Zenginlik Üzerine...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 387

Etiketler
Ben hep istediğim gibi yaşadım ve parayı çok önemsemedim. Bunun bir sonucu olarak bir birikim yapamadım ama güzel yaşadım hayatımı. Bu durumdan memnun olsam da artık birazcık da yaşlılık dönemine birikim yapmaya çalışıyorum. Çünkü emeklilik zor geçecek. En azından emeklilikte oturabileceğim bir ev edinebilsem keşke...
 



parasal olarak zenginlik alin teri ile calisarak elde edilebilecek birsey olmaktan cikali cok oldu. organize bir kotulugun parcasi olmak, " bizden " olmak gerekiyor artik. " bizden " degilsen itibardan tasarruf etmek senin gorevin hatta yasam tarzin olmali. belki de hep boyleydi de simdiki gibi gozumuzun icine sokmuyorlardi. gunumuzde alin teri ile sadece hayatta kalmak mumkun diye dusunuyorum.

tek ozellikleri, olmadiklari herseyi para ile olabileceklerini zanneden insanlara inat, esas zenginligi " iyi bir insan olmak " olarak tanimliyorum.
bu konuyu biraz daha irdelemek uzere simdilik mesaji bitiriyorum. mesajlarini okumak istedigim dostlar da yazsin sonra devam edeyim

yucel hocama not ; hocam , sozde sans oyunlarinda ikramiyenin kime verilmek uzere kime ciktigini artik sagir sultan bile biliyor. eglence , aliskanlik ya da biraz heyecan olsun diye devam ettiginizi dusunuyorum, yoksa yaniliyor muyum. selamlar
 



Ben keyfine oynarım. Önemli bir meblağ kaybetmiyorum. Biraz heyecan iyidir. Bana çıktı mı diye bakmalar falan güzel oluyor... Ben bir usulsüzlük yapıldığını düşünmüyorum. Öyle olsaydı mutlaka kokusu çıkardı...
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,480
Mesajlar
1,518,559
Kayıtlı Üye Sayımız
172,134
Kaydolan Son Üyemiz
mertm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst