Nissan Patrol

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zubi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 126
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 52,109

patrol offroad

  • ARB

    Kullanılan: 16 64.0%
  • İRON MAN

    Kullanılan: 4 16.0%
  • SNAKE RACİNG

    Kullanılan: 2 8.0%
  • PİAA

    Kullanılan: 2 8.0%
  • OMP

    Kullanılan: 1 4.0%

  • Kullanılan toplam oy
    25
Ynt: Nissan Patrol

arkadaşlar bende 2,8 turbo pompa var içi hiç açılmamış bende denemeler yapmak için almıştım şu an boşta ilgilenenler mesaj atabilirler bende bilgi konusunda elimden geldiğince yardımcı olurum bende y61 kasa kullanıyorum
 

Etiketler
Ynt: Nissan Patrol

Selamlar Uzun süredir sesim pek çıkmıyordu ama çalışmalar devam ediyor :smiley: sevgiler herkeze..

N740448387 1208359 1683


N740448387 1207655 67
 

Ynt: Nissan Patrol

arkadaşlar SD33 ün yakıt tüketimi hakkında bilgi verirmisiniz? birde parçası bulunuyormu fiyatları pahalımıdır? şimdiden teşekkürler
 

Ynt: Nissan Patrol

SD33 Teknolojisi biraz eskidir lastiklere 40 kw gibi güç verir parça sıkıntısı pek yaşanmaz. sd33 motorlu patrol Zamanında DSI epey kullandığı için anadolu tamircilerinde özellikle parçaları bulunur. Yakıt tüketimi 12 - 14 lt arası değişir. Beş kapıda çok mutlu etmez ama 3 kapıda biraz daha makuldür.
 




Ynt: Nissan Patrol

Arkadaşlar kısa şasi için bir vinç projem var nasıl bir tampon koymalı..Bir de boya önerisi rica ediyorum araç normalde lacivert ama mat siyah ya da karma haki yeşil siyah düşünüyorum..Ne dersiniz..?

Patrol
 

Ynt: Nissan Patrol

Üstte ilk hali görünen aracımı , mat özel siyah boya ile boyattım , tamponlarını diğer aracımla değiştirdim. ortaya değişik bir araç çıktı ben beğendim..Sizin görüşleriniz nelerdir.Başka ne yapılabilir ..? Mesela nasıl bir vinç ..? Sisler..? bagaj..?

HPIM8468

HPIM8438

HPIM8440

HPIM8443

HPIM8445

HPIM8462

HPIM8464
 






Ynt: Nissan Patrol

mat siyah harika olmuş.ama ben olsaydım jant ve tamponları fosforlu turuncu yapardım.çok absürd olurdu tamamen zıt renklerin birleşmesi.ama herkez benim kadar yarım akıllı değil.siz bana bakmayın :smiley: :smiley: :smiley:
 


Ynt: Nissan Patrol

Merhaba Serhat Bey,
Daha önce makaslı patrol u makaslara daha fazla açı verip makas bağllantı noktalarını daha uzun sac parçaları yaparak ve amartisörlerin gezinme mesafeleri daha uzun olanları ile değiştirerek yükselttim . Sorunsuz kullandım. body lift konusunda hidrolik ve elektrik tesisatı el verdiği miktarda yaklasık 2.5 3 inç kadar polymer takozlar ile yükseltebilrisiniz makaslar kupaya bağlı olmadığı için sorun çıkmayacaktır.
 

Ynt: Nissan Patrol

slm. nissancı arkadaşlar. siteye yeni katıldım.bendede 3000 td patrol var. aracımdan çok memnunum.tavsiye ettiğim bir model. tecrübeli arkadaşlarla bilgilerinden yararlanmak isterim . sağlıcakla kalın
 





Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,472
Mesajlar
1,518,473
Kayıtlı Üye Sayımız
172,125
Kaydolan Son Üyemiz
erozaydin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst