olarak hepsi bir yerde..dikiz aynasına takıp denedim..32gb hafıza kartı uygun olur dedi satıcı..akşam karanlığında sadece görüntüyü görmek için test ettim ve gayet başarılı buldum..tamamen montajını yapınca çekimleri sizlere aktaracağım..
sevgiyle kalın..
erim özbiler

Uzun zamandır böyle bir kamera arıyordum, artık umudumu kesmiştim. Cama tutturulanlar dan almaya karar vermiştim. Üç özellik arıyordum; dikiz aynası kamerası olacak, çift lensli ve hareket algılama özelliği. Bunda fazlası ile var. Gecenin bu saatinde çok makbule geçti, teşekkürler.
 


http://www.ebay.com/itm/1080P-HD-Car-DVR-Vehicle-Camera-Video-Recorder-Dash-Cam-G-sensor-GS8000L-HDMI-P-/121256294248?pt=US_Surveillance_Digital_Video_Recorders_Cards&hash=item1c3b703768

http://www.ebay.com/itm/E39Q-HD-1080P-Vehicle-DVR-Car-Cam-Video-Dash-Recorder-Camera-4-IR-G-sensor-HDMI-/121187899415?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c375c9817


http://www.ebay.com/itm/HD-1080P-2-7-LCD-TFT-Vehicle-Car-DVR-Camera-Video-Recorder-G-Sensor-GS-9000L-/380733550774?pt=UK_In_Car_Technology&hash=item58a57cf0b6

http://www.ebay.com/itm/Tready-2-7-Full-HD-1080P-Vehicle-DVR-IR-LED-Night-Vision-Car-Cam-Recorder-DV-D6-/350723725451?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item51a8c3588b

Arkadaşlar, yukarıda linklerini vermiş olduğum ürünleri mümkünse inceleyip, hangisi neden tercih edilmeli veya edilmemeli konusunda tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ederim, veya bu tür bir alırken nelere dikkat edilmeli, üründe olmazsa olmaz gerekenler nelerdir.
Paylaşımlarınız için teşekkürler...

Selamlar, sevgiler ...

Burak



iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
 



Ynt: Araç Kamerası

merhabalar..
Sizleri bilmem ama bende sefer bey gibi hepsi bir olsun istiyordum..ama kısmen oldu..görüşü engellediği ve dikkat dağıttığı için ön cama fuzuli şeyler asmam takmam..sadece yolculuk esnasında navigasyonu ve telefon tutucuyu takarım onlarda kenardadır..
Gönül isterki yol kamerası-park sensörü-navigasyon - gps-handsfree hepsi biryerde olsun..nevarki çinliler bunu hala icat edemedi(ettide bizmi bilmiyoruz ):smiley:bunları tek tek almaya kalksak hem maliyetli hemde ön camın pazar yeri olması kaçınılmaz olur..aldığım cihaz şuan için bana yeter sanıyorum..arac büyük olunca geri vites şart ..2 özellikli bir kamera tam ben lik diye düşünüyorum..yarın montajını yapacağım..eksileri ve artılarını burdan bildiririm..
sevgiyle kalın
a.erim özbiler
 


Gelişmeler ne doğrultuda...
Paylaşmanızı rica ederim


iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
 


Ynt: Araç Kamerası

Aslında muhabbet köşesinde videoyu paylaşmıştım kaza ile ilgili yorum almak için ama buraya da ekleyeceğim farklı bir açıdan. Biz araçta takılı kameraya 100 TL verdik. Eşim kurallara harfiyen uyar ve bildiğim en iyi şöförlerden de biridir. Trafik kuralları açısından bana 5 basar diyelim :smiley: Ama herhangi bir tartışma ortamında sessiz kalır. Bu nedenle araç kamerası istedim.

Dün tatsız bir olay yaşanmış. Bir araca çarpmış. İlk kazası. Vakti de yok, veli toplantısına giderken oluyor olay ve arkadan çarptım diyip kabulleniyor. Karşı araçta tamponda sadece 2 çizik var. Kırık, göçük yok. Lastikler değmiş tampona. 2 çizik sadece. Servise götürülmek üzere anlaşmışlar. Akşam tel geldi 200 TL istedi servis 2 çizik için. Dönücem diyip kapattım. Görüntüleri açtım. 100 de 100 karşı araç kusurlu. Sabah da ilahi adalet işte, okula 6 trafik polisi geldi çocuklara ders verecekler. Görüntüleri izlettik. 6 sı da diğer aracı kusurlu buldu. Araç sahibi çağırılıp görüntüler izlendi polislerle beraber.

Görüntüler olmasa paşa paşa bu parayı ödeyecektim. Ama bu görüntülerle, şimdi istesem en az 3000 TL masraf yazarım onların hanesine. hub kırıldı, sis farı kırıldı, çizik var... Yaz da yaz. Yani o iş öyle yapılmaz böyle yapılır diye de işte onu yapacak adam değilim. Vicdanım acır.

Şerit ihlali yap (yerde düz çizgiler var), sinyal verme, fren mesafesi bırakma, öne kır bas frene. Sonra "bana çarptı" de. Görüntüler ortada.

100 TL lik bir kamera. Yaptığı iş boyundan büyük. Herkesi susturdu. Maliyetini de fazlasıyla çıkardı. 8) Eh, bu alete verilen paraya acınmaz, şiddetle tavsiye edilir. Ne zaman neyle karşılaşılacağı belli olmuyor. :smiley:

[youtube]http://youtu.be/TYCG1rflDLs[/youtube]
 



Ynt: Araç Kamerası

Çok geçmiş olsun..Allah başka kazalar vermesin..Memleketimin trafiğinde ispat etme zorunluluğu anca bu kameralarla çözülür..teknolojiin faydaları işte bu :smiley:
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,475
Mesajlar
1,518,498
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

SON KONULAR



Geri
Üst