Operasyon; Land Rover Defender 110

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rescueteam Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 66
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,118

Etiketler
Ynt: Operasyon; Land Rover Defender 110

Elinize sağlık. Güzel gözüküyor araç. Ama bir karar verin lutfen. Bu araç özel harekattan mı çıktı , yoksa tapu danmı?
Yoksa ikiz kardeşi mi var.... :smiley:))
 

Ynt: Operasyon; Land Rover Defender 110

Pervane arkadasımız da dikkatli bi arkadasa benziyor bi internet sitesinde bu araç satılık orda tapudan cıkma diyor resimlerdede farklar söz konusu yani resimlerin hepsi aynı araca ait değil gibi duruyor ben bi anlam veremedim açıklayabilirseniz sevinirim bu araçlardan almak isteyen arkadaslar var bu sitede bunlardan biride benim ama genelde eski veya toplanmıs araçlar oldukları için insan gözü kapalı para veremiyor bu yüzden yapım aşamasından daha detaylı fotolar ekleyebilirseniz sevinirim. Hem böylece konuda amacına bir adım daha yaklasmıs olur kolay gelsin. Emeğinize sağlık bu arada araç gerçekten güzel olmus.
 

Ynt: Operasyon; Land Rover Defender 110

dincer59' Alıntı:
Pervane bi anlam veremedim açıklayabilirseniz sevinirim bu araçlardan almak isteyen arkadaslar var bu sitede bunlardan biride benim ama genelde eski veya toplanmıs araçlar oldukları için insan gözü kapalı para veremiyor bu yüzden yapım aşamasından daha detaylı fotolar ekleyebilirseniz sevinirim. Hem böylece konuda amacına bir adım daha yaklasmıs olur kolay gelsin. Emeğinize sağlık bu arada araç gerçekten güzel olmus.
arkadaslar bu araçlardan tam 7 adet yaptım renkler ve uygulanan işler birbirine yakın bir araç tapu çıkması diğer ikisi ozel harekat diğerleri jandarma şuan bile 2 adet topluyorum resimler karışmış ola bilir fark eden nekı alıcı olacak arkadaş tel arayıp gerekeni soruyor orada amaç land roverin eskı ve son halını sergılemek sanal dan hata aramak değil saygılar
 

Ynt: Operasyon; Land Rover Defender 110

Teşekkürler aydınlattıgınız için.. Resimler karışmıştır o halde... Defender almayı düşünüyorum.. Araştırma aşamasındayım.
Herkese selam ve saygılar.
 



Ynt: Operasyon; Land Rover Defender 110

toplama asamasında yardıma ihtiyacınız olursa çekınmeden araya bilirsiniz slm
 

Ynt: Operasyon; Land Rover Defender 110

Teşekkür ederim şimdiden. Karar vermedim henüz. Kendim mi toplayayım yoksa emin olduğum toplanmış bir araç mı alayım.. Yeni üye oldum bu siteye. ama üye olmadanda sürekli takip ediyordum. Şimdi müptelası oldum.. Virüsü çoktan kaptım sanırım. :smiley:)
Hayırlısı bakalım.
Önerilerinizi ve güvenilir tanıdığınız araçları tavsiye ederseniz sevinirim.
Bütçede üst sırır 20.000.
 

Ynt: Operasyon; Land Rover Defender 110

Evet arkadaslar bu ben ve pervane arkadas gibiler için cok önemli bi mevzu int.te alınıp binilebilecek gibi 15.000 den başlayan araçlar var. Acaba ilk etapta böyle bi araç alınıp kullanması olsun, sürüşü olsun, parçaları olsun şöyle bi araca iyice ısınıp onu mu kullanmalı yoksa ucuz yollu bişey bulunup zevke göre toplanması mı ilk etapta bütçe için daha iyi olur işin uzmanı arkadaslardan bilgi rica etsek müteşekkir olurum.
 

Ynt: Operasyon; Land Rover Defender 110

arkadaslar araç toplamak ıyı kadro nakıt ve uyumlu pisıkolojı gerektirır toplama asamasında cıkan promlemleri ekıble uyumlu aşmak gerekır insanlar hevesle başlayıp sanayıcılere kızıp projeleri yarım bırakıyorlar burada esnafında hataları var tabi hatta kendi sanayıcı olup yarıda proje bırakanları tanıyorum helekı land çok daha ilgi istıyen araç sebebi çıktığı kurumlardakı kötu kullanım şartları buna etken ben bu işe başlamadan once otokar da land uzerine 3 yıl çalıştım alemınyum kasalı araçları toplamak helekı kaporta aşamasında sıkıntılı makul fiyatla toplanmış araçlar daha mantıklı piyasada çok değişken fiyatlar var ama emin olun şu an 2 adet topluyoruz perçinlerine kadar yeniden oluyor ve herşey dahil 20-24 tl buluyor karar sizin özlemleriniz hüsran olmasın yeter slm
 




Ynt: Operasyon; Land Rover Defender 110

beyefendi aracı çok güzel yapmışsınız. ellerinize sağlık.. bizdede eski böle bi araç war buhale getirmek istiyoruz yardımcı olabilirseniz telefonlaşalım.. şimdiden çok teşekkür ederim... 0542 476 00 10
 

Ynt: Operasyon; Land Rover Defender 110

biraz geç oldu ama :smiley:)) hangi ildesiniz acaba? telefon numaranızı yazarmısınız?
 

Ynt: Operasyon; Land Rover Defender 110

selamlar
araçları nerede görebiliriz. yerinizin nerde olduğunu göremedim bilği verirseniz sevinirim.
 


Ynt: Operasyon; Land Rover Defender 110

Murat kardeşim.........damarlarında 4x4 lerin dolaştığı adamsın... alem buysa kıralıda sensin......başka sözüm yok...
 



Ynt: Operasyon; Land Rover Defender 110

Murat abi eline saglık

yine hakkını vermissin :smiley:

yanına uğrayacağım bu sıralar benimde bir iki istegim olacak
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,490
Mesajlar
1,518,778
Kayıtlı Üye Sayımız
172,150
Kaydolan Son Üyemiz
namso

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst