Dünyanın İlk ve Tek Off Road IP Televizyonu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pajerocyprus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 73
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,479

pajerocyprus

100 % Elektrikli Araç
Mesajlar
105
Tepkime Puanı
0
Yer
Lefkoşa
Web
instagram.com
www.offroad4x4.tv Dünyanın ilk ve tek offroad IP Televizyonu,

Selam arkadaşlar, sizler için 7/24 yayın yapan Offroad IP TV istasyonunu açtık.
Şu an test yayınında olan TV Kanalımız sizlerin desteği ile çok daha hızlı büyüyüp gelişecek.

Kısa bir süre sonra sizler için FTP hesabı açıp, videolarınızı www.offroad4x4.tv de yayınlanması için göndermenizi sağlıyacağız.

Test yayınındaki offroad IP TV için yorumlarınzı bekliyoruz. Görüntülerin tamamı 4x4 gezilerindeki katılımcıların
amatör kameraları ile (birkaçı hariç) çekilmiştir. Umarım aralarda fazla Biip lik yer yoktur :smiley:)

yorumlarınızı lütfen bize iletiniz

Bülent
MSN: bgx@hotmail.com
email: bgoglu@gmail.com

Home page
 

Etiketler
Selamlar,
ellerinize saglik, guzel dusunce ve guzel videolar.. basarilar dilerim. Ancak, en azindan "Contact Us" ve "Advertisement" linklerinin calismasi ve "Send Your Video" linkinin de "yakında.." gibi bir aciklama olmasi gerektigini dusunuyorum. Zira, bu linkleri eklemek cok cok kisa surer ama olmamasi hos bir intiba birakmiyor. iyi gunler dilerim. reha
 



Ynt: Dünyanın İlk ve Tek Off Road IP Televizyonu

www.offroad4x4.tv Dünyanın ilk ve tek Offroad 4x4 IP TV Kanalı açıldı...

1997'de internete bağlanabilen akıllı buzdolabı projesiyle ödül alan Bülent Gardiyanoğlu, dünyada bir ilki gerçekleştirerek ilk Offroad 4x4 IP TV (İnternet Televizyonu) kanalını Frankfurt'tan yayın hayatına geçirdi


2007 Yılında Frankfurt'tan yayın yapmaya başlayan Kıbrıslılar'ın ilk ve tek video paylaşım sitesi olan www.kibrisTUBE.com 'un tasarımcısı olan Bülent Gardiyanoğlu, dünyada bir ilki gerçekleştirerek ilk Offroad 4x4 IP TV (İnternet Televizyonu) kanalını Frankfurt'tan yayın hayatına geçirdi.
www.offroad4x4.tv adresinden yayına başlayan site, ilk günden binlerce kişinin akınına uğradı. Ticari olmayan sitede, tamamıyla kişilerin kendi amatör videolarını yayınlayabilecekleri bir IP TV kanalı olduğunu belirtti.

MERAKLILARI İLE TEMASLAR BAŞLADI
İngiltere’de 18 bin'den fazla Pajero jip sahibinin oluşturduğu www.pocuk.com sitesi ile iş birlikteliği anlaşması yapan Gardiyanoğlu, site üyelerine özel açılan FTP hesabı ile üyelerin çekmiş oldukları offroad videolarını kolaylıkla IP TV istasyonuna gönderebileceklerini söyledi. Bununla birlikte, ayni uygulama Türkiye'nin en büyük ve kapsamlı gezi ve doğa sporları sitesi olan www.gezenbilir.com ile de gerçekleştiriliyor.
Site üyelerine, yine İngiltere'de olduğu gibi özel FTP hesapları açılıyor ve üyeler kendi aktivitelerini tüm dünyaya IP TV kanalı sayesinde duyurabiliyor.
Amerika'daki büyük organizasyonlarla yapılan görüşmelerde dünyanın ilk Offroad 4x4 IP TV kanalına destek olabilecekleri belirtildi.

BUZDOLABI FİKRİ ÖDÜL GETİRDİ

1997'de internete bağlanabilen akıllı buzdolabı projesiyle yine dünyada bir ilki gerçekleştirerek Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı bölümü mezunu Gardiyanoğlu, IP TV sektörü gelecek beş yıl içerisinde dünyada en çok seyirci tarafından izlenilen büyük bir yatırım mecrası olacağını açıkladı. Yoğun ilgi gören IP TV kanalında
Kuzey Kıbrıs'ın doğal güzelliklerinin de tüm dünyaya gösterileceğini önemle vurguladı.

FACEBOOK AMBARGOYU KIRDI

Kıbrıs Tube isimli video paylaşım sitesinin reklamlarını yayınlayan Facebook’a müracaat edip reklamların kaldırılmasını isteyen Rum yetkililer başarılı olamadı. Kısa süreliğine reklamı kaldıran Facebook hatasını anlayarak reklamlara yeniden yer vermeye başladı. Gardiyanoğlu'nun facebook ile yaptığı görüşmelerden sonra, Rumların uyguladığı ambargolar kırıldı ve www.kibristube.com un reklamları yeniden yayınlanmaya başlandı.

http://www.starkibris.net/index.asp?haberID=14995
 




Ynt: Dünyanın İlk ve Tek Off Road IP Televizyonu

bulent, tebrikler!

guzel dusundun. ancak arkasi gelmiyor sanki.

keske bilbisayar bilgim daha iyi olsa....resim yuklemeyi bile beceremiyorum!!
 

Ynt: Dünyanın İlk ve Tek Off Road IP Televizyonu

Selam dostum. şu an siteye dünya genelinden ytüzlerce video gönderiliyor. sitede video yüklemek için gerekli ftp bilgisi var

ftp için bir yazılım yüklemek gerekiyor tabi...

bunu daha kolay nasıl yapabiliriz bir araştıralım. herkesin kolaylıkla yapması gereken bir uygulama olması lasım.
 

Ynt: Dünyanın İlk ve Tek Off Road IP Televizyonu

Mynet bizi haber yapmış arkadşalar
http://haber.mynet.com/detay/guncel/Offroad-a-dair-hersey-/06Ekim2008/X1223299722781
 








Ynt: Dünyanın İlk ve Tek Off Road IP Televizyonu

MMS protokolü yanısıra yada yerine HTTP kullanılabilir mi? Böylece MMS kısıtlaması olan yerlerden de ulaşılabilir.
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,476
Mesajlar
1,518,504
Kayıtlı Üye Sayımız
172,127
Kaydolan Son Üyemiz
agalandarli

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst