Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan şaban.usta Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 887
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 190,395
Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

VAP' Alıntı:
İçimde arazideki videolarını izlemek gibi bir heyecan oluştu, hatta heves mi desem bilemedim ki..?
Ellerinize sağlık tekrar.

Ben bir videoda, Amerika'da bu tarz bir aracın aynı şekilde iş makinası lastikleriyle başarı ile kullanıldığını ve de neler yaptığını bizzat izlemiştim. Keşke linkini bilseydim de o profesyonel üstad-ı azam'ımıza gönderseydik... Hatta araç bordo renkliydi, taklalar atıyor, yine de yoluna devam ediyordu. 30'lu yaşlarda olup, o araca sahip olmayı çooook isterdim (keza bu araca)... :smiley:

ahmet bey tekrar teşekkür ederim arazi videolarıda olacak yakında youtubede seyrettiğiniz o araçları bende izliyorum hatta yıllardır diyebilirim bizde onlardan feyz alarak dedikki neden bizim ülkemizde de bu kadar büyüğü ve aynı özelliklere yakın bir araç üretilmesin ve işe öyle başladık bu gine getirdik beğeniniz beni memnun etti saygılar
 

Etiketler
Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

şaban usta elleriniz dert görmesin gerçekten harika bir eser ortaya çıkardınız bu aracı hayalinde kullanmak isteyen binlerce kişi arasında benimde sırada olduğumu bilmenizi istedim sadece :smiley: :D :D .Aracın gündüz çekilmiş olan resimleri her şeyi tek kelimeyle anlatıyor bence... MUHTEŞEM ...
 

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

işte bu! maşallah allah nazardan saklasın. şaban usta siz bana bu görselliği yaşattınız ya allah ne muradınız varsa versin. bir de bu makinayı yakından görürsem eğer işte o zaman benim için rüya tamam olur. hayalini kurup da yapamadığım tek şey böyle bir şeydi. aylarda hep araştırdım, inceledim, okudum sordum soruşturdum ama siz bu hayali gerçekleştirdiniz. tek dileğimbir offroad sever olarak bu işin sizin gibi ustaların sayesinde kurumsallaşması.inşallah tanışmak görüşmek dileği ile saygılar, selamlar.
 

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

evet arkadaşlar ilk testimizi bu gün itibarıyla çok kötü bir arazi sakız çamurlu bir zemin epeği zorladık aracıda fakat bizim videoyu çeken arkadaşta tam kameremanmış aracı hep terazide tutmuş arazinin artikilasonu sıfıra indirmiş tepeler ranpalar hiç börüntüde yok yani bizim test acemi kamereman sayesinde çok basitleşmiş

100 3291


100 3292


100 3295


100 3294


100 3293
 




Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

videoyu youtube yüklüyorum linkini vericem videoyu dediğim gibi beğenmedim amma başkada yok mecburen yüklüyecez saygılar
 


Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

buyrun videoda burada beğenecekmisiniz ben çekimi beğenmedim

https://www.youtube.com/my_videos_edit?ns=1&video_id=xovwg-1LHM0
 


Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

Hocam yanlış link verilmiş sanırım bu sayfa kendi videonuzu düzenleme sayfası olmalı videonun izlendiği link değil, çünkü linke tıklayınca, youtube a giriş istiyor ardından videolarım bölümüne yönlendiriyor.
 




Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

güzel olmuş ustam güzel olmuş, her ne kadar video çekimi iyi olmasada mekanın nasıl olduğu anlaşılabiliyor...emeğine sağlık...
 

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

Bastan beri ilgiyle takip ediyorum.
Sanki bir yerden bir rulman sesi geliyor ustadim.
Ya bir kayis fazla gergin,yada bir rulman sentesinde degil gibi.
Nacizane fikrimdir,yardimci olmak acisindan.
Bu arada cikilan tumsekler,camurun durumu bence anlasilirdi.
Kameraman arkadasimiz bildiginin en iyisini yapmis.
Hatta "usta gel bu kamerayi kapat" bile diyor sanirim ;)
Birde arkadaslar konusurken kayit kesilmeseymis bizde duysaydik.
Karin ustu askida kalinan yerden desteksiz kurtulma da basariliydi.
Yeni video kayitlar bekliyoruz.
 

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

Ellerinize sağlık, ileride daha büyük çap lastik ve v8 attımmı içine , mükemmel olur.
 




Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

Bence çok güzel olmuş ve çamur da çok yakışmış. :smiley: Bir de dağ-bayır tırmanışları videosunu gördük mü, tadından yenmez herhalde... ::smiley: :smiley:
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,489
Mesajlar
1,518,740
Kayıtlı Üye Sayımız
172,146
Kaydolan Son Üyemiz
Suatcım

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst