FAZLA PARÇA DEĞİŞİMİ...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan deanvefikizgi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,400

deanvefikizgi

Kamp I
Mesajlar
112
Tepkime Puanı
0
Yer
izmir
Web
www.palyacodunyasi.com
Uygun konuyu bulamayınca burda yeni bir başlık açayım dedim. Hepimiz bir dönem araçlarımızı topluyoruz. Elimizde parçalar kalıyor. Hasarsız, hafif hasarlı gibi. Bunları bu başlık altında paylaşırsak bazı arkadaşlarımızın bütçelerini başka şeylere saklamalarını sağlayabiliriz. :smiley: Bence uygun olan bu parçaları ücretsiz vermek. Karşı taraf kargosunu karşılasın yeter. :smiley:
Sevgi ve Saygılarımla
 

Etiketler
Ynt: FAZLA PARÇA DEĞİŞİMİ...

Bugün içerisinde fotoları koyacağım. Elimde eski(1998) orjinal Defender dodikleri var. Gri renge boyanmış durumdalar. Üzerlerinde 1-2 çentik dışında bir şey yok. Ayrıca işine yarayan olursa sağ ön ve arka geniş dodiklerde var(kazada sol taraftakiler rahmetli oldu). Elimde ayrıca sıfır far çerçevesi var.Bilgilerinize usnulur...
SAYGILARIMLA
 



Ynt: FAZLA PARÇA DEĞİŞİMİ...

dodiklerede ebn talibim karşılıgında far verebilirim iki adet far bozuk değil ampulleride içinde kristal fara geçtiğim için işime yaramıyor
 



Ynt: FAZLA PARÇA DEĞİŞİMİ...

Merhabalar Sayın Merolzö;
Farlara ihtiyacım yok. Ancak sizde burdan isteyen birilerine gönderebilirsiniz tabiiki :smiley: Özelden adresinizi mesajlarsanız pazartesi yada salı göndermeye çalışacağım... Ali bey sizede özelden cevap yazdım.
Saygılarımla
 

Ynt: FAZLA PARÇA DEĞİŞİMİ...

bende bir çift far var farları değiştirdiğimden dolayı şu an boşta herhangi bir kırıgı catlagı yok sadece sararmıs yaşanmışlığı olan farlar kim bilir hangi yolları aydınlattı nelere şahit oldu hangi tepelerin derelerin karanlığına güneş gibi doğdu :D şaka bir yana sağlam durumdalar ihtiyacı olana duyurulur.
 


Ynt: FAZLA PARÇA DEĞİŞİMİ...

arkadaşlar malesef aracımın sol ön kapıdaki cam krikosu muhafazası ( sac bir parça 35 cm ye 70 cm ebatlarında) kaybolmuş sanayide. yenisini alayım dedim 236 tl dediler kalp krizi geçiriyordum elinde fazla olan varmı yada izmirde çıkma parça yok sizin oralarda varmıdır yardımcı olursanız çok sevinirim
 




Ynt: FAZLA PARÇA DEĞİŞİMİ...

dean vefik bey doddikler ile ilgi kararmı değiştirdiniz adresi vs gönderdim ama bilgi veririseniz sevinirim tşk
 


Ynt: FAZLA PARÇA DEĞİŞİMİ...

japon' Alıntı:
Ali abi sen araç aldınmı :D ben görmedim bir link atarmısın :D

Aldım :smiley:

298775 10150290415618073 7005010 n


304192 10150290415408073 715718072 7886083 6183984 n


308218 10150290415838073 4485519 n
 

Ynt: FAZLA PARÇA DEĞİŞİMİ...

merhaba
düzceden sinan ben ön dodoiklere talip olabilrim
bende 1 tane muhafaza vardı onuda tel ile görüştük olursa pazartesi kargo yapacam
saygılarımla
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,485
Mesajlar
1,518,653
Kayıtlı Üye Sayımız
172,143
Kaydolan Son Üyemiz
sailing

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst