Yeni Aracım Range Rover Classic 1987 Model

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oky Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 148
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,867

Etiketler



..

IMG 0044


IMG 0045
 




aracın yurur aksamının tum plastık takoz ve contaları ile motor ve anzıman takozları rot başları ,poliüretan burçlar vs. ;

IMG 0040


IMG 0041
 


2. el 1.41 oranlı şanzıman alındı, içi açılıp elden geçecek ; 1.21 olan orjinal şanzıman sökülecek. lastiklerin büyümesi nedeniyle şanzıman 1.41 e çevriliyor aracın rahatlaması için; ( sanırım bu işlemle ayna mahruti oranını değiştirmeye gerek kalmayacak???? bilgisi olan varsa düşüncelerini beklerim .)

IMG 0035


IMG 0036


IMG 0037


IMG 0034
 




aracın tabanında bulunan küçük paslanmalar ve çürükler için taban halısı sokulecek paslar curukler temızlenecek , boyanacak aban sacı ustune yalıtım yapılıp taban halısı sarı veya kahverenkli halı ıle degısecek (eskısı sıyah vede aracın yatmasından dolayı bıraz bozulmus degıstırmek gerek)
 



Oktay kolay gelsin hızla girişmişsin arabaya
diğeri gibi güzel olacak bu da...

Hamdi abi sayfasında 2012 kusur listesini paylaşmış
Motor no hafif kusura dönüyor gibi gördüm.

Bu rangelerin 3.5 motorundan takılabilir mi acaba benim arabaya?
Ustana bir sorabilir misin?

Eğer motor değişim sıkıntısı kalkarsa çok keyifli olabilir benim seri3
3.5 motor hoplatır
 

:smiley: fırat sordum "cok masraf cıkarır cok degısenı olur o araca gerek yok bı sanzımana bakalım gerekırse serı sanzıman takılır dedı arac gayet serı olur 7 50 de takılır , difransıyel kılıt ısı zor " dedi :smiley:
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,475
Mesajlar
1,518,498
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

SON KONULAR



Geri
Üst