Yeni L200 Triton Blizzard-amarok Canyon Seçim Için Yardım

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bd2002tr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,102

Etiketler
Facebook'a Giriş Yap | Facebook
Amarok exclusive aksesuar
 







Herkese iyi günler. Arama motorunda başka bir konuyla ilgili arama yaparken bu konuya denk geldim.
Uzun yıllardır işim ve hobim gereği kamyonet kullanmaktayım. Bütün markaları kullandım; ford ranger, ssangyong actyon sports ve son olarak da yeni l200 triton sahibiyim.
2 aydır da l200 kullanıyorum.
Bu arada benim hobim off road. yukarıda yazılanları okuyunca birkaç cümle yazman istedim.

ilk önce Ssangyong'dan bahdesetmek istiyorum. Türkiye'de ki en yapılı actyon sports sahibiydim dersem yanlış konuşmuş olmam. 4 sene offroad yaptım. KESİNLİKLE bir arazi aracı değil onu baştan söylemek isterim offroad ekipmanı olmayan ve 2. eli çok zayıf bir araç. 106 bin km de 5 kere komple ön takım yaptırdım. 1 kere komple şanzıman (3 kere aynı arızayı yaptı) ve birçok kere muhtelif arızalarla karşılaştım. Arazi için bir araç değil fakat ben inat ettim 23 bin tl harcadım arazide yürüteyim diye başaramadım yıldım ve sattım. Şehir içi kullanım için hakikaten konforlu bir araç. Aile aracı;fakat sirket içi 3 ayrı personel söför kullanırsa 6 ayda haşatı çıkıyor. Yani nazik.

Amarokta nazik bir araç. Araç batsa çeki kancası yeri yok. Binek araç gibi 2,5 tonluk bir araç vidalı. Ww nin pahalı işletim masraflarıda cabası. Arkası çok dar ama Bence pick uplar içinde en yakışıklısı Amarok.

2 aydır L200 triton kullanıyorum ve kusura bakmayın ama diğer kullandıklarım şuan el arabası gibi geliyor. 181 hp 430 Nm tork yukarda arkadaşlar bahsettiği özelliklerden bahsetmeme gerek yok. Kendini kanıtlamış marka ve model iyi ki almışım. Kesinlikle çok memnunum yavaş yavaş ta offroad a hazırlıyorum.
Tek hoşuma gitmeyen özelliği ön göğüsteki düşük kalitede ki multimedia sistemi. Aracı tamamen dibe çekmiş durumda. Onu da ilk fırsatta başka bir markayla değiştirmeyi planlıyorum.

Benim hoşuma yeni toyota hilux de çok gitmişti. Almak için baya bi kafa patlattım fakat en full olan; 2,8 hi cruıser modeli 120 bin tl ve mtv si çok fazla. İçi çok güzel ekranı çok güzel. Ama yide de L200 aldım ve iyi ki almışım...
 

konfor falan anlamam ama arazide amarokla karşılaştırınca l200 kral.. l200 arazi seçeneğinde: 2h, 4h (otomatik dört çeker), 4lc (orta kilitli 4 çeker), 4llc (low).. yani 4 seçenek var.. bu dört seçeneği barındıran başka pikap bilmiyorum.. 4h seçeneğinde yani otomatik 4 çekerde asfaltta istediğin hızda 4 çeker gidebiliyorsun.. üstüne bir de atsc var.. çok istersen atsc' ye ek olarak arka tekerlere mekanik kilit de taktırabiliyorsun..
 

konfor falan anlamam ama arazide amarokla karşılaştırınca l200 kral.. l200 arazi seçeneğinde: 2h, 4h (otomatik dört çeker), 4lc (orta kilitli 4 çeker), 4llc (low).. yani 4 seçenek var.. bu dört seçeneği barındıran başka pikap bilmiyorum.. 4h seçeneğinde yani otomatik 4 çekerde asfaltta istediğin hızda 4 çeker gidebiliyorsun.. üstüne bir de atsc var.. çok istersen atsc' ye ek olarak arka tekerlere mekanik kilit de taktırabiliyorsun..

+1..
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,441
Mesajlar
1,517,991
Kayıtlı Üye Sayımız
172,096
Kaydolan Son Üyemiz
R.K. o.oğlu

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst