DEFENDER 110 almak istiyorum??? yardım lütfen??? tşklerr..

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan defenderderim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,720

NASIL BİR DEFENDER??

  • hangi 110?

    Kullanılan: 7 41.2%
  • dizel mi ? benzin li mi?

    Kullanılan: 10 58.8%

  • Kullanılan toplam oy
    17
Ynt: DEFENDER 110 almak istiyorum??? yardım lütfen??? tşklerr..

Çoluk çocuk ile bineceksen. Kesinlikle disko derim.
 

Etiketler

Ynt: DEFENDER 110 almak istiyorum??? yardım lütfen??? tşklerr..

İyi dilekleriniz için teşekkürler. İnşallah alabilirim istediğim aracı nasip olursa, inşallah etkinliklerde karşılaşır çok şeyler paylaşırız.Ve yabancı ülkelerde olduğu gibi kendi aracımızı kendimiz yapar hale bile geliriz ki bence off road da son nokta budur...Zira teknik olarak bildiğim herşeyi şimdi ve her zaman paylaşmaya hazırım.
 

Ynt: DEFENDER 110 almak istiyorum??? yardım lütfen??? tşklerr..

landscape' Alıntı:
Sadece 300 tdi motor yeterlidir .Bence Ayrıca 94 model aşağısını kesinlikle aşağılamadım ,sadece olanı yazdım.Defender toplamak bir ayrıcalıktır.Zira malüm site bu özenle toplanan hatta ailenin bir ferdi gibi olmuş araçlarla doludur,madem çok memnunlar neden satıyorlar.Bana göre 300 tdi yi sevmeyen bu aracı alacak parası olmayanlardır.Arkadaş sen belki bu aracı kullanıyorsun ben ise 12 yıldır tamir ediyorum bana lütfen Land Rover i anlatma.Sende var ise 88 düz dizel sen devam et tercih ve imkan meselesi.
Yorumum ise gücüne gitmesin bu tablo ben söyledim diye böyle değil ben olanı yazdım...Aracınızı çok sevmeniz gerçekleri değiştirmez...

mevzuyu uzatmanın gereksiz polemiğe gırmenın anlamı yok.. madem tamırcısınız bilirsiniz bu işlerı 30-35 den aşağı 300 tdi bulamazssınız bulsanız bıle bombos ıhaleden cıkmıs vazıyette fısfıs boyalı alırsın
 




Ynt: DEFENDER 110 almak istiyorum??? yardım lütfen??? tşklerr..

Arkadaslar; Land Rover Defender in 1948 den beri cikarmis oldugu %75 oraninda araci halen faal sekilde dunyanin her yerinde ve akil almaz extrem noktalarda yol almakta; bu konu 1988 2.5lt veya 1994 model 300tdi meselesi degildir. Unutmamak lazim Defender Ask tir, otekiler arac.
Konu basligi atan arkadas umarim Askini bulur ve bol camurla olur. (Bir kac foto- halen gidiyo ve gidiyo)

Land Rover Pick up Saman


Land ad7


Land Defender safari
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,458
Mesajlar
1,518,174
Kayıtlı Üye Sayımız
172,113
Kaydolan Son Üyemiz
KhanDeep

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst