Home Video

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan queensland Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,640
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Canavar Ev / Monster House

Canavar Ev / Monster House

monsterhousegh8.jpg


Genç Dj her zaman karşı komşuları ihtiyar Nebbercracker’in evinde bir takım gariplikler olduğunu bilmektedir. Ev, yaşayan ve nefes alan bir canavara dönüştüğünde, DJ, bu canavar evi canlı tutan şeyin sırrını çözmek arkadaşları Chowder ve Jenny’nin yardımına başvurur. Aniden, kendilerini bu durdurulamaz varlıkla tüyleri diken diken eden bir savaşın içinde bulurlar Çevrelerindeki her şey enkaz haline gelmeden önce onu durdurmak zorundadırlar. Robert Zemeckis (The Polar Express, Back To The Future Trilogy) ve Steven Spielberg (ET,Jurassic Park,Indıana Jones Trilogy) “Yılın en iyi animasyon filmi,Tekrar tekrar izlemek isteyeceğiniz kadar çok komik ve eğlenceli MONSTER HOUSE’ı sunar…

DVD ÖZEL SEÇENEKLER
Film Ekibinden Sesli Yorum
8 Özel Bölüm
Çok Açılı Görüntü
Fotoğraf Galerisi
Open Season, The Benchwarmers, Zathura Fragmanları
 

Etiketler
Tetikçi / Shooter

Tetikçi / Shooter

25430.jpg


Yapımcı: Ric Kidney, Lorenzo di Bonaventura
Senaryo: Jonathan Lemkin
Müzik Mark Mancina
Görüntü Yönetmeni: Peter Menzies Jr.
Kurgu: Conrad Buff IV, Eric A. Sears
Sanat Yönetmeni: Jeremy Stanbridge
Kostüm: Ha Nguyen

Mark Wahlberg The Shooter’da ekranları ateşlerken, sizi de heyecandan koltuklarınıza çivileyecek bir macera yaşatıyor. Eski denizci, casus ve tetikçi Bob Lee Swagger (Wahlberg) Başkan’a karşı bir suikast girişimini durdurmak için servise girdiğinde, beklenmedik bir şekilde ihanete uğrar ve suikastı düzenlemekle suçlanır. Masumiyetini kanıtlamaya karar veren tetikçi, ülkedeki tüm kanun kurumları ve onu öldürmek isteyen gölge bir organizasyon ile yüksek tempolu bir kovalamaca içine girer. Training Day’in yönetmeni Antoine Fuqua’nın yönettiği bu sürükleyici filmde, Danny Glover (Lethal Weapon 4) ve Michael Pena da (World Trade Center) performanslarıyla göz dolduruyor.


Ülke: ABD
Orijinal Dil: İngilizce
İzlenebileceği Diller: Türkçe / Turkish, İngilizce / English, Almanca / German
Altyazı: Türkçe / Turkish, İngilizce / English, Almanca / German
Ses: Dolby Digital 5.1
Format: 16:9 Geniş Ekran (Wide Screen), 1.85:1
Süre: 124'
Disk Adeti: 1

Özel Seçenekler:
Commentary by Director, Antonie Fuqua
Survival of the Fittest: The Making of Shooter
Independence Hall
Deleted Scenes
 

Noel / Yeni Yıl

Noel / Yeni Yıl

[imgzoom]http://www.sinema.com/images/original/12560.jpg[/imgzoom]

Yapım Yılı: 2004
Yönetmen: Chazz Palminteri
Oyuncular: Penelope Cruz, Susan Sarandon, Paul Walker, Alan Arkin, Marcus Thomas

Yeni yılda New York mucizelerle dolu olabilir. Kaldırımları kaplayan kar, son dakikada umutsuzca sevdiklerine hediye almaya çalışan insanlar, sokaklarda çınlayan mutlu Yeni Yıl şarkıları ve havada tatil kokusu. Başarılı kitap editörü Rose (Susan Sarandon) boşanmasının ardından erkeklere karşı artık daha ihtiyatlıdır ve tüm zamanını Alzheimer hastası olan annesiyle birlikte geçirmektedir ve bu Yeni Yıl’a da yalnız girecektir. New York polis memuru Mike Riley (Paul Walker) ise tatilini nişanlısı Nina’yla (Penelope Cruz) geçirecektir. Ancak Mike’ın zamansız paranoyak davranışları ve kıskançlığı herşeyi mahveder ve ilişkileri bir yol ayrımına gelir. Ailesi ve arkadaşları olmayan yalnız Jules Calvert’in (Marcus Thomas) Yeni Yıl’a dair bir tek iyi hatırası vardır o da 14 yaşına aittir. Tekrar aynı güzel günü yaşayabilmek için yapmayacağı şey yoktur bu kendine zarar vermek bile olsa. Bu birbirinden umutsuz ruhlar Yeni Yıl arifesinde New York City’de biraraya gelirler ve birbirlerinden ya da daha çok kendilerinden aldıkları biraz yardımla tatil keyfinin ötesinde şeyler yaşarlar. Kendi mucizlerini bulurlar.

DVD Dublaj Dilleri: İngilizce / English, Türkçe / Turkish
Süre / Duration : 102 dk
 

Enchanted / Manhattan'da Sihir

Enchanted / Manhattan'da Sihir

Enchanted unofficial


Yönetmen: Kevin Lima
Oyuncular: Susan Sarandon, Amy Adams, Patrick Dempsey, James Marsden, Julie Andrews (Sesiyle), Timothy Spall

Peri masallarının büyüleyici dünyasında mutlu bir şekilde yaşayan güzel prenses Giselle, kötü ruhlu kraliçenin gazabına uğrar. Aniden içine düştüğü yeni ve zorlu çevresinde hiçbir şeyin peri masallarındaki “sonsuza kadar mutluluk” kavramına uygun işlemediğini görünce şok olur.

Kısa süre sonra yardımına gelen yakışıklı bir dul avukatla (Patrick Dempsey) tanışınca hayata ve sevgiye bakış açısı değişmeye başlar. Ancak peri masallarındaki mükemmel prense de (James Marsden) evlilik sözü vermiştir. İki arada bir derede kalınca içtenlikle merak etmeye başlar: Hikaye kitaplarındaki tarzdaki bir romantizm, acaba gerçek dünyada varlığını koruyabilecek midir?

Senaryo: Bill Kelly
Müzik: Alan Menken, Stephen Schwartz
Görüntü Yön: Don Burgess
Tür: Aile-Komedi-Fantastik
Yapım Yılı: 2007
Ülke: ABD
Dağıtımcı: UIP Filmcilik
 

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,488
Mesajlar
1,518,698
Kayıtlı Üye Sayımız
172,144
Kaydolan Son Üyemiz
zeloni

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst