Çok Temiz Denildi; Baktım ki Hayal Kırıklığı

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pesendide Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,512

Etiketler


Radyatör su kapağı yoktu bu aracın ,takmışlarmı? :smiley:)) Ya hocam tamamda nasıl 97 model temiz bir aracın 15,650 ye ilanı olur şüphelenmedinmi?Bunu bana 14 e bıraktılar.Ama motor yapmışlar olmamış sanırım.şanzumanda da sıkıntı vr.yanılmıyorsam 5-6 masrafı var.bu arada derileri bile orjinal değil.vinil gibi.sonradan yapılma vs vs.yıkık yani
 







temiz cherokee yi 18-22 arası alırsınız bu paralardan aşşağı aldığınız her araca aradaki farkın 2-3 katı masraf yaparsınız genede 20 liralık araç gibi olamaz hiç bir zaman....
 

mstdgbkn' Alıntı:
hahhaha ne oldu sizin 14 15 e cherokee işi ? ;D ;D
Mesut bey gerçekten de senin her mesajında senle aramızdaki farkı çok daha iyi görebiliyor ve sana ;halime biraz daha şükretmemde yardımcı olduğun için teşekkür ediyorum. Yahu kardeşim biz bu aracın piyasası bu, ederi bu dedikmi? Yada biri yıkık bir aracı 14 e kadar bıraktı diye piyasa bumu oldu?Ben ısrarla söylüyorum yanında birine okut açıklasın sana:BEN TİCARETLE UĞRAŞIYORUM VE HASBELKADER SENEDE 3-5 ARAÇ DEĞİŞTİRİYORUM.SATIYORUM DEDİĞİM ZAMAN 18 E ALDIĞIM ARACA 13-14 TEKLİF EDİLSİN İSTEMİYORUM.SADECE VE SADECE ACİL SATILIK MAKUL FİYATLI VE TEMİZ OLURSA ALIRIM DİYORUM.YANİ: 96-97 MODEL 1-2 GÜN İÇERSİNDE ACİL SATMASI GEREKEN BİRİ;GALERİYE 12 YE VERECEĞİNE BEN 15 E ALAYIM DİYORUM Kİ İLERDE BENDE ZARAR ETMEYEYİM.İnşallah anlamışsındır ve inşallah her muhabbetimize tekrar tekrar; ''komedi'' ya veya ''ha ha ha '' diye girip muhabbeti bozmaya devam etmezsin.(Bilemiyorum belki sende güzel bir insansın ama sende satlığa çıkardın zamanında bir cherokee istediğini vermediler bilinçaltında bir dürtü neyim var herhalde:smiley:))
 




Ynt: Çok Temiz Denildi; Baktım ki Hayal Kırıklığı

4000 motor dozer gibi benzin ister bu 2 senede bi araba parası eder sanırım.
 

Ynt: Çok Temiz Denildi; Baktım ki Hayal Kırıklığı

Bu araç 2004 yani fotoğrafların çekildiği yılda gayet düzgünmüş,satıcı 2012 yılında çekildiğini yazmış fakat sanırım göremediniz. :smiley:
 

Ynt: Çok Temiz Denildi; Baktım ki Hayal Kırıklığı

ben bu satıcıda iyi bi niyet göremedim dükkanına kadar gittimm merak etmeyin ben sadece bilgilendirme amaçlı yazıyorum benim gibi boşa yorulmayın diye
 

Ynt: Çok Temiz Denildi; Baktım ki Hayal Kırıklığı

Bu aralarda eski model 4 çeker arac fiyatları 3 bin kadar iniyor. :smiley:
 



Ynt: Çok Temiz Denildi; Baktım ki Hayal Kırıklığı

şu vergi kanunu çıksa da sonucu görsek.şu an önümüzü göremiyoruz.Bir anda 94 cherokenin vergisi 10 bin tl olurs şaşırmayın:smiley:o zaman 14-15 bini boşver 2 bin tl ye de alınır:smiley:
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,475
Mesajlar
1,518,496
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

SON KONULAR



Geri
Üst