Home Video

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan queensland Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,637
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Brokeback Dağı / Brokeback Mountain

Brokeback Dağı / Brokeback Mountain

brokeback-mountain-poster01.jpg


Yönetmen: Ang Lee
Oyuncular: Heath Ledger, Jake Gyllenhaal, Randy Quaid, Anne Hathaway

Genelde kadınlarla vakit geçirmeyi seven iki sert erkek, Brokeback Dağı civarında bir çiftlikte tanışır ve birlikte vakit geçirmeye başlar. Zamanla aralarındaki ilişki, dikkat çekici bir derinlik ve duygusal bir boyut kazanır.

Biri çiftçi, diğeri ise rodeo kovboyu, farklı karakterlerine rağmen birbirlerine bağlanırlar. Yaşam boyu sürecek olan bu ilişki, kimi zaman kopmalar ve ayrılıklar yaşayacak fakat yeniden iki aşığı buluşturacaktır. Ortaya, kulaktan kulağa yayılacak, aşka dair güçlü tonlar barındıran efsanevi bir hikaye çıkacaktır.

Ö Z E L L İ K L E R
Bölge: 2
Orijinal Dil: İngilizce
İzlenebileceği Diller: İngilizce, Türkçe
Altyazı: İngilizce, Türkçe
Süre: 128 dak.
Sistem: PAL
Ses: Dolby Digital 5.1, Dolby Digital 2.0
Ekran Oranları: 16:9 Geniş Ekran (Wide Screen), 1:85:1
 

Etiketler
Şeytan Marka Giyer / The Devil Wears Prada

Şeytan Marka Giyer / The Devil Wears Prada

Devil wears prada poster 0


Yönetmen: David Frankel
Oyuncular: Meryl Streep, Anne Hathaway, Emily Blunt

New York moda dünyasının göz alıcı karmaşasında, 0 bedenli muhteşem kadınlar içindeyken saçınızın kötü olduğu bir gün bile iş hayatınızın sonu olabilir. Moda dünyasının en güçlü kadını, Runway Dergisi'nin korku salan kraliçesi Miranda Priestly kendisine bir asistan alacaktır. Sıradan bir New Yorklu olan Andy Sachs'a şans güler ve milyonlarca kızın hayatını verebileceği işe başlar. Aslında Andy bu iş için kesinlikle yanlış tercihtir fakat asla vazgeçmeyen biri olması onun işi almasına hatta mükemmel bir şekilde baş etmesine yarayacaktır.

Özel Seçenekler:

Yönetmen David Frankel, Yapımcı Wendy Finerman, Kostüm Tasarımcısı Patricia Field, Senarist Aline Brosch McKenna, Kurgu Mark Livolsi ve Görüntü Yönetmeni Florian Ballhous'un Sesli Yorumları

Beyaz Perde Deneyimi

NYC ve Moda

Moda Öncüsü Patricia Field

Valentino'yu Elde Etmek

Cehennemden Gelen Patron

Danda Santini: Gerçek Hayattan Bir Editör

Komedi Makarası

Sinema Fragmanı

Ö Z E L L İ K L E R
Bölge: 2
Orijinal Dil: Fransızca, İngilizce
İzlenebileceği Diller: İngilizce, Rusça, Türkçe
Altyazı: Bulgarca, Hırvatça, İngilizce, Rumence, Rusça, Sırpça, Slovakça, Türkçe
Süre: 109 dak.
Sistem: PAL
Ses: Dolby Digital 5.1
Ekran Oranları: 16:9 Geniş Ekran (Wide Screen), 2:35:
 

The 4400

The 4400

4400_logo.jpg


Yönetmen: Scott Peters, Rene Echevarria

Oyuncular: Joel Gretsch, Jacqueline McKenzie, Mahershalalhashbaz Ali, Patrick Flueger, Conchita Campbell, Samantha Ferris, Chad Faust, Richard Kahan, Laura Allen, Kavan Smith, Karina Lombard, Peter Coyote, Kaj-Erik Eriksen, Jody Thompson, Bill Campbell

Yetmiş yıl boyunca, binlerce kişi gizemli şekilde ortadan kayboldu. Her birinin kaybolmasının ardından yapılan araştırmalar sonuç vermedi. Sonra bir 11 Temmuz günü, ansızın ve açıklanamayan bir şekilde 4400`ü birden aynı anda geri döndü. Dönüşleri de kaybolmaları gibi gizem doluydu. Döndüklerinde, hepsi kayboldukları yaştaydı ve aradan geçen zamanda neler olduğu hakkında hiçbir fikirleri yoktu. Nerede olduklarını da, nasıl döndüklerini de hatırlamıyorlardı.

DVD İçin Ekstra Bilgi
• İnteraktif Menüler
• Sahne Seçimi

Tür: Aksiyon, Gerilim, Bilim Kurgu
Dublaj Dilleri: İngilizce, Almanca
Dublaj Dili Türleri: 5.1
Alt Yazı Dilleri: Türkçe, İngilizce, Almanca, Arapça, Bulgarca, Fince, İbranice, İzlandaca, Lehçe, Macarca, Romanca, Sırpça, Slovence, Yunanca
 

Sihirbaz / The Illusionist

Sihirbaz / The Illusionist

illusionist.jpg


Orjinal İsmi: The Illusionist
Yönetmen: Neil Burger
Oyuncular: Edward Norton, Paul Giamatti, Jessica Biel
Tür: Dram - Gizem - Romantik
Firma: Fida Film

Eisenheim’ın izleyenleri hayrete düşüren ilüzyonları güçlü Prens Leopold’a (Rufus Sewell) kadar ulaşmış ve prens kendisine nerdeyse meydan okuyan bu adamın gösterilerini yasaklamaya karar vermiştir. Ancak nişanlısı Eisenheim’a bir gösterisinde eşlik etmek üzere sahneye çıkar. Yıllar geçmesine rağmen iki çocukluk aşkı birbirini tanır ve aşkları yeniden alevlenir. Gizli aşk doludizgin devam ederken Uhl’da Prens tarafından artık hatırı sayılır bir izleyici kitlesi olan Eisenheim’ın gizlerini ortaya çıkarmakla görevlendirilmiştir. Uhl’un bütün bu numaraların arkasındaki adamı ve sebeplerini bulmadaki inadı sürerken Eisenheim, en büyük ilüzyonuna hazırlanmaktadır.

İzlenebileceği Diller: İngilizce, Türkçe
Altyazılar: İngilizce, Türkçe

Özel Seçenekler

Fragman

Fotoğraf Galerisi

Yönetmen Neil Burger’dan Yorumlar

Kamera Arkası

Röportajlar

The Illusionist'in YapımıJessica Biel'le The Illusionist

Sinema Fragmanı

DVD Aspect Ratio: 16/9 - 1.78:1
Süre: 110 dk

DVD Bölge: 2
 

Hızlı ve Öfkeli Tokyo Yarışı / The Fast And The Furious Tokyo Drift

Hızlı ve Öfkeli Tokyo Yarışı / The Fast And The Furious Tokyo Drift

kapaktokiowp9.jpg


Yönetmen; Justin Lin
Oyuncular; Brandon Brendel, Lucas Black

Hızlı ve Öfkeli ve Daha Hızlı ve Daha Öfkeli'nin yapımcıları bu hit film serisinin yüksek oktanlı yeni bölümüyle bir kere daha evlerinize geliyor.

Sokak yarışları yüzünden başı dertte olan Sean Boswell (Lucas Black) yeni bir hayata başlamak üzere dünyanın diğer ucuna gider. Ancak sokak yarışlarına olan tutkusu onu hızla Japon yeraltı dünyasına doğru çekecektir. Hayatta kalabilmek için yerçekimine karşı gelerek arabanın adeta ters dönercesine yan yatarak döndüğü ve ölüme meydan okuyan yeni bir yarış türü olan "drift yarışı"nda usta olmak zorundadır.

Ekran; widescree Dolby Digital 5.1
Alt yazı: Bulgarca, İngilizce,Türkçe
Yapımcı Firma; Universal Pictures
 



Büyük Hesaplaşma / Heat

Büyük Hesaplaşma / Heat

Heat thumb


Yönetmen: Michael Mann
Oyuncular:AL Pacino, Robert De Niro, Val Kilmer

Clark tarafından "Son zamanların en büyük aksiyon filmi" olarak tanımlanan göz kamaştırıcı sahnelerle dolu olan bir soygun öyküsü... Silahlı ve tehlikeli bir soyuncu grubunun başı olan Neil Mc Cauley'in (De Niro) peşinde olan parlak, başarılı bir L.A. polisi Vincent Hanna'nın (Pacino) hikayesini anlatan filmde; Val Kilmer, Jon Voight, Tom Sizemore ve Ashley Judd'da unutulmayacak yardımcı oyuncular arasında. "Büyük Hesaplaşma", bilinen suçlu-polis senaryolarının çok ötesinde bir sinema şaheseri. (Kartonet'ten)

ÖZELLİKLER:
Orjinal Dil: İngilizce
İzlenebileceği Diller: Almanca, İngilizce, İspanyolca
Altyazı: Almanca, Çekçe, Danca, Fince, Fransızca, Hırvatça, Hollandaca, İbranice, İspanyolca, İsveççe, İtalyanca, İzlandaca, Lehçe, Macarca, Portekizce, Türkçe, Yunanca
Süre: 164 dk
Sistem: PAL
Ses: Dolby Dijital 5.1 (Almanca, İngilizce, İspanyolca)
Ekran Oranları: 16:9 Geniş Ekran (Wide Screen), 2:35:1
 

Lost

Lost Season 1

0000000199883_3_1.jpg


Korkunç bir uçak kazası... Issız bir adaya düşerek kurtulan 48 kazazede... Ve onları bu adada bekleyen daha korkunç bir tehlike... Bu ıssız Güney Pasifik adasında hayatta kalmayı başaran toplumun her kesiminden gelen bu insanlar, sadece adada hayatta kalabilmek için değil, aynı zamanda adanın içinde yaşayan başka şeylerden de kendilerini korumak için birlik olmak zorundalar...
(Tanıtım Bülteninden)

Issız bir adada kaybolmaya hazır mısınız? Alias'ın yaratıcısı J.J. Abrams'dan, uluslararası bir televizyon olayı haline gelen muhteşem bir aksiyon-macera!

Derinliklerinde birçok sırrı barındıran adada, hayatta kalmak ve eve geri dönebilmek için 48 kişi bir takım olarak çalışmak zorundadır.
 

Yedi / Seven

Yedi / Seven

seven.jpg


Yönetmen; David Fincher
Oyuncular; Brad Pitt , Morgan Freeman , Gwyneth Paltrow

Ödüller:
1996 En İyi Kurgu Dalında Oscar Adaylıgı
1996 Chicago Film Elestirmenleri Ödülü En İyi Görüntü Yönetmeni

SE7EN (Yedi), Fight Club, The Game, Panic Room filmlerinin yönetmeni David Fincher’dan soluksuz izlenecek bir psikolojik gerilim basyapıtı. Kurbanlarını 7 ölümcül günaha uygun sekilde öldüren bir seri katilin pesindeki iki dedektif rolünde Brad Pitt ve Morgan Freeman’ın yer aldıgı film, sürpriz finali ile kült statüsüne erismistir.

EK ÖZELLİKLER :
Orijinal negatiflerden düzenlenen anamorfik genis ekran versiyonu
Yönetmen David Fincher, oyuncular Brad Pitt ve Morgan Freeman ile diger ekip üyelerinden filme paralel ve aynı uzunlukta 4 sesli yorumları (İng.)

Format DVD
Altyazı Türkçe, İngilizce ve Diğer Avrupa Dilleri
Ses Türkçe, İngilizce
Video Geniş Ekran
Yapım Yılı, Üretici 1995
Süre 122 Dk.
 

Yüzüklerin Efendisi / Lord Of the Ring

Yüzüklerin Efendisi; Yüzük Kardeşliği / Lord Of the Ring; The Fellowship of The Rings

WB-0659B.jpg


Yönetmen; Peter Jackson
Oyuncular; Elijah Wood, Ian McKellen, Liv Tyler, Viggo Mortensen, Sean Astin, Cate Blanchett, John Rhys-Davies, Billy Boyd, Dominic Monaghan, Orlando Bloom, Hugo Weaving, Sean Bean, Ian Holm, Andy Serkis, Christopher Lee

Asırlardır kayıp olan yüzük bulunur ve kaderin garip bir cilvesi sonucu, küçük bir Hobbit olan Frodo'nun eline geçer. İhtiyar Gandalf, bu yüzüğün Kara Lord Sauron'a ait özel yüzük olduğunu anlar. Frodo'nun yapması gereken, Kıyamet'in Çatlakları olarak anılan diyara dalarak epik bir mücadeleye girişmek ve bu yüzüğü ebediyen ortadan kaldırmaktır. Neyse ki yalnız çıkmayacaktır bu zorlu yolculuğa: Gandalf'ın yanısıra, bir elf olan Legolas, cüce Gimli; izci Aragorn, savaşçı Boromir ve Frodo'nun kendisi gibi Hobbit olan üç arkadaşı Merry, Pippin ve Samwise da onunla gelirler. Dağlar, ormanlar, kar kaleler, nehirler ve ovalar boyunca, karşılarına çıkan şeytani güçlere karşı savaşarak ilerler bu grup. Yüzüğü yoketme görevini yerine getirerek, Karanlık Lordlar hükümranlığını içinde bulundukları gerçeklikten silmektir amaçları... J.R.R. Tolkien'in ölümsüz eserinden hareketle Peter Jackson tarafından gerçekleştirilen bu uyarlama, daha önceki her türlü denemeden çok daha görkemli ve kapsamlı. Ardından gelecek iki filmin çekimleri de tamamlandı.

NOT: En iyi görüntü, en iyi görsel efekt, en iyi müzik, en iyi makyaj dallarında 4 Oscar ödülünün sahibi olan film, 5 Nisan'da yeniden sinemalarda vizyona giriyor. Ancak bu kez önemli bir nokta var; üçlemenin ikinci filmi The Two Towers / İki Kule'nin ilk görüntüleri özel olarak montajlandı ve üçlemenin ilk filminin sonuna eklendi.


Yüzüklerin Efendisi; İki Kule / Lord Of The Rings; The Two Towers

lord-of-the-rings-ii-teaser-two-towers-4900237.jpg


Yönetmen; Peter Jackson
Oyuncular; Elijah Wood, Ian McKellen, Viggo Mortensen, Sean Astin, Billy Boyd, Dominic Monaghan, Orlando Bloom, John Rhys-Davies, Liv Tyler, Christopher Lee, Cate Blanchett, Bernard Hill

Frodo ve Sam, değişken yaratık Gollum'un rehberliğinde düşman topraklarının derinliklerine yol alıyor. Merry ve Pippin, gizemli ve canlı Fangorn Ormanı'a giriyor. Aragorn ise Legolas ve Gimli'nin kuşatılmış Rohan Krallığı'nda bir yolculuğa çıkıyor... Yüzük kardeşlerinin hep birlikte, İki Kule'den yayılan karanlık güçlere direnmeleri gerekmektedir.


Yüzüklerin Efendisi; Kralın Dönüşü / Lord Of The Rings; Returns Of The King

final.jpg


Yönetmen; Peter Jackson
Oyuncular; Elijah Wood, Ian McKellen, Viggo Mortensen, Sean Astin, Billy Boyd, Dominic Monaghan Orlando Bloom, John Rhys-Davies, Liv Tyler, Christopher Lee, Cate Blanchett, Bernard Hill

Sauron’un güçleri insan ırkını ortadan kaldırmak için Gondor’un başkenti Minas, Tirith’i kuşatır. Bir zamanlar müthiş bir güce sahip olan ve günden güne ışığını kaybeden bir koruyucunun bekçilik ettiği bu krallığın, hükümdarına daha önce hiç bu kadar ihtiyacı olmamıştır.

Aragorn, kendi ırkının çağrısına cevap vererek, Orta Dünya’nın bütün kaderi onun elindeyken doğumuyla birlikte ona verilen gücünü kullanabilecek midir? Karanlığın bütün güçleri son savaş için bir araya gelirken Gandalf, Gondor’un yaralı ordusunu toparlamak için hazırlıklara başlar. Gandalf’a gereken destek Rohan Kralı Theoden’den gelir. Thoden, tarihin bu en büyük savaşı için tüm savaşçılarını seferber eder. İçlerinde saklanan Eowyn ve Merry ile birlikte insanlar, tüm cesaretlerine ve ırklarına olan sonsuz bağlılıklarına rağmen Gondor’u kuşatan düşmanların karşısında güçsüzdür. Çok büyük kayıplar vereceklerini bilseler de insanlar Sauron’un dikkatini başka yöne çekerek Yüzük Taşıyıcısı’nın yolculuğunu tamamlamasını sağlamak için hayatlarının en zor savaşında birbirlerine kenetlenirler.

Herkesin umudu yüzüğü Doom dağının ateşlerinin içine atmak için düşman topraklarında tehlikeli bir yolculuğa çıkmış olan küçük ve kararlı hobbit Frodo’dadır. Frodo, yolculuğun sonuna yaklaştıkça yükü daha da artmakta, Gollum ve Yüzük sayesinde bu yolculuk onun sadakatini ve insani vasiflarını test ettiği bir savaşa dönüşmektedir.

Efsane üçlemenin son bölümü “Kralın Dönüşü”nde cesaret, sadakat ve kararlılıkla dünyanın kaderini değiştirebilme gücünün olduğuna tanık oluyoruz.
 

Geleceğe Dönüş / Back To The Future

Geleceğe Dönüş 1 / Back To The Future 1

back_to_the_future-poster-artwork.jpg


Yönetmen : Robert Zemeckis
Oyuncular : Christopher Lloyd, Lea Thompson, Michael J. Fox
Stüdyo : Universal Pictures
Yapım Yılı : 1985
Süre : 111 dk
Orjinal Dil : İngilizce

Tüm zamanların en fazla gişe hasılatı yapmış filmlerinden birisi! Steven Spielberg zeka, hayal gücü ve bulaşıcı bir dehaya sahip, zaman sınırlamalarını aşan bu fantastik komediyi sunuyor. Marty Mcfly (Michael J. Fox), çılgın profesör (Christopher Lloyd) tarafından icat edilmiş plütonyumla çalışan bir zaman makinesiyle 1955'li yıllara geri giden 18'li yaşlarında tipik bir Amerikan gencidir.
Zamana yaptığı bu histerik ve sürprizlerle dolu yolculuğu sırasında Marty'nin geleceğe dönebilmek için garantilemek zorunda olduğu çok önemli bir şey vardır. O da gelecekte bıraktığı anne ve babasını tanıştırıp, bir şekilde birbirlerine aşık olmalarını sağlamaktır..



Geleceğe Dönüş 2 / Back To The Future 2

Back20to20the20future202

Yönetmen : Robert Zemeckis
Oyuncular : Christopher Lloyd, Lea Thompson, Michael J. Fox
Stüdyo : Universal Pictures
Yapım Yılı : 1989
Süre : 103 dk
Orjinal Dil : İngilizce

Yönetmenliğini Robert Zemeckis'in, yapımcılığını Steven Spielberg'in yaptığı, bu çılgın yeni macerada Michael J. Fox ve Christopher Lloyd yine Marty McFly ve Doktor Brown olarak karşımıza çıkacak. Marty ve Doctor bu kez 2015 yılına giderek gelecekte McFly'ın ailesinin karşılaşacağı problemleri çözmeye çalışırlar. Ancak eve geri döndüklerinde birisinin zaman makinesini kurcaladığını ve geleceği karıştırdığını fark ederler. Şimdi yapmaları gereken tek şey 1955'e geri dönüp geleceği kurtarmaktır.



Geleceğe Dönüş 3 / Back To The Future 3

Back%20to%20the%20Future%202%20&%203.jpg


Yönetmen : Robert Zemeckis
Oyuncular : Christopher Lloyd, Lea Thompson, Michael J. Fox
Stüdyo : Universal Pictures
Yapım Yılı : 1990
Süre : 113 dk
Orjinal Dil : İngilizce

Hiç görülmemiş bir şimşek patlamasından sonra 1955 yılında mahsur kalan Marty, Doktor Brown'u vakitsiz bir sondan kurtarmak için 1885 yılına geri dönmelidir.
Kızılderililerin saldırısından ve kasaba halkının düşmanca tutumundan sonra hayatta kalan Marty, demirci Doktor Brown'u bulur. Ancak doktorun çekici Clara Clayton'ın büyüsünün etkisi altında olduğu düşünülürse, onları vahşi batıdan uzaklaştırmak ve geleceğe döndürmek Marty'ye bağlıdır.
 



Beterböcek / Beetlejuice

Beterböcek / Beetlejuice

beetle_juice.jpg


Yönetmen;Tim Burton
Oyuncular; Michael Keaton, Alec Baldwin, Catherine O'Hara, Geena Davis, Jeffrey Jones, Winona Ryder

Altyazı; Türkçe, İngilizce ve Diğer Avrupa Dilleri
Ses; İngilizce 5.1
Video; Geniş Ekran
Yapım Yılı, Üretici; 1988, Warner Bros
Süre; 92 Dk.

Barbara ve Adam Maitland çifti bir trafik kazasında ölürler ve ruhları, yeni aldıkları evde hapis kalır. Evlerinin satılmasıyla, kızları Lydia'nın huzurunu kaybetmesi, evin yeni sahiplerini evden kaçırma kararı almalarına neden olur. Ancak hayaletler dünyasına göre fazla nazik ve iyi yürekli olmaları nedeniyle bunu başaramamaları, Beetlejuice'den yardım istemelerini gerektirir. Bu kez farklı sorunlarla karşı karşıya kalacaklardır.
 

Baba I, II, III / The Godfather I, II, III

Baba I / The Godfather I

Godfather1


Yönetmen; Francis Ford Coppola
Oyuncular; Marlon Brando, Al Pacino, James Caan, Robert Duvall, Sterling Hayden, Diane Keaton

Senaryo; Mario Puzo(Kitap), Francis Ford Coppola(Kitap)
Yapım; ABD - 1972 175 dakika (Renkli)
Dil; İngilizce, İtalyanca, Latince

Baba üçlemesinin bu ilk filmi, New Yok suç örgütlenmesi içerisinde, en güçlü ailelerden biri olan, İtalyan kökenli Carleone'lerin, suçun yapısının değişmesiyle birlikte geçirdikleri değişim konu alınıyor. Ailenin başındaki Don Vito Carleone, çevreden gelen baskılara rağmen, yeni oluşan uyuşturucu pazarına girmek istemeyince, diğer ailelerin düşmanlığını kazanmaya başlar. Kendisine düzenlenen suikast sonucu güçten düşünce, ailenin liderliğini yavaş yavaş oğullarına devretmeye başlar. Her ne kadar, yanında büyüyen Sonny, ailenin liderliğini devralmaya daha yakın görünse de, Don'un aklında çok ateşli biri olan, soğukkanlı davranamayan Sonny yerine, eğitimini sürdüren ve yıllardır aileden uzakta olan Michael vardır.



Baba II / The Godfather II

170422 2


Yönetmen; Francis Ford Coppola
Senaryo; Mario Puzo, Francis Ford Coppola
Oyuncular; Marlon Brando, Al Pacino, James Caan Talia Shire, Lee Strasberg, Gastone Moschin, Michael V. Gazzo, Frank Sivero
Yapım; ABD - 1974 200 dakika (Renkli)
Dil; İngilizce, İtalyanca, İspanyolca, Latince

Genç Vito Corleone 1910'larda Sicilya'dan New York'a göç eder. Ailesinin geçimini sağlayabilmek için çeşitli işlerde çalışır ve yavaş yavaş yükselmeye başlar. Michael Corleone ise 1950'lilerde ailesinin işlerini düzenlemek için Las Vegas, Hollywood ve Küba arasında mekik dokumaktadır.



Baba III / The Godfather III

Godfather3


Yönetmen; Francis Ford Coppola
Senaryo; Francis Ford Coppola, Mario Puzo
Oyuncular; Al Pacino, Al Pacino, Diane Keaton, Talia Shire, Eli Wallach
Yapım Yılı; ABD - 1990 161 dakika (Renkli)
Dil;İngilizce, İtalyanca, İspanyolca, Latince

"Ne kadar güçlü olursanız olun kadere karşı koyamazsınız" sloganıyla sinemalarda oynayan, usta yönetmen Francis Ford Coppola'nın baba serisine son noktayi koydugu filmi. Micheal Carleone (Al Pacino) artık kirli işlerden çekilmek ve yaşamını onurlu bir şekilde bitirmek istiyor. Ancak yeğeni ve ailesinin diğer genç üyeleri buna karşı çıkıyorlar. Coppola filmde kızı Sofi'ye çok önemli bir rol vermiş ; bu seçimiyle tepki toplamıştı. 'Yönetmenin kurgusu' adıyla satışa sunulan filmin videokaset versiyonu orjinalinden 9 dakika daha uzun sürüyor
 

Çılgın Motocular / Wild Hogs

Çılgın Motocular / Wild Hogs

Wild hogs poster 731270


Yönetmen; Walt Becker
Oyuncular; John Travolta, Martin Lawrence, Tim Allen, William H.

Şirket : Touchstone Pictures
Ülke : ABD
Yıl : 2007
Dilleri : Türkçe, İngilizce, Almanca, İtalyanca, Ukraynaca, Rusça
Altyazı Dilleri : Türkçe, İngilizce, Almanca , İtalyanca, Hırvatça, İbranice, Yunanca, Slovence, Bulgarca, Rumence, Ukraynaca, Rusça

Dört Arkadaş. 2000 Mil. Ne Kadar Çılgınca Olabilir ki?

Stresli işlerinden ve aile sorumluluklarından iyice bunalan ve kaçma yolları arayan orta yaşın üzerindeki dört kafadar, uçsuz bucaksız derin Amerika'ya açılmanın ve onu keşfetmenin getireceği tarifsiz özgürlük duygusunu bir an önce tatmak için sabırsızlanmaktadır. Ancak motosiklet selesi yerine rahat koltuklara alışkın olan dostlarımız, hayatlarının bu en büyük macerasında tahmin ettiklerinden çok daha farklı bir dünyayla karşılaşırlar. Özellikle de gerçek bir motosiklet çetesinin reisi olan Del Fuegos ile tanıştıklarında acemilikleriyle onu fazlasıyla eğlendirirler.
 

Gece Nöbeti / Night Watch

Gece Nöbeti / Night Watch

Poster


Yönetmen;Timur Bekmambetov
Oyuncular; Konstantin Khabensky, Vladimir Menshov
Yapımcı;Konstantin Ernst, Anatoli Maksimov
Yapım; Rusya 2004 114 dakika (Renkli)
İzlenebilir Diller; Macarca, Rusça, Türkçe
Ses; Dolby Digital 5.1
Ekran; 16:9 Geniş Ekran (Wide Screen), 1.85:1

Günümüz Moskova'sında geçen, Night Watch karanlık ve aydınlık güçlerin arasında orta çağda yapılan ateşkesin ardından ortaya çıkan denge ve çatışmaların etrafında gelişiyor. Efsane Karanlık ve Aydınlık güçlerin arasındaki acımasız ve kanlı savaşın remedilişi ile başlıyor. Her iki orduda eşit güçte olduklarında bir türlü galip ortaya çıkamaz ve ateşkes ilan edilir. Ateşkesin şartlarından biri ve en önemlisi hiç kimsenin zorla iyi ya da kötü tarafa kendileri seçmeden geçirilmemesidir. Bu denge unsuru Aydınlık tarafın askerleri olarak bilinen Night Watch tarafından denetlenmektedir. Başlarında Boris olarak tanınan Büyük Lord Gesser (Vladimir Menshov) olan Night Watch bir grup süper güçleri olan askerlerdir. Fakat onlar ölüm ile yaşam arasında kalan herhang bir varlıktan çok daha büyük yeteneklere sahiplerdir. Şekil değiştirebilirler, büyü yapabilirler, gece karanlığında nöbet tutarlar ve insanları ateşkesi bozmak isteyen Karanlık Güçlerden -vampirlerden , cadılardan, karanlık kötülerden ve kötü büyücülerden korurlar. Bu arada Karanlık Güçlerin askerlerinin başında Zavulon (Victor Verzbitsky) vardır ve bu askerlere Day Watch denir ve onlar da bir yandan ateşkesi korumaktadırlar. Bu şekilde büyük ateşkes yüzyıllarca korunmuştur... Fakat kaşılıklı yıllardır kabul edilmiş ateşkesin perde arkasında büyük bir nefret ve güvensizliğin beslediği çok eski bir kehanet gizliydi... The Great Other -"Beklenen " bir gün gelecek ve yüzyıllardır kurulmuş dengeleri alt üst edecektir. Efsaneye göre O karanlık güçlerin tarafında büyüyecek ve dünyayı yeni ve çok daha büyük bir savaşı başlatacaktır. Bu savaş büyük bir felaketin başlangıcı olacaktır...
 

Spawn

Spawn

A70 6789


Yönetmen: Mark A.Z. Dippe
Oyuncular: Michael Jai White, John Leguizamo
Tür: Aksiyon - Fantastik - Gerilim

Gizli bir görev sırasında iş arkadaşları tarafından öldürülen Al Simmons. Karısını son bir kez görmek amacıyla şeytanla bir anlaşma yapar. Dünyaya dönmesi, karşılığında insanlığın yok edilmesinde kullanılacak olan cehennem ordularını komuta edecektir. Simmons aslında ölmeden önce tek kişilik bir ordu gibidir. Ama eski gücü yeni efendisinin ona verdiği güçler yanında önemsizdir. Yeni güçlerini öğrenmeye başladığı dönemde onun özelliklerini fark eden iki esrarengiz figür ortaya çıkar.

Bunlardan biri Cogliosto, Simmons'ı şeytana karşı savaşıp insanlığın yeni kahramanlarından biri olması için ikna etmeye çalışırken, diğeri Clown da onu şeytanın ordularını yönetmesi gerektiği konusunda iknaya çalışır. Ayrıca Clown , şeytanla anlaşmasını bozmaması için şeytani hükümet ajanı Jason Wynn'la da bir anlaşma yapar. Güç sahibi olmak için herşeyi yapmaya hazır olan Jason Wynn aynı zamanda Simmons'un nöldürülmesinden sorumlu olan kişidir ve intikam peşindeki Spawn'ın ilk hedefidir.

İzlenebileceği Diller: İngilizce, Türkçe
Altyazılar: Türkçe
Orijinal Sinema Fragmanı
Sahne Arkası
Spawn’ın Yapımı
200’ün üzerinde original konsept illüstrasyonlarıyla Spawn taslak galerisi
Storyboard’lardan Çekimlere...


DVD Aspect Ratio : 16/9 - 1.85:1
Ses Dolby Digital 2.0
Süre: 96 dk
DVD Bölge: 2
 



Son Durak 3 / Final Destination 3

Son Durak 3 / Final Destination 3

FinalDestination3Poster.jpg


Yönetmen: James Wong
Oyuncular: Mary Elizabeth Winstead, Ryan Merriman, Kris Lemche, Alexz Johnson, Sam Easton

Son sınıf öğrencisi Wendy, arkadaşlarıyla birlikte bir lunaparkta düzenlenen mezuniyet gecesine katıldığında, bunun hayatının en mutlu gecelerinden biri olacağını düşünmektedir. Ancak tam hız trenine binerlerken Wendy bir anda tedirginleşir. Erkek arkadaşı Jason ona, sinirlerinin bozulmasının sadece kontrolu bir oyuncağa bırakmaktan kaynaklandığını söyleyerek onu sakinleştirmeye çalışır. Ancak Wendy bölmesine oturup güvenlik zırhı kapandığında, hız treninin kendisi ve arkadaşları için bir ölüm kapanına dönüştüğü çok korkunç bir hayâl görür.

Gözünde beliren bu hayâlden etkilenerek trenden inmek ister. Sınıf arkadaşı Kevin onu yalnız bırakmak istemez ve birlikte iner. Ancak Lewis Kevin'le dalga geçmeye başlar, ona korkak olduğunu söyler. Aşağılamalar kavgaya dönüşür. Bu itiş kakışa başka öğrencilerde katılır ve sonunda bir grup öğrenci onlarla birlikte trenden atılır. İnen öğrenciler treni aşağıdan seyretmeye başlarlar. Ancak az sonra Wendy’nin gördüğü hayâl gerçeğe dönüşür ve tren kontrolden çıkar. Tüm yolcuları korkunç bir şekilde ölür.

Özel Bölümler ;

Ölüm Her Yerde
Ölü Gençlik Filmleri
Kamera Arkası
UzatılmışPolis Merkezi Sahnesi
Setten Manzaralar
Planlı Kazalar
Fragmanlar
TV Tanıtımları
Özellikler

Bölge: 2
Orjinal Dil: ingilizce
İzlenebileceği Diller: İngilizce, Türkçe
Süre: 93 dak.
Sistem: Pal
Ses: Dolby Dijital 5.1: Dolby Dijtal 2.0
Ekran Oranları: 16:9 Geniş Ekran (wide screen) 2:35:1
 

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,475
Mesajlar
1,518,494
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst