SEVAL
Tepkime Puanı
39

Profil mesajları Son Aktivite Gönderiler Hakkında

  • Seval Hanım Merhabalar,okulumuz öğrencileri ve aileleri için GEZENBİLİR ailesinden sizlerin yardımlarıyla okuyup da bir kenarda duran kitap,kullanmadığımız kıyafetler,oyuncaklar vb. aklınıza ne gelirse bizlere yollamalarını istiyoruz.Malum kırsal bölgede olduğumuzdan öğrencilerimizin alım güçleri yok.
    Kabataş Anadolu Lisesi
    Kabataş/ordu
    Hüsnü ÇELİK
    0555 717 19 19


    çok pahalı olmasın ama sıkıntıda çıkartmasın.... tabi bunlar benim düşündüklerim..sizin önerilerinizide duymak isterim... birde tüp konusu var tabi 11 lt 300 bar alaminyum mu- 12 lt 232 bar çelikmi) tüp konusunda dikkat etmem gereken noktalar varmı.
    teşekkürler
    muhtemelen çoğunlukla van gölü ve karadenizde dalacağım.. bir çok farklı koşulda kullanılabilmesi açısından çift parça(elbise+shorty) düşünüyorum. mares flexa ve subgear definition fiyatlar benzer...ayrıca bc regülatör setlerindede farklı seçenekler var. mares Rover setler 1600 -subgear drake setler 1950 tl ...


    slm. seval hanım .. ben vanda görev yapıyorum.. daha öncede görüşmüştük ama hatırlarmısınız bilmem..
    bir konuda sizin tecrübe ve görüşlerinizden faydalanmak istiyorum.. dalış elbisesi almayı düşünüyorum ama bu konuda yeterince bilgim olmadığı için kafam karışık..
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,438
Mesajlar
1,517,945
Kayıtlı Üye Sayımız
172,091
Kaydolan Son Üyemiz
Engin Koygun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst