Benim Karavanim Hymer 55

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan insel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 271
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 122,909
Ynt: Benim Karavanim Hymer 55

İnsel hocam, hayırlı olsun. Sonunda gönlüne göre bir karavan bulmana çok sevindim. Güzel gezilerde mutlulukla kullanın :smiley:
 

Etiketler
Ynt: Benim Karavanim Hymer 55

Tesekkurler dostlarim. Sagolun varolun. Hepp birlikte yollarda olmak dilegiyle. :smiley:
 


Ynt: Benim Karavanim Hymer 55

Teşekkürlerimle. Birlikte kamp yapecagimiz gunleri iple çekiyorum. Sevgiler
 




Ynt: Benim Karavanim Hymer 55

camper_02' Alıntı:
İnsel;yeni karvanın hayırlı olsun,Ağilecek mutlu kamplar dilerim.

Abi uzun zamandır gorusemedik. En kisa zamanda gorusmek dilegiyle tesekkurler ederim.
 

Ynt: Benim Karavanim Hymer 55

Üstadım hayırlı olsun. Hakkını vereceğine eminim.
Sevgiler :smiley:
 

Ynt: Benim Karavanim Hymer 55

Volkan ve tum dostlar tesekkurler. Haftasonumu karavana ayirdim. İki gunde karavanin umdugumdan cok daha temiz olduguna karar verdim. Levent sagolsun hic yalniz birakmadi beni. Yukari Dudulludaki ustasina gittik. Tum yaptirdiklarimi sayarsam sibop ayari, ön takimlar (rot. rotil ve korukler), catlak ayna bağlantilarının aluminyum kaynakla doldurulmasi, cam suyu fiskiyesinin tikali borusunun tamiri, bazen basmayan mars motorunun otomatiginin degismesi (bu arada mars motorunun orjinal komurleri tertemiz cikmasi ustayi bile sasirtti.), benden onceki sahibinin degistirdigi fren merkezi ve balatalarinin ayarlanmasi, arka tikali fren hortumunun degistirilmesi, ısıtma bujilerinin kontrolu, yağ degismesi, hava filtresinin kontrali ve hava tutulması, makasciya gidilme ve makaslara klape atilip donmelerinin engellenmesi... sanirim bu kadar.
Bunun dışında storcuda ışık gecirmeyen stor yaptirdim. Dışı aluminyumlu kumas aldim ve storcuda yaptirdim. O işi de bitirmiş oldum.
Daha yapacak çok iş var. Ama ikinci ve uçuncu etaplar. Biirinciler onemliydi hallettik ve sinavi cok iyi gectik. İkinci etap olmazsa beni huzursuz edecek seyler. 3. etap yapmasam da olur denecek seyler.
Ugrasmadan olmuyor. Ama ilk etap urkutuyordu. Sorunsuz astigim icin mutluyum. Haaa sorunsuz olur mu olmaz elbet. İlk aldigim gun mars motoru takiliyordu. Tel motordan cikiyordu. İdareten takmistim. E5te trafikte aksam 7de tel yine cikti. Sol seritte 4lu leri yakip durdum. Kontagi kapatip kaputu actim. Teli taktim ve mars motoru kilitlendi kaldi. Maalesef donduremedim kontakla. Altina yatip mars motorunu buldum cekicle vura vura icini kimildattim. Ve calisti. Ama yarim saat kotu trafik benim sayemde mahfoldu. Usta herseyi sokup bakti otomatigi degiistirdi. Ama sorun cozulmedi, zaman zaman hala roleyi aciyor ama motoru dondurmuyor. Usta beceremedi. Bir elektrikciye gidecegim.
Yasam alanında hic sorun yok. Hersey gayet iyi. Sorun yok simdilik. Umarim boyle gider. :smiley:
Bugün Dalyanda idik. Levent ve kizi Sirin ile biz, yakisiklilari kafa kafaya verdirdik. Dertlesip durdular. Biz de benimkinin icinde yedik içtik gulduk eğlendik.

2013 03 03 151341
 

Ynt: Benim Karavanim Hymer 55

yakında değilsiniz ki 3leyelim yakışıklıları :smiley: . İnsel hocam ve Levent hocam bana ayrıntılı bisiklet taşıyıcı ve motosiklet rampası ile araç sabitlama ayaklarının resim varsa çizim hatta hazır varsa telefonu lazım.

Bu gün bende banyoda kıl olduğum floresan ampül ( arada yanmadığı oluyordu ve 16 wattı) ü söküp ampül üzerine şerit led ( gün ışığı) sardım. kablo bağlantılarını mevcut duruma göre yeniledim. süper oldu hatta kabin içi banyoyu kıskandı diyebilirim.
 

Ynt: Benim Karavanim Hymer 55

Maalesef benim de yok bisiklet tasiyicim. Leventle dusunuyoruz biz de. Zira yerleri duruyor ikimizde de. Benden onceki sahibi heryeri led yapmis. Ama banyoda led yok. Ben de bir led lamba banyoya dusunuyorum. Orjinal ışığı cok cekiyor malum. Tasima ayaklari pino karavanda var. Benimkiler saglam. Leventte istiyor. Ama dedigiine gore 51lerde sabitleme ayagi yok. Levent daha iyi bilgi verecektir.
 



Ynt: Benim Karavanim Hymer 55

Ahmet hocam temennilerine katılsamda uzaklık maalesef her istenilene imkan vermiyor.

Bisiklet taşıyıcı olarak çeki topuzuna takılan modeli kullanıyorum, orjinal yerine taşıyıcı olursa daha iyi olur çünki arka kapağa
bisiklet olunca ulaşılmıyor. Sabitleme ayağı 46 ve 51 modelde yok,55 e has bir uygulama sanırım. Tüm katalogları baktım öyle
bir uygulamaya rastlamadım, sabitleme ayağı uzun modeli bulabilirsem almak istiyorum. Ç.karavancılarda genel uygulama
kısa modeli olduğundan işe yarayacağını düşünmüyorum.

Dün büyük kızımla sahilde bisiklete binmek için evden çıktığımızda İnselin Dalyana gelirmisin teklifi ile 2 hymerlik buluşmaya
dönüştürdük. Dalyanda belediye bisikletleri park alanında hiç bisiklet yoktu sanırım uygulama iptal oldu, bizde bol sohbetli
bir gün yaşadık.
 


Ynt: Benim Karavanim Hymer 55

toffy' Alıntı:
Hocam biz iskeledeydik, aklımdan da geçti, İnsel Hoca uğrar hem Hoca yı hem de 55 i görürüz diye meğer siz de

Dalyan daymışınız :(

Gokhan Haberim yoktu. Birdahakine. :smiley:
 





Ynt: Benim Karavanim Hymer 55

Herkese merhaba. Vakitsizlikten pek binemesek de karavanin neredeyse tum eksikleri bitti. Malum pleksi camlarimiz var. Neyseki kiriksiz ve ciziksiz. Aralarina su da almamislar hic. Ama matlar. Ayrica ic taraflarinda da bir matlik var. Ne yapmali ne etmeli? Arkada oturanlar kaderlerine kusmeli mi yoksa bir parlatma metodu onerecek var mi? Sevgiler.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,488
Mesajlar
1,518,688
Kayıtlı Üye Sayımız
172,144
Kaydolan Son Üyemiz
zeloni

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst