Offline , Uydu Görüntülü Gps (mobac+viewranger+symbian Nokia N8)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan saliharit Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,062

saliharit

Yeni Üye
Mesajlar
8
Tepkime Puanı
1
Çok şükür nerdeyse bir aydır uğraştığım şeyi çözdüm.. KARGAGAKDEDİ ağzıma bir bal çaldı , gerisini inat ettim "SYMBIAN DAHA ÖLMEDİ" dedim buldum .. daha önce yazıldıysa kusura bakmayın. "çok büyük iş başarmışım" modundayım şu an :smiley:

once kısa ve sessiz bir video sunayım, sonra anlatayım :
http://www.youtube.com/watch?v=vNF9JDF8_W0

MOBAC : sas planet gibi bir program, ama o da Google earth ün telif hakları meselelerinden nasibini almış , yani canlı uydu görüntüsü sağlamıyor.. Lakin bir arkadaş uğraşmış , eski de olsa bir google hybrit dosyası uydurmuş yada bulmuş (google_satellite_hybrid.xml).. bunu mobac ın dosyalarına atınca al sana G. earth.. ama dediğim gibi bazı kötü yünleri var , mesela kazdaglarında 15-18 zoom aralıgında sorun var...

VIEWRANGER : süper ve kapsamlı bir mobil GPS programı, tam dogaseverlere yönelik... oldukç akapsamlı bir içeriği var.. AMA , ücretsiz olmasına ragmen bazı haritaları satın almanız gerkiyor, yada sürekli internet gerekli. ee biz zaten internetten kaçıyoruz..

Mobacı bilgisayara , Viewranger ı symbian nokya mıza yukluyoruz.

mobacta istediğimiz alanı 3-18 aralıgında yukluyoruz , 3-18 aralıgı viewranger OPEN CYCLE MAPS ın kullanım aralıgıdır, diğer zoom aralıkları kabul edilmiyor..

Yuklenen dosyalarımızı telefunumuzdaki viewranger/mapcahce/_palbtn/85 kalsorune yukluyoruz .. 85 nolu klasor OPNE CYCLE MAPs in cache dosyalarınıjn toplandıgı yer.....

OKADAR... haritanız 3-18 aralhında telefonunuzda yuklu.. bildiğin uydu görüntülü GPS

vaktim kısıtlı o yüzden langır lungur anlattım
AYRINTILI/RESIMLI ANLATIM yakında ..
 

Etiketler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,491
Mesajlar
1,518,784
Kayıtlı Üye Sayımız
172,150
Kaydolan Son Üyemiz
namso

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst