Wj Hakkında..

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tlazibere Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,994

Etiketler
nedir motoru modeli falan bu aracın ?

Üstad 98 sonu 2001 trafiğe çıkışlı fabrika faturası 2 kumandalı bir plastik olmak üzere yedek anahtarları kullanım kitapçığı orj stepne dahil ısıtmalı koltuk hariç dolu 5.28 i
9a0ec1bd18206642ad794a676afb6231
E508d9e5e9074f2beabebab3e8282ea9
C95c418487b7e80095530c0dd6f17877



Aradığım huzur sendin sende gittin geriye dağ taş kalan..
 

Ben ev aldım şimdi kredi ödüyorum o yüzden fazla açılamıyorum fiyat konusunda..35 civarı bi fiyat belirledim ve o fiyat çevresinde araç bakıyorum. Wj'yi ben hem asfaltta hem de arada dağda bayırda kullanırım diye düşünmüştüm ama sanırım ne tam asfalt arabası ne de tam off road..Tam ikisinin ortası gibi bir şey.. Mesela dağa bayıra vursan Zj gibi değil asfalta vursan Range gibi deil. Fakat e39 asfaltta tam bi canavar..En azından bi konuda tam performans sağlayabiliyor.
WJ üzerine çok konuşulabilecek bir araçtır, dizayn, sağlamlık, arazi performansı ve stok olarak yol konforu ve tutuşu..
şimdi çok sallanır, ne aslaft ne offrad bilgilerini kimden nerden aldınız bilmem, ama 4.7 overland kullanıcısı olarak kulaktan duyma yanlışlar yerine birkaç hususta yorum yazayım
  • bu aracın stok versiyonu bile (2.7 dizel de dahil, 3,1 hariç) dağda bayırda sağlam iş yapar, hard/exrteme offroad yapmayacaksanız sadece kaliteli A/T lastik ile sizi üzmez ve istediğiniz yere götürür...
  • ZJ ile karşılaştırdığında özellikle de çekiş sistemi çok daha üstün ve yeni teknolojidir. ayrıca süspansiyonlar da daha serttir ve virajlarda yana yatma azdır. sitede biraz daha araştırma yaptığında gerekli bilgileri çok rahat bulabilirsin.
  • yine stok versiyonu çok sallamaz, süspansiyon dengesi iyidir ve konforlu bir araçtır. burada unutulmaması gereken konu Jeep sınıfı 4x4 araçlar ile salon araçları yol tutuş konusunda karşılaştır mantıksızdır, bu iki sınıfın kendine göre kuralları vardır ve bu şekilde üretilir.
  • WJ 4.7 yi 35 civarı bir ütçeye bulmanız çok zor, temiz bir WJ 4.7 2001 modeli 42-45 bin TL civarı piyasası vardır, dizelde ise km ye bağlı olarak 2002-2003 için 45-55 arasıdır. hoş BMW E39 için de düşük km li temiz araç yine 40-45 arasına zor bulunur.
 

bende aynısını yazacaktım. bmw ye göre sallanabilir de ZJ ye göre mesela çok daha güvenli ve rijittir. ayrıca 35 bin tl ye dizel Wj pek mümkün değil gibi.
 

bende aynısını yazacaktım. bmw ye göre sallanabilir de ZJ ye göre mesela çok daha güvenli ve rijittir. ayrıca 35 bin tl ye dizel Wj pek mümkün değil gibi.

Zj ye güvensiz wj ye güvenlimi diyosunuz vallahi sabahtan beri gülmemiştim
Yahu bir kibrit kutusu düşünün wj yi dikine zj yi enine montelemişler şaseye retro desen değil komfor desen yok modern desen oda değil


Aradığım huzur sendin sende gittin geriye dağ taş kalan..
 



Hocam 35 derken max 35 değil. 35 civarı 40 da olur 33 de..Ayrıca bu aracı ben hiç kullanmadım genelde bu forumda ve donanımhaber okuduğum kadarıyla araç çok sallanıyormuş.Bunu 3 5 kişi değil baya kişi yazmış..Ayrıca ben GC kötülemedim ki zaten haddim de değil..
Eminim iyi arabadır fakat okuduklarım ışığında araba çok sallanıyormuş ve de yol tutuşu çok kötüymüş.Sadece off road için düşünürsen de bundan daha uygun ve daha iyi araçlar var..
Yine de bilgileriniz için tşk ederim.Amacım sizin gibi üstadlardan bir şeyler öğrenmek burada..
 

Her ikisininkinden sahibi olarak, çekiş konusunda biraz ama özellikle konfor konusunda WJ, ZJ den 2 gömlek üstündür.


In Vino Veritas in Aqua Sanitas
 



yeni araba fiyatları kopuk. o nedenle ikinci el de çok yüksek.
 



e39 ile wj arasındaki kararsızlığım hala devam ediyor...bir yandan jeep diğer tarafta da bmw..ikisi de kendi segmentinde üst düzey araç..Sizce hangisini neden tercih etmeliyi ? mesela 2003 GC 38e bulsam o para hakkı mıdır ? veya o paraya 530i almak daha mı mantıklıdır..
 

bence 530 daha mantıklı olur. tamamen kullanım alanı ile ilgili bir seçim bu.
 


arkadaşlar bi kaç araba var biraz fikir verebilir misiniz duruşu falan nasıl verilen fiyat eder mi ? İlk bakışta düşünceleriniz neler

2003 Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 39.500 TL Sahibinden satılık ikinci el - 322337206 ( araçta 4 kapı değişimi var, 2 adet hasar kaydı var )

2003 Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 39.900 TL Galeriden satılık ikinci el - 319482126 ( motor iç tesisatı yanmış kazası yokmuş ve fıyatı belli olmayan hasar kaydı var )

2003 Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 42.500 TL Sahibinden satılık ikinci el - 280478412 ( hasar kaydı yok )
 

Çorlu da bulunan araca baktirdim.
Bu araç başka bir galeride idi.
Tamponlar boyanmış, farlar temizlenmiş.
Bizim pek hoşumuza gitmemişti.
Tercih meselesi. Motor durumu hakkında bilgim yok.
Kozmetik olarak ve galerinin tutumu nedeni ile vazgeçmiştik.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 



Çorlu da bulunan araca baktirdim.
Bu araç başka bir galeride idi.
Tamponlar boyanmış, farlar temizlenmiş.
Bizim pek hoşumuza gitmemişti.
Tercih meselesi. Motor durumu hakkında bilgim yok.
Kozmetik olarak ve galerinin tutumu nedeni ile vazgeçmiştik.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam hoşuna gitmeyen nelerdi mesela ? bir de son fiyat ne aöylemişlerdi size ?
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,457
Mesajlar
1,518,170
Kayıtlı Üye Sayımız
172,112
Kaydolan Son Üyemiz
Ceramos

SON KONULAR



Geri
Üst