Ülkemiz de yaşanacak en güzel ilçe

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan emrepasa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 91,170
Ynt: Ülkemiz de yaşanacak en güzel ilçe

emrepasa' Alıntı:
Bakın burayı ilk defa duyuyorum.Hem memlekete de yakın ::smiley:
Araştıracağım.Çok teşekkür ederim.

Kayseriye pek yakın sayılmaz Kayseri-Mersin 5 saat Mersin-Aydıncık 3 saat toplam 8 saat otobüsle 7500-8000 nufuslu %80'ni seracılıkla geçiliyor akşam güneş batarken beş parmak dağları gözükmekte Türkiyenin en güney 2. ucu Anamurdan sonra geliyor.Arkanız Toroslar önünüz Akdeniz.
 

Etiketler
Ynt: Ülkemiz de yaşanacak en güzel ilçe

EMREPAŞA arkadaşım seni kutluyorum.. hayallerinin peşinden gitmen gerektiği konusunda ayrıca destekliyorum ... ve ortak bir noktamız daha var aklımdan geçen bana göre yaşanabilecek yer profilini tarif etmişsin. böyle su kenarında tek katlı bahçeli ve balık yakalayabileceğim kalabalık olmayan bir yer ne güzel.. ;) hayallerinini gerçekleşmesi dileğiyle arkadaşım...
 

Ynt: Ülkemiz de yaşanacak en güzel ilçe

tommycan' Alıntı:
Size de merhaba... Dilimizi doğru kullanmanın gereklerine dikkat çekmek istemiştim... Üniversiteden yeni mezun olduğunuzu belirtmiştiniz. Ben de sizin açınızdan gurur verici olduğunu düşündüğüm bu konuyla bağlantılı olsun diye "üniversiteli" tabirini kullandım... Ama madem üniversiteli değilsiniz, sıkıntı yok.Sözümü geri aldım."Kardeşim" tabiri de ağız alışkanlığı. Kusura bakmayınız. Benim gibi biriyle kim kardeş olmak ister ki zaten. "bahsettiğim konu da fikrim var mı" , evet bahsettiğiniz konuda fikrim var, çünkü bahsettiğiniz konuda konu da çok, fikir de çok... Bence Kayseri'den bir yere gitmeyin. Kayseri çok güzel.
kadir kardeşim ben seninle ölümüne kardeş olurum ,gayrettepeye uyramıyormusun görüşelim.
 

Ynt: Ülkemiz de yaşanacak en güzel ilçe

Antalyada da sansınızı deneyebilirsiniz , memleketim diye söylemiyorum :D isteklerinizi karşılayacaktır bence .
 

Ynt: Ülkemiz de yaşanacak en güzel ilçe

Bekir kardeş merhaba........ Teveccüh etmişsin tabi ki kardeş oluruz........
Malum Ramazan ayı....Bayramdan sonra biraz daha aktif hale geliriz.......Yanına mutlaka uğrayacağım.......Selamlar... Hayırlı bayramlar şimdiden.............
 



Ynt: Ülkemiz de yaşanacak en güzel ilçe

tommycan' Alıntı:
Bekir kardeş merhaba........ Teveccüh etmişsin tabi ki kardeş oluruz........
Malum Ramazan ayı....Bayramdan sonra biraz daha aktif hale geliriz.......Yanına mutlaka uğrayacağım.......Selamlar... Hayırlı bayramlar şimdiden.............
sanada hayırlı bayramlar kardeşim.
 

Ynt: Ülkemiz De Yaşanacak En Güzel İlçe

Konuya çok uzun süredir cevap yazılmamış ancak siteye yeni üye olduğum ve başlık ilgimi çektiği için burada yazmak istedim.Muğla Köyceğiz'de yaşıyorum.
Ben de Muğla köyceğiz'i tavsiye ederim.özellikle büyük şehirlerin zor yaşam şartlarından bıkanlar için güzel bir yer.Katlı yapılaşma yok,trafik yok ,yeşili bol,sessiz sakin tam bir emekli mekanı.Eğitim kurumları fazlası ile mevcut 8 bin nüfuslu bir yerde 8 lise var.Çevredeki birçok ilçeye göre nispeten ucuz yaşam.Marmaris ,Fethiye ve Muğlanın kesiştiği noktada.Köyceğizde yaşayıp bir çok tanınmış plaja 30-40 dakikada ulaşabilme imkanı varken.Pahalı merkezlerde yaşamaya gerek yok bence.Sabah kahvaltını yap yarım saatte arabanla istediğin plajdasın.Yada al piknik sepetini ormanların denizle buluştuğu bir yer seç sessiz sakin kahvaltını yap.Küçük bahçeli bir evin olsa kendi sebzeni meyveni istediğin gibi yetiştir ,organik ye:smiley:)
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,441
Mesajlar
1,518,007
Kayıtlı Üye Sayımız
172,099
Kaydolan Son Üyemiz
Attorney58

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst