Unimog 411 Projesi ...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tamertalas Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 107
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,298
Bu aracın parça kitabını verdinizmi birkaç yüz lira almanyadan temin edebiliyorsunuz ayrıca hiçbir distribütör elli küsür yıllık bir araca parça sağlamak ile yükümlü değil ben bir pontiac birde chevrolet topladım herşeyi haynes in kitaplarını amazonda zaman zaman kullanılmış bile olarak sipariş edip tek tek inceleyerek yapabildik,burada ciddi bir emek var ve harika bir sonuç çıkmış . Emeğe saygı duyuyor Sizi ve şirketinizi kutluyorum .
Okumadan elli kusur yıllık. yok...70 yıllık 1990 model araca da bulamazsınız parca mog için, neyse ben buluyorum ne lazımsa sorun yok bi de avukat olduğum için herhalde şu cümleyi duyunca
-efendim tüketici kanuna göre 10 yıl mükellefiyetimiz var
- vallamı?!!
Diyesim gelir hep sanki araç 9 senelik olsa getireceklermiş gibi

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Son düzenleme:

Etiketler
Tamam pardon 30 küsür yıllık. Özür dilerim. Okumuşum ama ezberlememişim. Bir daha olmaz. Unimog canavar olmuş ama yinede
 


u 411 miz bitti...Gerçekten güzel bir proje oldu ve bize bu imkanları sağlayıp bu müthiş aracı yapma şansını veren bir şirkette çalıştığım için kendimi şanslı hissediyorum ...Sürçilisan ettimse affola ..

Ekli dosyayı görüntüle 3115 Ekli dosyayı görüntüle 3114 Ekli dosyayı görüntüle 3113

Ne kadar boyum 1,96 cm de olsa binip inmem eziyetlide olsa her gün bir kez binip kullanmadan kendimi alamıyorum :smiley:

Herkese selamlar, saygılar ...
Ekli dosyayı görüntüle 3112
Çok çok güzel bir çalışma,tebrikler.
 

Harikasınız

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 




Emeği geçen herkese candan teşekkürler. Müthiş bir çaba ürünü. Aracı nerede ve nasıl görebiliriz??


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 


Bendede 1959 404 s var 5.vites geçmiyor çok zor bindebir geçiyor bu konuyla ilgili yardıma ihtiyacım var ilginize şimdiden teşekkür ederim.....
 

DSC 1354
 





Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,482
Mesajlar
1,518,561
Kayıtlı Üye Sayımız
172,134
Kaydolan Son Üyemiz
mertm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst