GoodSearch 6 - 9 Nisan Tarihlerinde Yardım Kuruluşlarına $5000 Verecek

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SEVAL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,714

SEVAL

www.sevalduban.com
Mesajlar
3,866
Tepkime Puanı
39
Web
www.sevalduban.com
Türk Çocukları Yararına Lütfen GoodSearch Kullanalım

Merhaba,

İnternetten arama yaparken www.goodsearch.com kullandığınızda BTF adlı derneğimizin gelir elde etmesine yardımcı oluyorsunuz.
Mayıs ayında 4-5 kişi kullanmaya başlamış, sonra 10-12 kişi olmuş.

4 bin üzerinde arama yapılmış, biraz da alişveriş. BTF’ ye damlayan komisyon toplam $53 olmuş. Aslında çok gibi durmuyor ama bu 5 çocuğa 5 çift Bot parası... Belki oyle bakabiliriz.

Bir göz atın lütfen:
http://www.goodsearch.com/nonprofit/bridge-to-turkiye-fund.aspx

Sadece son bir kaç ayda, bir kaç kişi, zaman zaman, Good Search kullandıkları için...

Hiç yoktan iyidir, aramalarımızı GoodSearch ile BTF adına yaparak, digital cents damlaları damıtıp, birikintilerini havuzlayabiliriz, ve daha çok bot alabiliriz.

Sizde internet aramalarınızı yaparken BTF' ye bağış damlatın ve sonra sevdiklerinizle de bu çok basit yöntemi paylaşın... 10-12 kişi yerine 100 kişi olabilsek 50 bot yapar...

Not: İilk giriş yaptiginizda, Who Do You Search for? sorusuna "Bridge to Turkiye Fund" diye yazmanız gerekiyor.
 

Etiketler
Ynt: GoodSearch 6 - 9 Nisan Tarihlerinde Yardım Kuruluşlarına $5000 Verecek

Girişi sayfası yaptım bile Seval. Bari oturduğumuz yerden faydamız olsun birilerine. ;)
 



Ynt: GoodSearch 6 - 9 Nisan Tarihlerinde Yardım Kuruluşlarına $5000 Verecek

Nasıl yapıldığı hakkında biraz bilgi vermek istiyorum. Direk siteye girip toolbarı kurarsak bir faydası olmayacaktır..

Öncelikle http://www.goodsearch.com/default.aspx Sitesine giriyoruz.
Resimde anlatıldığı gibi WHO DO YOU GOODSEARCH FOR yazının altındaki kutucuğa "Bridge to Turkiye Fund" yazıp Verify ı tıklıyoruz.
Gelen sayfada kutucuğun altındaki '' amount raised '' Diyoruz.
Karşımıza Bridge to Turkiye Fund Sayfası Geliyor. Toolbarı tıklayıp Kuruyoruz..




[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

Teşekkürler

A1


A2


A3


A4
 







Ynt: GoodSearch 6 - 9 Nisan Tarihlerinde Yardım Kuruluşlarına $5000 Verecek

seval bende kurdum.ve buradan Gezenbilire girdim ilk sıradan çıkıyor. ;)
 






Ynt: GoodSearch 6 - 9 Nisan Tarihlerinde Yardım Kuruluşlarına $5000 Verecek

Sevgili dostlar,
Bridge to Turkiye'ye sagladiginiz destek ve yardimlar icin sizlere cok tesekkur ederiz. Simdi onumuzde cocuklarimiza yardim edebilmek icin yeni bir firsat var ve sizlerle bunu paylasmak istedik. 6 Nisan Sali sabahi tekrar bir hatirlatma da yapacagiz.

Goodsearch (Bridge to Turkiye gibi yardim kusuluslariyla ortak calisan ve Yahoo!'yu kullanan bir arama motoru), 6 ve 9 Nisan tarihleri arasinda (Amerika New york saatiyle sabah 9da basliyor) GoodSearch toolbarimizi yukleyen her kisi icin Bridge to Turkiye'ye $1 bagislayacak. Lutfen bu linki takip ederek toolbarimizi bu tarihler arasinda yukleyin. http://www.goodsearch.com/toolbar/bridge-to-turkiye-fund-btf

Bridge to Turkiye toolbarini yuklemek tamamen ucretsiz ve her internet aramanizla ve alisverisinizle bize yardimda bulunmanizi sagliyor. Internet explorer veya Firefox'a yuklendiginde, Amazon gibi magazalardan yaptiginiz her alisveristen bir yuzdeyi Bridge to Turkiye'ye aktariyor, hem de sizin cebinizden tek kurus cikmadan! Hatta onerdigi indirim kuponlariyla alisverisinizin daha hesapli olmasini bile saglayabiliyor. Ayrica toolbar'daki arama kutusunu kullanirsaniz da her aramadan yaklasik 1 cent Bridge to Turkiye'ye yine bagis olarak geliyor.

Lutfen bu tarihler arasinda toolbarimizi yukleyerek $1 kazanmamizi saglayin. Damlaya damlaya gol olur. Bu mesaji tum arkadaslariniza yollamayi da unutmayin.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,507
Mesajlar
1,519,013
Kayıtlı Üye Sayımız
172,164
Kaydolan Son Üyemiz
erensipahi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst