emressam
Tepkime Puanı
16

Profil mesajları Gönderiler Hakkında

  • Emre Hocam ben de Şanlıurfa'da üniversite personeliyim ve yakın tarihte Ankara ya gelip MKE deki ihaleyi izleyeceğim. Bu gun bir teklif vermeyi planlıyorum. Olur da alabilir isem restorasyon konusunda yardımcı olabilir misiniz?




    Selam Emre Bey,
    Bende arkadaşımla ortaklaşa bir Defender 90 bulup yaptırmak istiyoruz. Sizin tecrübelerinizden faydalanabilirsek çok mutlu oluruz.
    Yardımcı olabilir misiniz? Bana 532 366 66 36 numaradan ulaşabilirsiniz.

    Okan


    Size ulaşabilmek için foruma üye oldum. tolgakaptan3435@hormail.com geri dönüş yaparsanız çok memnun olurum. Defender satın almak istiyorum ve sıfırdan bilen bi kişinin toplaması çok daha iyi olucaktır diye düşünüyorum. Geri dönüş yaparsanız çok memnun olurum.


    selam sizinle görüşmem gerek tlf 5326672383 onur ben uygun olduğunuzda msj atarsanız da sevinirim
    Bende sizin gibi bu araclarin meraklisiyim corum bayattanim size yakin yeni 90 lik benzinli bir arac aldim size bi iki sorum olacak kapinin birin altinda hafif kabarma var onu nasil halledebilirim araba ankarada simdilik birde hidrolik isinde bu bmv hidrolik felan nasil oluyor yardimci olabilirmisinz tesekkurler




    merhaba emre bey,
    1994 model 70 000 km de bir defender 110 pick up ım var. aracı alalı bir ay oldu, çarşamba günü yaşadığım il olan bartın da askeriyeden emekli bir usta ile tanışacak. bu sürecin ardından bartın dan memnun kalmaz isem sizin ile araç üzerinde çalışma fırsatımız olur mu merak ediyorum. teşekkürler
    emressam
    emressam
    tabiki her konuda yardımcı olurum.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,444
Mesajlar
1,518,064
Kayıtlı Üye Sayımız
172,099
Kaydolan Son Üyemiz
Attorney58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst