Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,125
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,060,098

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

  • Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

    Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

    Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

    Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

    Kullanılan: 3,934 49.4%
  • Radyo - TV Programından

    Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

    Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

    Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

    Kullanılan: 519 6.5%

  • Kullanılan toplam oy
    7,956
herkese merhabalar
ben mert 22 yaşındayım manisada üniversite okuyorum doğma büyüme karadeniz ereğliliyim . Çok üzülüyorum bu tür etkinlerden bu kadar geç haberdar olduğum için açıkcası daha önce burada bulunan katagorilerden (kamp,doğa yürüyüşü,fotoğrafçılık vs..) hiçbirini yapmadım ama en hızlı şekilde adapte olup huzura erişmek istiyorum ne olur yalnız bırakmayın.
 

Etiketler
Merhaba,
İsmim Alper,38 yaşındayım,mali müşavirim.Olta balıkçısı ve aynı zamanda 3* Balıkadamım.Doğayı,denizi ve gezmeyi ailece çok seviyoruz.Kamp malzemeleri ile ilgili olarak bu siteden çok yararlandım.Bu nedenle forumda bilgi ve tecrübelerini paylaşan tüm herkese teşekkür ederim.Zaman içerisinde gerek forumdaki arkadaşların bilgi ve tecrübelerinden yararlanmak,gerekse de naçizane kendi bilgi ve tecrübelerimle foruma katkı sağlayabilmek adına üye oldum.
Herkese Selamlar
 

Merhaba Gezenbilir dostları, ben Feyiz ..gruptan bir dost vasıtasıyla haberdar oldum, karavan ilgim dolayısıyla aranızdayım..emekli mak. mühendisiyim,güzel ve faydalı paylaşımlar dileklerimle hepinize merhaba diyorum.
 


Herkese merhaba Yalova'da yaşıyorum.Doğada vakit geçirmeyi seviyorum. Faydalı bilgilerle dolu, içeriği zengin bir site.
 



Merhaba gezginler,kampçılar,doğa tutkunları.. Biz yıllardır çadırımızla kamp yapan doğa tutkunu bir çift olarak aranıza katılıyoruz. Aslında zaten takip ediyorduk ama üye olmamıştık. Artık çadırdan karavana geçtiğimiz için bu son derece faydalı foruma daha aktif katılmak istedik.
Motorumuz ve bir karavanımız var, 3 yıldız balıkadamız ve sualtı fotoğrafçılıkla ilgileniyoruz. Kayak ,dalış ve kamp en sık yaptığımız aktivitelerdir. Dünyanın 5 kıtasına ayak bastık, çeşitli denizlerde ve okyanuslarda daldık.
Kamplarda görüşmek üzere...
 

HERKESE MERHABALAR
ÖNCELİKLE BOYLE BİR FORUM OLUŞTURULDUGU ICIN TESEKKUR EDERIM. KAMU CALISANIYIM DAGCILIK VE KAMPCILIK EN SEVDİĞİM AKTİVİTELER DEGERLİ ÜSTADLARIMIN ENGİN TECRUBELERİNDEN FAYLANACAGIM İÇİN MUTLUYUM. VE TABİKİDE BENDE TECRUBELERIMI PAYLASACAGIM Kİ AİLENİN BİR PARCASI OLALIM :smiley:

RUHUNDA MACERA OLAN ABİLERİME USTADLARIMA SEVGİYLE KALIN DİYORUM :smiley:
 

Herkese merhaba,

İstanbul da yaşıyorum airsoft,kamp,dalış ve off road hobileri ile uğraşıyorum,

haftasonları İstanbul'dan mümkün olduğu kadar uzaklaşmak isteyenlerdenim.
 

Merhaba, ismim Mustafa Özdinç. Yazacak hiç bir özelliğim yok aslında. Dandik bir çadırım ve Ford Transit'im var. İşten arta kalan zamanlarda saatlik ve günübirlik olarak şehrin stresinden kaçıp göl kenarında kurbağa sesi dinlemeye gidiyorum.
Foruma üye olmaktaki amacım katkı sağlamaktan çok, gidilecek yerler hakkında daha evvel deneyimlemiş arkadaşların tecrübelerinden faydalanmak.
Gün gelir de katkı sağlayacak kadar bilgi ve tecrübeye sahip olursam tabiki de seve seve....
 

Selamlar,

İstanbul'da yaşayan bir yazılım uzmanıyım. Bir kaç yurtdışı gezisi haricinde gezen biri sayılmam. Kamp, doğa sporları gibi konularda da henüz pek bir deneyimim yok. Yani foruma pek katkı sağlayamayacağım şimdilik.

Fakat köyde doğdum büyüdüm. Hayvanlarla iç içe yaşadım. Doğayı ve hayvanları iyi tanırım. İstanbul'da yaşamaya başladığımdan beri, çocukluğumdan bildiğim bir çok şeyin aslında kurslarda öğretilen şeyler olduğunu gördüm. Çıplak elle nasıl balık yakalanır bilirim mesela. Dağda hangi ot yenir, temiz su nerde bulunur, kazma kürek balta nasıl kullanılır, domuz yatağı nerdedir, ağaca nasıl tırmanılır bilirim.

Şehir yaşamından bunaldıkça çocukluğumu özlüyorum. En azından kamp ya da doğa yürüyüşleri yaparak doğaya dönmek istiyorum. Foruma da bu nedenle üye oldum.
 



Ben Bursa'da yaşıyorum. Emekliyim.

Artık bundan böyle eşimle birlikte tam zamanlı olarak karavanda yaşamaya karar verdik.

Önce dacia duster alıp çekme karavan alıp avrupa turu yaptık. Ancak çekme karavanla, karavanda tam zamanlı yaşanamayacağını anladım. Bu yıl, aracımı ve karavanı satıp motokaravana dönmek istiyorum. Sadece karavanda yaşayan ve sürekli farklı bir yerde güneşin doğuşunu görmek istiyoruz
 

Selamlar herkese,
Ben Melih Antalyalıyım. Denizlide biyomedikal mühendisliği üçüncü sınıf öğrencisiyim. Doğayla ilgili herşeyin meraklısıyım profesyonel anlamda olmasa da doğa sporlarının çoğunluğunu yapmaya çalışıyorum. Zaman ve imkan çerçevesinde yapabildiğim kadarını yapıyorum, yapamadıklarımı imrenerek izliyorum :smiley:.
Sitenizi Range Rover p38 araştırırken buldum. Açıkçası tam bana hitap eden bir siteymiş arabayı alsam da alamasam da mümkün olduğunca takip edeceğim bir site ..
 

Merhabalar Herkese,
Ankaradan biri olarak yanınızdayız.
Bugüne kadar hiç bir çadırım olmadı, kamp konusunun "K" sını bile bilmem.Ama her nasılsa son bir aydır ailemle (eşim, 4 ve 7 yaşında oğullarım) çadır kampı yapma merakı doğdu. Bu konuda araştırma yaparken sizlerle tanıştık.
Amatörce ve heyecanla başlayan bu duyguyu devam ettirebilmemiz için sizlerin tecrübelerinizden istifade etme niyetindeyiz.
Nerden başlayacağımızı bile bilmiyoruz. Hayırlısı..
Tanıştığımıza memnun olduk. Saygılar.....
 





Meraba arkadaslar ben Baran 22 yasindayim adanada yasiyorum keske bende sizin gibi uzun sure doga sporlarını yapabilseidim ama ne yapalim bi türlü kısmet olmadi umarim burada keyifli vakitler geciririm...boyle bir forum da emegi gecen herkeze teşekkür ederim
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,476
Mesajlar
1,518,504
Kayıtlı Üye Sayımız
172,127
Kaydolan Son Üyemiz
agalandarli

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst