Kaza sebebiyle satılık Feroza

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan adventure41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,235

adventure41

Ana Kamp
Mesajlar
25
Tepkime Puanı
0
Yer
Kocaeli/İzmit
Merhaba feroza severler..2 yıl önce buradaki tavsiyeleri okuyarak arazide kullanılmamış, orijinal bir feroza almıştım..(1994 model SE)aldığım ilk günden itibaren keyifle kullandım..daha sonra aracı en az benim kadar seven başka bir arkadaşıma sattım.."böylesi dosta gider" denir ya, öyle de oldu..geçen hafta aracı sattığım arkadaşım Gaziantep civarında araçla bir kaç takla attı..Çok şükür ki kendisi aracın içinden burnu bile kanamadan çıktı.. ne kadar sağlam bir araca sahip olduğumuzu acı bir tecrübeyle test etmiş olduk ama başka bir araç olsaydı çok daha kötü sonuçlanabilirdi böyle bir kaza....hülasa, aracı Gaziantep'te sanayide bırakan arkadaşım aracı satmak istiyor.aracı toplamak için vakti yok... fotoğraflar bana ulaşınca yükleyeceğim...araçta benim gördüklerim:
-Kaporta hasarı mevcut.. hard top camları kırık..tavanın sağ tarafı çökmüş
-arka dingil kopuk ve lastik patlak
-farlar kırık gibi görünüyor
-motoru ve şanzımanında herhangi bir problem yokmuş
-Klima Çalışır durumda

Araç için düşünülen fiyat bu haliyle 4000 TL..ilgilenen arkadaşlar olursa
İrtibat Tel: Osman Yılmaz :0555 3518271
Kazasız Belasız Günler Diliyorum
 

Etiketler
Ynt: Kaza sebebiyle satılık Feroza



Arkadaşınıza geçmiş olsun Ahmet bey..

gerçekten üzüldüm..İyi ki birşey yok..Bu konuda da Ferozanın güvenilirligi insanı rahatlatıyor..

s.comda da satılık ilanı verilirse daha kolay satılır kanısındayım..
 

Ynt: Kaza sebebiyle satılık Feroza

Teşekkürler..Allah daha kötüsünden korusun...Feroza gerçekten çok sağlam bir araçmış..ama bu takla atma hadisesi aracın yüksekliğiyle bağlantılı düşünüldüğünde acaba başka bir araç olsaydı o derece bir manevrayla takla atmaz mıydı diye düşündürüyor insanı... buradaki arkadaşların yedek parça ihtiyacını bildiğim için malum siteye ilan vermeden burada duyurmak istedim..selamlar
 

Ynt: Kaza sebebiyle satılık Feroza



Aslında iyi düşünmüşsünüz...

bir zamanlar Bütün arkadaşlar gereken parça ne lazımsa..motor,şansıman,lastik,koltuk,..v.s...vs... gereken herşeyi yazmıştık.....

parça ihtiyacı için bence 5-6 arkadaş bir araya gelip almalı..
 

Ynt: Kaza sebebiyle satılık Feroza

Feroza gerçekten çok sağlam bir araçmış..ama bu takla atma hadisesi aracın yüksekliğiyle bağlantılı düşünüldüğünde acaba başka bir araç olsaydı o derece bir manevrayla takla atmaz mıydı diye düşündürüyor insanı... buradaki arkadaşların yedek parça ihtiyacını bildiğim için malum siteye ilan vermeden burada duyurmak istedim..selamlar

Yerden yüksek araçları binek araç gibi kullanmamalısınız, ama yine de arka tarafında bağımsız süspansiyonlu olan araçlarla içiniz biraz daha rahat eder. Arazide ise belli noktaların yere yaklaşması sıkıntı çıkarabilir. Ne kadar çok arazi o kadar az asfalt.

Arkadaşınıza geçmiş olsun.
 



Ynt: Kaza sebebiyle satılık Feroza

Merhaba beyfendi arkadaşınızın Ferozasını ben aldım uzun araştırmalar sonucunda Toplamayı düşünüyorum.Kaporta parça ihtiyacım olacak.Elinde olan var ise bana 05335710323 nolu Telf.ulaşabilirler

Teşekkürlerimle
Mehmet ÇİRCİ
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,475
Mesajlar
1,518,494
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst