satılık 2000 model lada niva

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaptan_11 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,406

kaptan_11

off_road bir yaşam tarzıdır..............
Mesajlar
1,006
Tepkime Puanı
0
Yer
bozüyük
arkadaşlar araç fahri bey e ait 2000 model düzgün bir araç herhangi bir sıkıntısı yok.satmaktaki sebebi toyota yı unutamamış olmasıdır.fiyat olarak 12 000 tl düşündük.ilgilenen arkadaşlara duyurulur.

Fotoraf 0390


Fotoraf 0391


Fotoraf 0392


Fotoraf 0393


Fotoraf 0394
 

Etiketler






Ynt: satılık 2000 model lada niva

kaptan11 ilanı koymuşsun teşekkürler.... araç 2000 model 1700 motor enjeksiyonlu.lpg ruhsata işli 2013 yılı 7. aya kadar muayenesi var.lpg tankı (60lt)bagaja gömülü bagaj kullanılabilir durumda.araçta sorun yok 3 ay önce muayne yapılırken tüm eksiklikleri giderildi.ön takım yapıldı.şanzuman rulmanları ve keçeleri değiştirildi.körükler değişti.debriyaj set olarak değiştirildi.kullandığım 3. arazi aracı arıza yapma ihtimali olan arazide sıkıntı olabilecek yerleri komple elden geçirildi.sürücü koltuğu reno9 koltuğu ile değiştirilmiş(aldığımda öyleydi)işte bildiğimiz lada :smiley: ..km 190 bin civarı .

aracın satışında bir sorun yoktur.sigorta ,vergi borcu v.s yoktur.
 


Ynt: satılık 2000 model lada niva

ayrıca aracın ön teker rulmanları, iç ve dış aks kafaları değiştirilmiştir.15'' çelik cantları ve asfalt lastikleri mevcuttur...
 





Ynt: satılık 2000 model lada niva

lpg tankının aşağıya alınması aracın uzaklaşma açısını değiştirmemiştir...bu şekilde fenni muayeneden geçmiştir.2013 yılı 7.aya kadar muayenesi vardır...
 

Ynt: satılık 2000 model lada niva

fahri bey aracın içinin fotolarınıda atabilirseniz daha iyi olur sanırım.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,476
Mesajlar
1,518,505
Kayıtlı Üye Sayımız
172,127
Kaydolan Son Üyemiz
agalandarli

SON KONULAR



Geri
Üst