Artık Silinebilir. Teşekkür Ederim.

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RamizDAYI Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,582



Elinize sağlık çok başarılı uygulama. Ben de geçen yıl kızımın piyanoya başlamasını çok istemiştim. (Devam ediyor) heveslensin diye bütçem de el vermediği için casionun piyano tuşu hassasiyetli bir orgunu alıp şu şekilde bir çalışma yapmıştım. Tabi sizinki çok daha profesyonel olmuş.
6e718fb01814f10e07d64375e4ddbbb0


RMX1971 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 






.
Sayısal Yamaha‘nın eserinize saygıyla kıvışıp, gıpta ile baktığına eminim.
Nasıl bakmasın, kendisinden kaç misli emeğe ve masrafa çıktığı ortada.

Evet, başka benzeri uğraşılarınızı alalım..😊



Hani bir ara hızlı okuma kötü alışkanlığımın aczine uğrayıp, C. Bechstein ve Steinway § Sons ile aşık atma cüreti gösterdiğinizi de düşünmedim değil.🙂
Çünkü başlıkta da öyle yazmışsınız..
 
Son düzenleme:





Yamaha orgunuzun kendisini kuyruklu piyano zannetmesi için harcadığınız çaba takdire şayan ve sonucu göz doldurucu olmuş. :smiley: Kutluyorum. Gerçekten sonucu çabalarınıza değer güzellikte olmuş.

Çalabildiğiniz müzik aletlerinin zenginliği de ayrı bir takdir konusu. Ancak, o elektro bağlama yok mu, O !
Güzelim bağlamaya teknoloji yoluyla yapılabilecek en büyük hakarettir. Sesine asla katlanamadığım ve ne için icat edilip kullanılabildiğine dair akıl sır erdiremediğim, müzik aleti olarak adlandırılmış olan ve dahi çalınabilen, dünyadaki tek nefret edilesi sesi olan garabettir.

Tabii, tamamen kişisel fikrim.

(Bana kızıp laf giydirecek olanlar elektro bağlama konserlerinde kalsınlar inşallah.) :smiley:

Not: Karakalem yeteneğiniz de takdir edilir. Hatta benden bir tık ileride diyebilirim. Seviyorum sanatçı yetenekli insanları.
 


Aslına bakarsanız cihaz org değil. 😊 Taşınabilir, dijital bir piyano. Orglar bu tarz cihazların yanında oyuncak gibi kalıyor. Ne farkı var diyebilirsiniz tabi ki o da şöyle, profesyonel klavyeler ile ciddi anlamda müzik prodüksiyonu yapılıyor. Ama ülkemizde klavyeler çoğunluklu düğünlerde oyun havaları çalmak için kullanılıyor 😊

Elektro bağlama konusuna gelince 😄

Ben yalnızca Orhan Gencebay parçalarını çalıyorum. Hatta sizin için buraya bir "Akşam Güneşi" bırakayım 😄
Harika! Tebrikler.
 






Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,461
Mesajlar
1,518,215
Kayıtlı Üye Sayımız
172,115
Kaydolan Son Üyemiz
SoundofSilence

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst