Hyundai Galloper Yakıt Tüketimi?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ccingiler Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,822

Etiketler
Ynt: Hyundai Galloper Yakıt Tüketimi?

Bende 3000 V6 var, sorun çıkarır diyenlere tek cevabım var yolda kalmadım. Bir kere enjektör temizliğini sanayide 50 TL karşılığında yaptırdım. Mükemmel bir kontrol hissi veren kullanımı var. Bir kez 4 kişi yüklü olarak 2 jip dereyollarında 1.5 saat çok zorlu bir parkurda araca yüklendiğimde bir miktar hararet yaptı. Çamurda karda asla gık demedi.
Yakıt tüketimine gelince şehir içinde 16 litre (ben hep 50 litre alırım 300 km yi aşamadığım oldu açıkçası = 16.6 dan fazla yani)
şehirler arası yolda ise en iyi koşullarda (benim özenerek kullanımımla bile 11,5 litrenin altına asla inemedim) 12 -13 litreyi zaman zaman dalıp 140 -150 km hızla giderseniz kolayca tüketir.
Az kullandım ve iyi baktım henüz 83000 km deyim. Evin 3. arabası idi genelde. Performansında bunun da etkisinin olduğunu belirtmekte fayda var.
 

Ynt: Hyundai Galloper Yakıt Tüketimi?

merhaba Konuyla bağlantısı yok ancak benimde yardımama ihtiyacım var. 2000 model benzinli bir galloper satın aldın. Üzerinde eski tip lpg var uzun yolda yaklaşık 100/ 110 km hız ile 30,018 kr sarfiyatı oldu. Bana iyi gibi geldi. İyimidir? Sıralı sisteme gezmemi tavsiye edermisiniz ? Ön kapılardan fitillerden ve arka sağ kapıdan çok ses geliyor. Dün akşam yoldan geldik hala başım uğulduyor.içerde ön konsolda bulunan havalandırma kanalları bozulmuş. benden önceki sahibi hepsini japon yapıştırıcısı ile yapıştırmış değistirmek istiyorum. Ayrıca ön diskleride değiştirmem gerekiyor. frene baştığmda aracın önün çok sallanıyor. bu parçlar bulunabilir mi? yaklaşık fiyatları ne kadardır.nerede yaptırmayı tavsiye edersiniz? Piyasada pek bilinen bir araç değil yaparken ustanın üzerinde öğrenmesini istemiyorum. Bu konularda yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum saygılarımla
 

Ynt: Hyundai Galloper Yakıt Tüketimi?

merhaba. ne parça gerekiyorsa tüm parçalar(vida ve somunlar bile) servisten temin ediebiliyor. Ellerinde yoksa siparş veriyorlar geliyor
 

Ynt: Hyundai Galloper Yakıt Tüketimi?

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=57927.new#new
 



Ynt: Hyundai Galloper Yakıt Tüketimi?

selam...
2004 yılında 62.000 km de Galloper 3.0 aldım, şu an 151.000 km de. hala benzin ile kullanıyorum, LPG taktırmamak için daha ne kadar dayanırım bilmiyorum...
benimki de şehir içi 15-17 lt arası yakıyor, uzun yolda ise 12-13 lt arası... fakat yolda yorduğunu söyleyemem... oldukça rahat. hem şehir içi hem şehir dışı... tek sorun müzik çalımıyorsa motor gerçekten uğultu yapıyor... parça da ise pek sorun yaşadığımı söyleyemem...
sevgiler
 

Ynt: Hyundai Galloper Yakıt Tüketimi?

Yalnızca Galloper için değil, birçok 6 silindirli Japon - Kore üretimi jiplerin yakıt tüketimleri bu seviyede. Nissan Pathfinder Hyundai Galloper Toyota Land Cruiser Prado,Mitsubishi Pajero vs. verdikleri konfor ve arazi performansları aslan besleyen yemini düşünmez dedirtse de, ülkemizdeki yakıt fiyatlarından sebep artık kimsenin bu araçlara benzinli kullanımda geniş geniş binebilecek halini bırakmadı. En yüksek gelirlilerimiz bile alternatif çözümlere gereksinim duyuyor. Yetmiyor, vergilendirmede de yüzbin euroluk bmw mercedes otomobillerin 2 - 3 katı vergi veriyor oluşumuz kanıma dokunuyor artık. Bu hayatı bir kez yaşıyoruz, türkiye cumhuriyeti vatandaşıyım diye V8 in homurtusuyla çamurda oynayamıyorum. Hale bak. Off Road hobisi olan insanlar toplandık uzun uzadıya yakıt sarfiyatını konuşuyoruz...
 

Ynt: Hyundai Galloper Yakıt Tüketimi?

Yakit sarfiyat konusunda bende de sizlerden farkli bir durum yok.Ortalama tuketim karisik 100 km de 15 lt lpg ile ama benzinde litre olarak 1 lt kadar dusuyor tabiiki fiyat olarak neredeyse iki katina cikiyor.150.000km civarinda aracim. Kontrol ve konfora gelince cok memnunum. Guc bence yeterli duz yolda yada arazide gaza basinca zorlandim artik gitmem demiyor. Iyice patinaj yapmadikca yada karninin ustune oturmadikca kalmaz herhalde.Herhalde diyorum cunku bu gune kadar karninin ustune oturacak bir sekilde kullanmadim hep gececegim yerlerde tekerleri saglama denk getirdim.Soft off road diyebilirsiniz ama bana gore pek te soft olmayan yerlerden cok gectim. Vincim yok simdilik dikkat ediyorum. Gelecek yil vinc takinca gozumu biraz daha karartirim.Surus keyfi varmi evet araci gunluk olarak esim de kullaniyor. Kendisi cok memnun zorlanmiyor. Ben bu paraya bu konfordan ve hatta yol tutus ve stabillikten memnunum.Hatta daha ileri gideyim yaklasik iki tonluk bu aracin sehir icinde bozuk asfaltta binek aracimdan daha stabil oldugunu bile soyleyebilirim. Saglicakla kalin.
 


Ynt: Hyundai Galloper Yakıt Tüketimi?

merhaba arkadaşlar şu anda 3000 motor 99 2000 model arası galloper araçlar 20 bin tl civarında sizce bu rakam çok değilmi bu araçlara acaba daha önce düşüktüde yazınmı fırladı bunların rakamları biraz bilgi verirmisiniz
 



Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,487
Mesajlar
1,518,673
Kayıtlı Üye Sayımız
172,144
Kaydolan Son Üyemiz
zeloni

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst