Isınma

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mycamper Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 157
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,088
Ynt: Isınma

Sn Orsaalabanda ,

Kullanıcı Bu ısı Aralıklarını Menüden girip Set ettikten sonra çıkıyor , Isı aralıgına ister 1 derece fark yazın isterse 10 derece Siz ne istiyorsanız O aralıkta çalışacaktır,Kullanıcının girdigi Bilgiler dogrultusunda çalışmaktadır Sistem

Saygılar
 

Etiketler
Ynt: Isınma

Sn İnsel,

Seramik Fırınlarda Kullanıyorsanız Konuya Vakıfsınızdır ve Doğrusalıgı Çok Çok İyıdir . Sadece Kullanıcı Gerekli Doneleri girer ve Sistem çalışır,

Saygılar
 

Ynt: Isınma

Evet ama bu kadar teferratuata gerek yok. İste alt tarafi bir isitici. Seramik firini degil. Ve alt tarafi iceriyi isitiyor. Sicak mi geldi kisarsin gider. Soguk mu geldi yine oyle. Uykun kacmasin diye Yusuf elinin altina koy zimbirtiyi. Yataktan kalkma derdin olmasin.
 

Ynt: Isınma

Sn insel ,

Bu kadar Tefaruata gerek yok demeniz Tabikki kendi Düşünceniz Saygıda duyarım ,eğer dediginiz şekilde ise Aletin altına elini koyup On -Off yapmak yerine ufak bir kumanda ile uzaktanda kontrol edilebilir ,
 

Ynt: Isınma

Bunu Yusuf'a soyledim. Malum o sordu. Bir vebasto alacak, cocugun aklini iyice karistirdik. Hep onu soylerim ne kadar cok sey insan yapmaya calisirsa o kadar hersey erteleniyor. Aklina geldi ve istiyorsan al gitsin. :D
 




Ynt: Isınma

Sayin arkadaslar:
Sizler icin bir site daha buldum.Fiyatlari dikkate almadan sadece modellere bakin,fiyatlar duygusal yonden biraz can yakiyor.....Saygilar.
Zeki. http://www.de-wit.nl/winkel/selectie.php?rID=130 http://www.de-wit.nl/
 

Ynt: Isınma

Yusuf merhaba,
Hem Webasto ( 2001 ducato ) hem Eberspächer ( 2004 jumper ) ısıtıcıları karavanlarımda kullandım. Webasto mazot emiş pompası, özellikle sessiz ortamlarda ( gece) maalesef ses yaptı. Pompa şasiye montajlı idi, lastik contası vardı ona rağmen emiş anındaki metalik sesi kesemedim. Sanki birisi elinde bir metalle aracın şasisine vuruyor gibi. Konuştuğum karavancılar da bu sesi
( değişik seviyelerde) duyduklarını söyledi. Son çözümüm pompayı havada sallanır halde bırakmak oldu. (bağlantı hortumları sağlam) . Ses azalmasına rağmen devam etti. Uykumu kaçıracak düzeyde idi.
Şu an Eberspächer kullanıyorum ve pompa ses düzeyi daha düşük, dayanılır düzeyde. Her ikisinde de özellikle gece yakın çevrende kimse olmamasına dikkat etmelisin. Egzostan çıkan gaz bile ses yapar, kişilerin hassasiyet düzeyine göre bu genelde rahatsız edici bir şeydir.
Sensor konusuna fazla kafayı takma, ayrı bir opsiyon olarak satılan bir aksesuar. Üzerinde gelen ayar düğmesi yeterli, havanın ısısına göre senin tarafından ayarlanıyor ve son derece yeterli.
2-3 dk içinde 12m3 luk aracını çok rahat ısıtırsın.
Tavsiyem 2. el yerine biraz daha bekleyerek ( olmazsa 1-2 yıl sonra) 1.el taktırman. Neticede ocakta ısınan bir çaydanlık su da sana yeterince ısı verir :smiley: 2.el için çok iyi araştırman lazım,
kimse çalışan ve memnun olduğu cihazı satmaz geçerli bir neden yoksa.
Kolay gelsin.
Oğuz
 

Ynt: Isınma

Oğuz abi çok teşekkürler verdiğiniz bilgi çok işime yaradı ikisinin kıyaslamasını en iyi ikisinide kullanan verirdi kafamdaki şüphelerin hepsi gitti artık kararım kesin bir tane D2 Açsa'dan Burçin bey ile görüştüm sağolsun bizim forumada bayağı ilgililer gerekli kolaylığıda yapıyorlar ayrıca çokca arkadaş tarafından işcilikleride onaylanmış,2.el için söylediklerinizde çok doğru tesbit sonuçta hayati önem taşıyan bir malzeme ihmale gelmez en iyisi garantili ve emin ellerde takılmış sıfır ürün,Sizin değerli yorumunuzlada bu konu netliğe kavuşmuştur sanırım artık verdiğiniz bilgilere tekrar teşekkür ederim kalın sağlıcakla Yusuf.
 




Ynt: Isınma

Zeki bey,
Bu başlık altında ( "ısınma" ) sadece ısınma konularını tartışıyoruz. Bilgi kirliliğini önlemek ve kolay bulunurluk adına, lütfen bu sorunuzu uygun bölüme taşır mısınız ? Ayrıca bilgi ve tecrübem kendi kullandığım araçlarla sınırlı, bilmediğim bir araç konusunda fikir beyan etmem doğru olmaz, muhtemelen bu aracı kullanmış olanlar ya da Sn Ahmet Tuzcuoğlu spesifik araç bazında size yardımcı olmaya çalışacaktır.
Oğuz
 


Ynt: Isınma

aslanahmet' Alıntı:
Yusuf 2. el vebasto takan bir usta. İçerenköy'de. İnsel beyin mesajından bir alıntı yaptım. Nejat bey'in karavanına da vebasto takmıştı.

Nadir usta iyi hoş da.
eli yavaş ve araya iş alıyor.
açıkçası ben bütçeme göre ve kış ortasında acil ihtiyacım olduğundan 2.ci el almıştım.
bu hafta test ettim.
15 dakika çalışıyor (o da az ısıtma) ve sonra susuyor.
susuş o susuş...
yarın kısmetse Ustayı ziyaret edeceğiz.
 


Ynt: Isınma

Ayni sorunlar. Benim de ilk gidisim boyle baslamisti. Napacak? Termostati degistirip yollayacak. Nejat hocam benim Nadir'den aldigim isiticiyi Acsa'da sokturup yenisini takan cocuk abi bunun otomatigi buna ait degil onun icin ici kurum yapiyor istersen otomatigi degistireyim bosuna para verme deme kibarligini ve durustlugunu gostermis ama ben bosver sifirini tak demistim. Sonrasinda bir arkadas benden vebastoyu aldi ve otomatigi degistirerek aracina takti. Hala daha kullaniyor sanirim. Otomatikle ilgili sizinkinde de ayni sorun olmasin.
 



Ynt: Isınma

insel bey;

ACSA'da bu otomatik için fiyat almışmıydınız ?
açıkçası sizin tecrübelerinize benimkilerde eklenince, hani truma için para biriktirmeye başlasammı diye düşünmeden edemiyorum.
tek korkum, ya test etmeden bu hafta gitseydim...
çoluk çocuk donardık valla.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,489
Mesajlar
1,518,736
Kayıtlı Üye Sayımız
172,145
Kaydolan Son Üyemiz
compozer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst