Yeni Alınacak 4.7 Wj Nin Yanlızca Akgün Aydına Baktırılması Yeterli Olurmu ?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kapomaho Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,853
Ynt: Yeni Alınacak 4.7 Wj Nin Yanlızca Akgün Aydına Baktırılması Yeterli Olurmu ?

Değerli yorumlarınız için müteşekkirim. Bir usta ya tel ile sorduğumda yağ pompası değişecek oda 1000 liraya patlar gibi ezbere bir teşhis koymuştu :smiley: . Bugün Akgün aydın 'a gidip göstereceğim inşallah sorun bahsettiğiniz gibi musir den kaynaklanıyordur. Ayrıca aracın aküsüde zayıflamış . Bununda etkisi olabilirmi ? . Birde tavsiye edeceğiniz bir akü varmıdır ve de fiyatı ? Teşekkür ederim.
 

Etiketler
Ynt: Yeni Alınacak 4.7 Wj Nin Yanlızca Akgün Aydına Baktırılması Yeterli Olurmu ?

Araca 10w 40 yağ ekledikten sonra herhangi bir uyarı çıkmamaya başladı.
 

Ynt: Yeni Alınacak 4.7 Wj Nin Yanlızca Akgün Aydına Baktırılması Yeterli Olurmu ?

yağ eksikliği sebep olurmu açıkçası bilemiyorum ama bir önceki yazınızda "gaz verince uyarı kayboluyor" kısmını atlamışım ve bu gerçekten yağ eksikliğinden de olabilecek bir durum gibi duruyor. Akü işine gelince hangi marka olursa olsun her akü başlı başına bir şans ama "mutlu, varta veya çelik akü" en tercih edilenler.... kolay gelsin..
 

Ynt: Yeni Alınacak 4.7 Wj Nin Yanlızca Akgün Aydına Baktırılması Yeterli Olurmu ?

Arkadaşlar merhaba öncelikle tüm yorumlar için teşekkür ederim. 30.000 TL ye Gri renkli 2000 model Wj satın aldım. Hmc ve New Garage servislerine kontrol ettirerek aldım aracı. 2 kontroldede hiç bir sıkıntısı yoktu. Yanlız aldıktan sonra Araba yürür halde iken bazen yağ basıncı göstergesi 0'a iniyor ve "Check Gages" uyarısı gözüküyor daha sonra gaz verincede uyarı kayboluyor . 2 ustaya ayrı ayrı baktırdıktan sonra aracı aldıktan sonra direk bunla karşılaşmam pek manidar oldu:smiley: . Acaba önemli bir durummudur ?
 

Aracinizin yag musurunun degismesi gerek aynisi benim aracta da mevcuttu degisim ile sona erdi... Hava filtresinin hemen altindaki parca
 



Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,479
Mesajlar
1,518,543
Kayıtlı Üye Sayımız
172,133
Kaydolan Son Üyemiz
sereze

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst