Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,131
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 213,902
PB273058
PB273070
PB273061
PB273090
PB273085
 

Etiketler

Ferhat bey her şey çok güzel görünüyor. Bu sene de Poyrazlar'ın hakkını vermişsiniz. Eski dostların gülümseyen yüzlerini görmek bizi de mutlu etti. Ama sadece Mayıstos böcüğü arkadaşımızın boynunu bükük gördüm. Sanırım bu seneki sucuk gıdasını yeterince alamamış. Bir doktor olarak o fotoğrafta beslenme bozukluğu tespit ettim. Lütfen arkadaşımızı gıdasız bırakmayın ;)
Buralpdi kardeşimizin 2. yiğidosuyla da tanışma şerefine erişmiş olduk. Aileyi kutlar, çocuklarıyla uzuuun, mutlu bir ömür geçirmelerini dileriz :smiley:
Mehmet Kölege abimiz her zamanki hamaratlığını koruyor. Eline güveç tenceresi de, tahta kaşık da çok yakışıyor. Belki seneye biz de kuru fasulyenin özlediğimiz tadına kavuşuruz.
Eşinizin satrançtaki rakibi çok sevimli, ama bir o kadar da sıkı bir oyuncuya benziyor. Her iki sporcuya da başarılar diliyorum.
Son sözlerim de eşsiz fotoğraflara...
Kıskandıracak güzellikteki bu fotoğraflara saygıyla şapka çıkarıyorum.
Paylaşımınız için teşekkürler :smiley:
 

Belki seneye biz de kuru fasulyenin özlediğimiz tadına kavuşuruz.
İlginiz için çok teşekkür ediyoruz Haşmet Bey. Bülent'in meşhur "dörtnal sucukları" olsaydı daha güzel olacaktı. :smirk:Her sene yanımıza gelen çarpık bacaklı köpek de biz gittikten sonra gelmiş arkadaşlar haber verdi. Bir dahakine sizleri de bekliyoruz. Görüşmek üzere. :smiley:
 

Çok iyi yapmışsınız .
Keyifle resimleri izledik , sonbahar da çok güzel oluyormuş meğer. Oralarda olmak lazım dı . keşke bu kadar uzak olmasaydı . içinize sinsin dileklerimizi gönderiyruz .
Selamlar.
 



Sakarya Kamp Karavan Derneği olarak 19/20/21 ekim tarihleri arasında yaza elveda kışa merhaba etkinliği düzenliyoruz.Karavancılığa gönül veren tüm dostları Poyrazlar kamp alanına bekliyoruz.

Aynı zamanda Hymer Bürstner Fendt Knaus Weisberg Adrida Alko Truma Neta Türkiye distribütörleri ürün tanıtımlarını gerçekleştirecekler ilgilenen tüm dostlar için değişik bir etkinlik olacak. Selamlar sevgiler...

IMG 20180928 WA0010


IMG 20180928 WA0008


IMG 1432


IMG 20180930 WA0055
 
Son düzenleme:







Çadırlarla ilgili bir sorun var. Bence çadırların izin alamadığı bir etkinlik tam anlamıyla kamp karavan etkinliği olamaz. Düzenleyicilerden haber bekliyoruz.

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Yücel hocam daha önce çadırla Poyrazlar tabiat parkında konaklama yapan bir gurup masaları tahrip edip yakmışlar bu sebeple çadır kampı yasaklanmış malesef.
 

.

.
Sevgili Mustafa,:yum:
Hani diyorum Levent beyle, Ferhat beyle, Mehmet Kolege ve Atilla ile tekrar buluşabilmek ne enfes olurdu.. Üstelik diğer tanıdıklarda gelecektir muhakkak.

Ama umarım sizin Poyrazlar buluşmasının ilkbahar versiyonu vardır ?
Çünkü geçen gün Türkiye’den döndüm ve bizim “Sunny” bizle gelmek istemedi. Yani ilkbaharda yine oralardayız.

Haklı köftehor, mazotu 90 cent görünce dayanamadı . “Bakımımı da Almanya’nın nerdeyse üçte birine yaptırıyorum siz gidin, hem de o kadar yolu gidip gelmezsiniz” dedi.
Doğru toplamda 8 gün yollarda olacaktık.
Biz de onu Bodrum’da bırakıp uçakla döndük.

...
Haa bir de balıkları öyle objektifin gözüne sokarak poz verme, ne kadar büyük olduklarını biliyoruz aslında..:p
Herkeze selamlar...

.
 
Son düzenleme:

Evet bu konuda bilgi aldım. Bu tip bir yanlışın yapılmasından dolayı çok üzgünüm ama beklentim en azından bizim etkinliğimizde çadırla konaklamaya izin verilmesi. Bu etkinlikte bir tolerans gösterilmesi için arkadaşlar girişimde bulunulacağını bildirdiler. Ben de çadırla konaklama hususunda sevindirici bir haber bekliyorum. Selamlar...

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 




Sevgili Mesut abi aslında Bodrum'da buluşabilirmişiz.İki hafta önce iki arkadaş Zetaş Kamp alanında bir hafta konakladık.Aşağıda gece fotosunu paylaştığım etkinliği ilk baharda yaptık.Seneye nasipse önden haberleşelim keyif ile buluşmak isteriz.Sevgili Hüseyin abi 2012 yılında iki gün Poyrazlar'da misafirimiz olmuştu sen hala buraları göremedin.Geldiğinde balıkların görüntülerini nasıl büyük gösterdiğimi göstereceğim :smiley:;)

FB IMG 1538681999419


IMG 9992


IMG 0007


IMG 0031
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,457
Mesajlar
1,518,167
Kayıtlı Üye Sayımız
172,112
Kaydolan Son Üyemiz
Ceramos

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst