2009 Outlander Dizel 4x4

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vethek37 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,935

vethek37

Ana Kamp
Mesajlar
86
Tepkime Puanı
0
2009 4x4 dizel outlander almak istiyorum , konuyu buraya yazıyorum çünkü outlader kısmında yazan çizen pek yok.siz mıtsubıshı kullanıcıları konu hakkında ve bilgi verebilirmisiniz.servis yedekparça yakıt arazi performansı vs.araç 81000km de hatasız fiyat 69000tl .ikinci eli yok deniliyor.yılda 25000km stabilize yol tepiyorum buaracı almaya değermi.şu an terios 2 gold at kullanıyorum ve çok memnunum.tavsiyeleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim
 

Etiketler
Ynt: 2009 Outlander Dizel 4x4

bir ara bakmıştım emsallerine göre uygun fiyatlı araçlar vardı fakat pek yaygın olmadığından olsa gerek yaşadığım şehirde temizi denk gelmedi.
yenisi çok satılmayan arabanın uzun vadede biraz yedek parça sıkıntısı olur.. normaldir.
teriosu satıp bunu almaya değer mi? sorusuna gelince, zevk renk meselesi..
bence değmez sizce belki değer herkesin krtierleri farklı.
kimi büyük araba ister kimi dar yollarda dolaşmak için küçük araba ister kimi 20 cm karda yürüyemeyen arabanın yüzüne bile bakmaz illa gider 80 küsür model defender alır toplar,
kimi alt tarafı geziyoruz bu da iş görüyor der, kiminin elinde cetvel olmadığı gibi gözleri de bozuktur onların arabalar traktör misali 50 cm karda bile yürür,
bu konular burda tartışılır durur netice itibari ile bir sonuç çıkmaz, size nasıl bir araba lazım olduğunu da sizden daha iyi kimse bilemez... vs vs.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,435
Mesajlar
1,517,935
Kayıtlı Üye Sayımız
172,086
Kaydolan Son Üyemiz
Ertuğrul Ocaktan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst