Wj Kasa 3.1 Td 2.7 Ve 4.7

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan FMSSSS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 205
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,903
Bu arada araştırmaya devam ediyorum ama tabi passat ı hala satamadım :(. Gönlüm tavsiyeler E bakarak 4,7 ye doğru kaymaya başladı açıkçası özellikle o sesi çok ama çok güzel. :smiley: arazide vitara nın da başarılı olması onu da ihtimaller arasına koydu ama 4,7 çok acayip ses veriyor .
 

Etiketler

4.7 ve vitara baya denk modeller :D
Ya yok denklik değil tabi ama dediğim gibi amacım hafif offroad ve aynı zamanda ailemizin de aracı olacağından vitara Bi opsiyon olabilir yoksa 4,7 yle denk olamaz tabi. Bu arada geçenlerde 30.000 TL ye 4,7 vardı bir tane hemen satıldı şu anda motor arızalı olanı o fiyata veriyorlar.
 

Ya yok denklik değil tabi ama dediğim gibi amacım hafif offroad ve aynı zamanda ailemizin de aracı olacağından vitara Bi opsiyon olabilir yoksa 4,7 yle denk olamaz tabi. Bu arada geçenlerde 30.000 TL ye 4,7 vardı bir tane hemen satıldı şu anda motor arızalı olanı o fiyata veriyorlar.


kesinlikle o paraya anca arızalı modeller var
 




Beni zorlayan kısım aslında aracın aile içinde kullanılacak olması yoksa defender alıp 20ye 10 bin masrafla iyi bişey çıkartırım ama aile aracı olmaz defenderlardan. Discoverylerde çok pahalı. Para az olunca kafa allak bullak oluyor tabi.
 

benim eski durumum seçenek nissan terrano II 2.7 veya 3.0 dizel otomatik biraz araştırma ile çok güzel araba bulunabilir
 


arazide başarılıdır sorunsuzdur arıza vermez

ön takım bozar 700 tl gibi çözümü vardır
hararet sorunu vardır büyük tipradyatör ile sorun çözülür
 

şu passat ın ilanı varmı :smiley: bir görsek? satılmayacak araba yoktur sahibi çok para isteyen araba vardır.
 



şu passat ın ilanı varmı :smiley: bir görsek? satılmayacak araba yoktur sahibi çok para isteyen araba vardır.
Dediğinizde haklısınız:D araç ilanı :
42.500 E 60.000 KM DE HATASIZ PASSAT
İlan No: 241917218
Volkswagen Passat 1.6 FSi Comfortline 2008 Model 42.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 241917218

Araç ta kaza bela yok km çok düşük ve üstelik km nin. % 90 ı Ankara- Bursa arasında yapılmıştır bence çok istemiyorum daha yüksek kmdeiler ve hasarlılar bu para . Station olması sorun bizim memlekette insanlar garip bakıyorlar olaya bu aracın Sedandan tek farkı bagajının çok daha büyük olması :smiley::smiley:;)
 

Bu arada arabayı burda satışa çıkarmış gibi olduk. :smiley: Arabaya da 45.000 yazıp da pazarlık ta 42000 çekmek istemedim. Üstelik arabanın üstünde 1 aylık kış lastiği var :smiley::D:D
 


Teşekkür ederim barb_alone (isminizi bilmiyorum kusura bakmayın.) Araba güzel , konforlu.bişey paylaşmadan geçemiyorum. Şimdiye kadar takas fiyatım farklı diyenleri anlamıyordum ama adamlar haklıymış. Bugün bir takas teklifi geldi akıllara zarar 2007 model civic teklif ediyor 43.000 yazmış arabaya , 120.000 km de , 4-5 parça da boya var demiş. Benim arabada boya yok 2008 model ve 60.000 km de üstelik bir üst segmrnt yetmediği gibi üste de 500 TL para verecem gibi Bi basit hesap var ortada. Bi insan niye passat verip civic alsın ki diye düşünmeden sallıyor oltayı millet . Bi ara sadece 4x4 takası diye yazdım millet vectradan saaba kadar takas gönderdi üstelik hepsine üste para verdirecek şekilde :smiley:. bugün açıklamaları tekrar düzelticem :smiley::smiley:
 

barbaros şenbaş forum değişmeden önce yazabiliyorduk ismimizi

valla galeride de bir 4x4 bulunarak değişim olabilir seçenek olarak düşünün derim
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,471
Mesajlar
1,518,428
Kayıtlı Üye Sayımız
172,124
Kaydolan Son Üyemiz
paramana

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst