Güney Karavan'dan İstanbul Atağı...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 552

yugun

YÜCEL GÜNDÜZ
Mesajlar
22,188
Tepkime Puanı
5,467
Yer
Ankara
Web
www.yucelgunduz.com
Güney Karavan'ın İstanbul'da showroom açtığını öğrendim. Pekçok kullanıcı Ankara'ya gelmek zorunda kalmaktan şikayetçiydi. Ebru Hanım'a hayırlı satışlar ve müşteriler diliyorum.
Showroom ile ilgili görüşleri gidenlerden bekliyoruz.
Sevgiler karavandostlar...
 

Etiketler
showroom



Merhaba karavancı dostlar, bu sayfa da adımızın geçtiğini görünce kayıtsız kalmak istemedik. Sizlere bilgi aktarmak için üye olarak bilgi aktarmak istedik.
Müşteri geri bildirimlerinden yola çıkarak 2024 yılı Ocak ayında İstanbul da Showroom açtık. İstanbul da bizlere Youtube "Biz Yine Kaçtık" Karavan Kamp ve Gezi Kanalı Sahibi Gökhan bey destek veriyor. kendisinden 0533 567 36 69 numaralı telefonundan randevu alarak GESİ 404, BOMBE 4.40 ve OKSİJEN 400 modellerimizi İstanbul da da görme tanıma fırsatı sağladık.
İstanbul Showroom adresimiz: Şile yolu üzerinde Ömerli Beldesinde Karavana Kamping içerisindedir. Google Mapste "Güney Karavan İstanbul Showroom" yazdığınızda rota direkt sizi showrooma götürüyor. (Randevu almayı unutmayınız:smiley:)
Not: Sormak istediğiniz her konuda destek vermeye hazırız. Sevgiler.
 



Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,438
Mesajlar
1,517,945
Kayıtlı Üye Sayımız
172,090
Kaydolan Son Üyemiz
senarif1

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst