Dergilerimi bağışlamak istiyorum

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pentaks Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,865

pentaks

Ana Kamp
Mesajlar
55
Tepkime Puanı
0
Yer
Antalya
Merhaba arkadaşlar;

Bugün evde 'gergedan' dergilerimi ararken geçmişten kalan bu dostlara rastladım. Ankara'dan dönerken eve bir çoğunu orada bıraktığımı anımsıyorum. Bunları ne zaman annemin çeyiz sandığına koymuşum inanın bilmiyorum. Madem çeyiz sandığındalar ve madem ben unutmuşum bunları, okumayı seven minik arkadaşlarıma hediye edeyim istedim.

İçlerinde Tempo, Aktüel gibi haber dergileri, Sinema, Milliyet Sanat, K Dergi kültür sanat dergileri, Atlas, National Geographic gibi gezi coğrafya dergileri, Tarih dergisi, Leman, LeManyak gibi birkaç mizah dergisi ve geniş zamanlarda aldığım birkaç gezi, sanat dergisi daha var. Çok değiller, bir çoğunu dedim ya Ankara'da bırakmıştım 'ağırlık' yapmasınlar diye. Evet pişmanım...

Şimdi bunları gerçekten okumak isteyen bir yere göndermek istiyorum. Sizden de yardım istiyorum. İlla doğunun en doğusunda bir yere değil göndermek amacım. Biliyorum ki ona okumanın nasıl muhteşem bir duygu olduğu anlatılmadığı için kitapla tanışmamış miniklerin olduğu yerler var. Ben de Ankara'dan ilçemize öğretmen gelene kadar 'kitap' nedir bilmiyordum mesela. Bu yüzden biraz yardım istiyorum. Antalya'nın da ilçelerinde kötü durumda olan okullar var, ama dedim ya isterim ki gerçekten okumak isteyenlere gitsin. Bildiğiniz varsa paylaşın lütfen.


Merak edenler için bir de fotoğraf çektim. İşte benim dergilerim :smiley:

1
 

Etiketler
Ynt: Dergilerimi bağışlamak istiyorum

Merhabalar Gamze hanim.

Oncelikle Sizi Kutluyor ve dergilerinizi eger uygun gorurseniz, Burdurun son koyu olan etraf İllere merkez olmasina ragmen kirsal kalmis ve herseyden mahrum, Tefenni ilcesinin Yaylakoyu ilkogretim okuluna Bagislanmak uzere talibim.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.
 

Ynt: Dergilerimi bağışlamak istiyorum

Verdim gitti:smiley:)

Ali Bey, okuyacak okumaya meraklı istekli çocuklar var değil mi? Gerçekten bendeki gibi sandıklarda kalsın istemiyorum...
 







Ynt: Dergilerimi bağışlamak istiyorum

Ali Bey,

Ben Milli Eğitim Müdürlüğü ile de iletişime geçip dergileri ileteceğim.

Ünal Bey;

birkaç tane mizah dergisi var, ama dilerseniz onları da size gönderebilirim. Mesaj atarsanız adresinizi özelden sevinirim.
 

Ynt: Dergilerimi bağışlamak istiyorum

Merhabalar Gamze Hanim,

Tekrardan cok Tesekkur ederim, mizah dergilerin hepsini Unal beye verebilirsiniz.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.
 

Ynt: Dergilerimi bağışlamak istiyorum

Bugğn PTT İşletme Müdürü ile tanıştım, tesadüfe bakın. Kargoları ile ilgili duyduğum şikayetleri ilettim. Burdur'a ileti gönderip gömnderemeyeceklerini sordum. Niyetimi de söyleyince orada bir tanıdığının da olduğunu, kendisinin halledebileceğini söyledi. Yani, yakında kitaplarına kavuşabilecekler. Ne mutlu...
 



Ynt: Dergilerimi bağışlamak istiyorum

Gunaydinlar Gamze Hanim,

Dergiler her nedense bugune degin elimize ulasamadi Sizden Ricam bu gecikmenin arastirmasini ve takibini yapmaniz.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.
 

Ynt: Dergilerimi bağışlamak istiyorum

Ali Bey Merhaba;

Dergiler benim yüzümden gitmedi yerine, gönderilemedi yani. İşlerimin yoğunluğundan dolayı, belki edinmesi çok basit bir şey ama, koli bulamadım önce, koliyi bulduktan sonra da bir türlü adres verip koliyi aldıramadım. Hatta bugün sabah okulu arayıp dergi göndereceğimi okul müdürüne söylemeyi düşünüyorum ki siz buraya yazmışsınız. Söylediğim gibi kargo şirlketinin hatası yok, zaten gönderseydim ben takibini yapardım. Dergiler içinde birkaç kitapla birlikte evde, kolinin içinde. Bu hafta göndermeye çalışacağım.

Teşekkür ediyorum ilginiz için...
 

Ynt: Dergilerimi bağışlamak istiyorum

Merhabalar Gamze Hanim,

Benim kaygim dergilerin Sizin tarafinizdan asil adrese gonderildikten sonraki asamada bilerek veya bilmeyerek baska bir adresemi yonlendirildigiydi suan dergilerin Sizde olup yogun is sebebiyle gonderilmekte gecikmesi haberini alinca Sevindim Can Sagligi olsun uygun bir zamaninizda gondermeniz Temennilerimle Yaylakoyu ilk ogretim okulu Ogrencilerimiz adina Size tekrardan cok Tesekkur ederim.

not; Okulun tlfn numarasi 02484955669

Saygilarimla,
Ali Gulcer.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,489
Mesajlar
1,518,738
Kayıtlı Üye Sayımız
172,145
Kaydolan Son Üyemiz
compozer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst