rauf_468 kullanıcısının son içeriği

  1. rauf_468

    Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler

    Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler Umarım bir hareket yakalarız Emre Bey, ayrıca bu vakitten sonra Konyaya yolunuz düşer ise herzaman kapımız açıktır,beklerim... Saygılar.
  2. rauf_468

    Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler

    Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler Herkese Merhabalar, Uzuuuuuun bir aradan sonra tekrar dönebilmenin vermiş olduğu mutlulukla beraber Konyamızda henüz koordineli ve güzel etkinlikler yapabilen bi grubun olmayışının hüznü içerisindeyim. Yurtdışı eğitimim ve bunun akabinde askerlik...
  3. rauf_468

    2012 Hilux Operasyonu Başladı

    Ynt: 2012 Hilux Operasyonu Başladı Elinize saglik, orjinal tamponu ile daha yakisikli buluyorum ben hiluxleri,masaallah araciniz cok guzel oluyor, gule gule kullanin ins. Ben 2007 model kullaniyorum,beni hic uzmedi, umarim sizde yeni jenerasyonla memnun kalirsiniz, yorumlarinizi bekliyoruz,Bol...
  4. rauf_468

    Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler

    Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler merhabalar Yasar Bey oncelikle hosgeldiniz, grubumuza yeni bir off roadcinin katilmasi bizi mutlu etti :) numaranizi aliyorum,mumkun olan en yakin zamanda bir etkinlik yapalim istiyoruz,sizlerde katilirsiniz umarim, gorusmek umidiyle. Rauf CELEBI
  5. rauf_468

    Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler

    Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler evet katılıyorum,hani kamp olmazsa bile bi etkinlik yapsak güzel olur, ne dersiniz????
  6. rauf_468

    TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 01. Bölüm Duyurusu (Belgrad Ormanları)

    Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 1. Bölüm Duyurusu Yapılan herşey için teşekkürler, yüreğinize sağlık, jenerikten bile içimiçime sığmadı nasıl heycan yaptım :) Pazar gununu dort gozle beklıyorum, Çok sağolun başarılar dilerim,devamı gelir inş. :)
  7. rauf_468

    Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler

    Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler Numaranızı aldım Salih abicim,ben sizin kardeşiniz sayılırım.Büyüğümsünüz saygılar... :) görüşmek üzere.
  8. rauf_468

    2012 Toyota Hilux 2.5 Adventure

    Ynt: 2012 Toyota Hilux 2.5 Adventure Merhabalar,Hayırlı olsun yeni aracınız ve güle güle kazasız belasız kullanın inş. Bende öncelikle lastiklerden başlayın derim modifikasyona, ayrıca arkadaki tampon altındaki korumalık demirini çok güzel değerlendirebilirsiniz, orjinal tamponu söktürüp onun...
  9. rauf_468

    Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler

    Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler tabiki olur,şu anda görüştüğümüz arkadaşlar var zaten,müsait bir gün ayarlanıp buluşmak lazım,ama daha öncesinde sizinle de tanışalım.numaranızı özelden mesaj atarsanız bende herhangi bir etkinlik olması durumunda size ulaşırım. Saygılar...
  10. rauf_468

    Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler

    Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler salih bey özelden mesaj attım iletişime geçelim.
  11. rauf_468

    Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler

    Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler 01.01.2012 pazar günü bir etkinlik yapalım,ne dersiniz,yeni yıla off road etkinliğiyle girelim !!!!!!
  12. rauf_468

    Ebay'den Alışveriş Yapmak İçin Gerekli Tüm Bilgiler; Resimli ve Detaylı Anlatım

    Ynt: Ebay'den Alışveriş Yapmak İçin Gerekli Tüm Bilgiler; Resimli ve Detaylı Anlatım Teşekkürler bilgilendirme için.
  13. rauf_468

    Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler

    Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler arkadaşlar ikinci buluşmamızı yapalım artık,sezon açıldı, tarih konusunda düşünceleriniz nedir???
  14. rauf_468

    Gezenbilir Konya Off Road Grubu; Tanışma Toplantısı Görselleri (13 Kasım 2011)

    Ynt: Gezenbilir Konya Off Road Grubu; Tanışma Toplantısı Görselleri (13 Kasım 2011) bir sonraki etkinliğimizin tarihi henüz belli değil ama yakın zamanda tekrar buluşmak istiyoruz.malum sezn da açıldı :) Sayın ''serhatokur'' , sizde katılmak isterseniz etkinlilere iletişime geçelim.
  15. rauf_468

    yeni parti power vinçler turuncu halatlı....

    Ynt: yeni parti power vinçler turuncu halatlı.... 16000 lik vinç fiyatı nedir acaba? Birde çelik halt mı yoksa sentetik halatmı tavsiye edersiniz?


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,468
Mesajlar
1,518,326
Kayıtlı Üye Sayımız
172,121
Kaydolan Son Üyemiz
tto

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst