buda benim dusterr

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan taner001 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,856

taner001

Ana Kamp
Mesajlar
27
Tepkime Puanı
0
Yer
Tekirdağ/Hayrabolu
Merhaba arkadaşar bi kaza sonucu eski arabamız perte ayrılnca bizde duster ile volkswagen jetta arasında kaldık ama daha sonra işimiz gereği duster almaya karar verdik.Almadan önce internette araştırma yaparken tesadüfen bu siteyi gördüm ve hemen üye oldum .Sizlerin sağyesinde araç hakkında pek çok şey öğrendim hepinize teşşekkür ederim. Aracım duster4*4 laureate siyah look paket güvenlik paket deri direksiyon ve esp+asr olan bi araç arabamdan sadece yakıtı dışında geri kalan herşeyinden memnunum binek arabayla ellbette karşılaştırılamaz ama binek arabadan pekte aşağı kalır yanı yok . en sevdğim özelliği ise altı yüksek eski arabamzın altını vurdurmaktan altı eriyip yükselmeye başlamıştı :smiley:

Fotoraf0327


Fotoraf0326


Fotoraf0329


Fotoraf0328


Fotoraf0331
 

Etiketler







Ynt: buda benim dusterr

Çok doğru seçim yapmışsınız, 403 otobüs gibi geliyor alçak arabadan sonra, yüksek ve konforun tadını kazasız mutlu günlerde çıkarın
 








Ynt: buda benim dusterr

Hayırlı olsun taner bey,
Hiç de haber vermeden bilgilenmişsin. ;D İnsan "ey halkımız, ben bilgilenmeye geldim" der, biz de sizi ağırlardık. ;D ;D ;D

İşin şakası bir yana; bazı parazitler hariç omak üzere, bilgi arayanları bilgilendirecek bilgiler yazan arkadaşlarımız forumun güzelliği demek oluyor. İnsanlar da bundan etkilenip tercihlerini yapıyorlar.

Bu şekilde seçim yapan birçok Duster sahibi memnuniyetlerini ifade etti ki, bu da bizleri mutlu etmeye yetti.

Allah kazadan beladan esirgesin. Nice güzel günlerde binmenizi dilerim.
 

Ynt: buda benim dusterr

Olgun bey iyi dilekleriniz için öncelikle teşekkür ederim. dacia altındaki bütün konu ve sayfaları tek tek okudum ve araç hakkında bir çok olumlu yorum olduğu için gönül rahatlığıyla isteyerek aldım aracı.öğrenci olduğum içinde her zaman siteye giremiyorum girdiğim zamanda kaldım yerden konuları okumaya başlıyorum ve araç hakkında bilgi ve fikirlerini paylaşan bütün dustercıların hepsine ayrı ayrı teşşekürü borç bilrim :smiley:
 

Ynt: buda benim dusterr

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
yakıtı 4x4 olduğu için biraz fazladır.
benim ki 4x2 6,0-6,4 lt arasında değişiyor.
 



Ynt: buda benim dusterr

Bu yakıt olayı o kadar abartılacak bir durum değil benim ki şehir içi 6.5lt yakıyor

CER26' Alıntı:
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
yakıtı 4x4 olduğu için biraz fazladır.
benim ki 4x2 6,0-6,4 lt arasında değişiyor.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,489
Mesajlar
1,518,740
Kayıtlı Üye Sayımız
172,146
Kaydolan Son Üyemiz
Suatcım

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst