Araç Tavsiyesi

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kgezer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,584
Elmalarla armutlar kıyaslanmazmış.
Biri orduya araba yapmış.
Öteki zengin memleketlerde babalar çocuklarına karne hediyesi diye alsın diye ya da gelişmekte olan bizim gibi ülkelerdeki vatandaşın parası yetsin diye ucuz suv yapmış. Sonra devlet koymuş üstüne ötv, kdv...
Bizim memlekette hayatında bu arabaları ilk kez görev vatandaş ta ikisini aynı kefeye koymuş tank zannetmiş kırmış dökmüş...
İşin aslı? ikisi de en az 15+ küsür yaşında araba. Kıran döken öyle her istediği parçayı bulamaz, ayrıca devletin de bütçesi derya deniz değil orduya da arabayı iş gören en ucuzu neyse ondan almıştır, kesinlikle kırılmaz diye düşünen bunu da düşünsün:smiley:
 

Etiketler
3 kapı Suzuki bulursun,offroad değil gezi aracı olarak kullanırsan da sorun çıkarmaz ,Suzuki iyidir.Eğer bütçeyi 25 bin TLye taşıyabilirsen Suzuki Jimny bulabilirsin,daha yeni teknoloji araç temizi de üzmez seni.
 


1996 model 2.8tdi dizel opel frontera miz var,ihtiyactan satilik,yeni muayneli,280 bin km de,motor , yururu ve cogu kaporta parcalari isuzu tfr modelleriyle aynidir,yakiti motor ve agirliga gore cok ekonomiktir,ortalama 100 km de 9 lt,dusunurseniz sahibindende ilani var.fiyati 19000tl,istanbul sultanbeyli

Fatih Donmez 05384551612
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,441
Mesajlar
1,517,991
Kayıtlı Üye Sayımız
172,096
Kaydolan Son Üyemiz
R.K. o.oğlu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst