Terrano Ii Ama Hangisi

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sesezgin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,523
Ohhh cillop. Hanım da sürer buu kafan rahat olur. Lastik masrafı da yok. Estetik şeyleri de sen fıstık gibi yaparsın. Renk zaten eski bir Land Rover'cı için olmazsa olmaz. Tekrar hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin, güle güle binin.
Teşekkürler umut abi
Lastik ciddi bir para tuttuğu için ona ayırtacağım bütçe ile snorkel ve ön takımı halledeceğiz ve ses sistemi elden geçmesi gerekiyor onları yaparım artık
Land sahiplerinin sevecegi ince ince kurcalamali temizlemeli wd40 la temizlemeli işler var


SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Etiketler


Bugün küçük bir gezi yaptık bol yokuş tırmanması olan. Uzun ve dik rampalarda bile 4h de ve vites 2 de iken hiç zorlanmadan yürüdü araç
Uploadfromtaptalk1447611249641


SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Serdar Bey, aracınız hayırlı olsun. Iyi günlerde kullanın.

SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 






Hayırlı olsun belki seriesin verdiği zevki çevrenin ilgisini vermez ama konfor seriese Gore full artı full bir araç aldınız güle güle kullanın biraz paramız olsun bizde bi series 2 almayı düşünüyoruz:smiley:))
Teşekkürler Erdal
Seriesin zevkini vermiyor tabi ki ama her arabanın sürüş keyfi kendine özgü


SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 




Teşekkürler
Sizden öğreneceğim çok şey var

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


öğrenecek demiyelimde tecrübelerimden faydalanın :D :D

şu ara bir 4x4 camper edinme planım olmasa veya hayalim uygun fiyatı ve sağlamlığı ile alacağım araçtır terrano II

küçük kronik hastalıkları harici ki bahsettik sorunsuz binilecek bir araçtır

gerek 2.7 gerek 3.0 nissan motorları kendini kanıtlamış birçok nissan modellerinde kullanılmıştır

yürür aksamı basit çok elektronik olmayan kendine göre keyfi olan sağlam güvenilir bir araç
 



HAYIRLI OLSUN GÜZEL Bİ ARAÇ BAKALIM HENÜZ BENİM YOK AMA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. ŞİMDİDEN BİLGİ EDİNMEK İSTİYORUM BU MODELLER HAKKINDA, OLUMLU VEYA OLUMSUZ KONULAR HAKKINDA BİLGİ PAYLAŞIRSANIZ ÇOK SEVİNİRİM. EN ÇOK KAFAMA TAKILAN PARÇA BULMAK ZOR DİYORLAR..
 

bende 2.4 benzin lpg li olanından bakıyorum kendime . Tek aracım olacak hafif arazi koşullarına uysun , zırt pırt arıza vermesin yeter. Sizce benzinli olanı alnır mı ?
 



bende 2.4 benzin lpg li olanından bakıyorum kendime . Tek aracım olacak hafif arazi koşullarına uysun , zırt pırt arıza vermesin yeter. Sizce benzinli olanı alnır mı ?
Ben tercihimi 2.7tdi dan yana kullandım ama 2.4 benzin lpg olanlar da iyi motor yeterli deniliyor. Arıza durumunda masrafı daha uyguna halledilebilir. Ama alırken önde ki arazi kilitleri çalışıyor mu mutlaka kontrol edin

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,458
Mesajlar
1,518,177
Kayıtlı Üye Sayımız
172,113
Kaydolan Son Üyemiz
KhanDeep

SON KONULAR



Geri
Üst