Trabzon - Rize - Artvin - Batum(Gürcistan)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Kayberen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,530
Ynt: Trabzon - Rize - Artvin - Batum(Gürcistan)

o koca oğlan oynaya oynaya çıkar ınşalah orda olur gorşuruz
 

Etiketler

Ynt: Trabzon - Rize - Artvin - Batum(Gürcistan)

umarım bu güzellikleri herkes görür :smiley: her insanın bu huzuru yaşaması gerek... bir yaz, bunaltıcı sahil sıcağına, denize gitmeyinde, buraları görün derim :smiley: her yaz Bodrum, Didim, Marmaris, Fethiye dolaşmaya gerek yok :smiley: resmen yeniden doğacaksınız :smiley: Ayder'de her keseye uygun konaklama imkanı var, oda olmadı alın çadırınızı, kurun yaylanın çimlerine... :smiley: biz gittiğimizde çadırımız yoktu, çok çok üzüldük, çadırda kalsak çok daha iyi olacaktı... :smiley:
 

Ynt: Trabzon - Rize - Artvin - Batum(Gürcistan)

ByEscobar' Alıntı:
Evet gerçekten tavsiye ederim, Ayder yaylasına çıktıktan sonra, konaklanan yerlerdende yukarılara doğru devam edin... 4x4'le tabi ;)

İyide o dediğini sen yaptın mı? hani kavrun ve yukarı kavrun ? sen 5 km yukardaki piknik yerine kadar gitmişsin galiba :smiley: orda n yukarda kavrun var ..motossikletle çıktık biz hanımla...ve ordanda (yukarı Kavrun) kaçkarlar'a deniz gölüne yürüdük...

işte karşıya dağlara...

[attachment=1]

burası yukarı kavrun...
[attachment=2]

bunlarda kaçırdıkların...
[attachment=3]

DSC 0289


DSC 0286


DSC 0319


DSC 0318
 




Ynt: Trabzon - Rize - Artvin - Batum(Gürcistan)

evet abi, söylediler kavruna devam edecekmisiniz diye... biz devam etmek istedik, ancak 2 araçtık biz, diğer araç 4x4 değildi Golf'tü, ve aydere çıkarken arka difransiyelde bi ezilme gibi bi sorun oluştu, o araç çıkamayınca, bizde onları bırakmadıki gitmedik yani... :smiley: ama orayı hatırlıyorum, 2005 senesinde galiba oraya gitmiştik... :smiley:
 



Ynt: Trabzon - Rize - Artvin - Batum(Gürcistan)

ayder e gitmeyi düşünüyorum ancak otomobil ile zor galiba oraya ulamak
 

Ynt: Trabzon - Rize - Artvin - Batum(Gürcistan)

Ben geçen yıl buralardaydım gözüm açık gitmeyeceğim artık ölebilirim demekki, ;D ;D ;D
 



Ynt: Trabzon - Rize - Artvin - Batum(Gürcistan)

Ben de gençlik spor il müdürlüğünün düzenlediği bir kampta kalmıştım trabzonda. Sultan murat yaylası. Zigana demişlerdi ilk başta ama sonra terör şüphesiyle değiştirdiler. Bulutların üstünde olmak müthiş bir şeydi. Karadeniz insanıyla,doğasıyla mutlaka görülmesi gereken bir yer. Trabzon havaalanında ki lütfen silahlarınızı bırakınız yazısının o kadar büyük yazılmış olması trabzona has bir şey olsa gerek:smiley:)
 

Ynt: Trabzon - Rize - Artvin - Batum(Gürcistan)

Herbiri bir kartpostal gibi olan resimler için çok teşekkürler
 






Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,475
Mesajlar
1,518,493
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst