Motokaravan Da Bi̇r Üst Kademe Otobüs Karavan Mi? Yeni Karavan Için Seçimimizi Yaptık Kısmet Olur Ise O 403 Mercedes Ten Otobus Karavana Başliyoruz .

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kmldlk3838 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 753

kmldlk3838

Yeni Üye
Mesajlar
9
Tepkime Puanı
6
Herkeze slm dostlar ,
Son 2 yıldır karavan hayatın da,1 yıldır da tam zamanlı karavan hayatı yaşamaktayım , projemi duyanlarınız vardı , eşim ve ben bayan kuaförüyüz hem tam zaman lı karavan hayatı yaşayıp hem de araç için de olduğu kadar mesleğimizi ifa etmek istiyoruz .YouTube kanalımız KUAFÖRBÜS ekte aracımızla ilgili birkaç video ekledim 2. karavanımın dizaynını hem yaşam hem de kuaför olarak kullanmak istesek de araç ebatların dan kaynaklı çok elverişli olmadı , biz de uzun değerlendirmeler sonucu otobüs karavan için koları sıvadık bakalım , şimdi mutlaka yakıt fazla, araç büyük diyecekler olacak , hepsinin bilincindeyiz , yakıt olarak araştırmalarım neticesin de O403 Mercedes marka araçların 100 km de 27 litre ile 35 lt arasın da tüketime sahip olduğunu öğrenmiş bulunmaktayım , daha net bilgi verecek birileri varsa da çok sevinirim , yakıt fazla olmasını araçtan sonra vermeyeceğimiz dükkan kirası ve diğer karavan hayatının artıları ile tolere ediyoruz. Fırsat buldukça paylaşım yapmayı istiyorum en azın dan bu araçlar hakkın da bilgi arayışın da olanlar için kaynak olur zira bu araçlar hakkın da ventil sesi ve rötardar sesin den başka bir paylaşım bulamadım , araç hakkın da değerli bilgilerinizi paylaşır iseniz sevinirim
syg...
 

Selamlar,

Konu 403 ve karavan ise iletişim kurmanız gereken tek kişi Ali Rıza Adatepe'dir.

Youtube kanalı üzerinden kendisine ulaşabilirsiniz.

Merak ettiğiniz ne varsa kendisine sorabilirsiniz.

Size neler yapabileceğiniz hakkında tüm bilgileri verecektir.

Şimdiden kolaylıklar diliyorum.
 
Son düzenleme:


Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,438
Mesajlar
1,517,961
Kayıtlı Üye Sayımız
172,091
Kaydolan Son Üyemiz
Engin Koygun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst