Unimog - Karavan

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan israfil_baku Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 499
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 259,300

Etiketler


Ynt: Unimog - Karavan

abucam' Alıntı:
Tebrikler....Mutlu son diyeceğim ama gezerek ve azami fayda sağlamak en güzeli olacak...Allah hayırlı kazasız belasız kullanmak nasip etsin...Artık bol bol gezi fotograflarını ve gezi yazılarınızı bekleyeceğiz....Bizleri fazla bekletmeyin...
ABUCAM hoş arzularınıza göre minnetdarım.Çok sağ olasınız.
 

Ynt: Unimog - Karavan

daisuki' Alıntı:
hayırlı olsun zevkle takip ettim kendim bitirmiş gibi sevindim bol gezmeler...
Serkan abi projenin lap evvelinden yazmıştınız.Ve temamen izlediyinize göre teşekkür ederim.Bu zamanlar bitirmişim karavanı .Samimi söylüyorum hayatımda neyi ise kayb etmiş kimiyim.Karavanın yapımı esnasında inanın günün tam 15 saatını çalışıyordum.
Saat 6-ya kadar iş yerinde sonra ise qarajda...
 



Ynt: Unimog - Karavan

israfil_baku' Alıntı:
Samimi söylüyorum hayatımda neyi ise kayb etmiş kimiyim.Karavanın yapımı esnasında inanın günün tam 15 saatını çalışıyordum.
Saat 6-ya kadar iş yerinde sonra ise qarajda...

O kaybedilenin yerine şimdi başka bir şey koyulacak: Şimdi günün 15 saati gezme zamanı.
 

Ynt: Unimog - Karavan

hayırlı olsun İsrafil gardaş ,keyifli kamplar dilerim :smiley: haa bu arada kamp fotosu ve videosuda isteriz bu konunun altında ;)
 



Ynt: Unimog - Karavan

Arkadaşlar herkesi selamlıyorum.
Hafta sonu 3 gün arazide oldum.Arbanı ve kasanı iyice test etdim.Önceden söylemek isterim ki,gezimiz beklediğimden daha güzel alındı .En evvel korktugum,kasanın fazla esnemede köşelerinin çatlaması durumu idi.
Allaha çok şükürler olsun böyle durumla rastlaşmadım.
Gitdiyimiz dağların hündürlüyü deniz seviyyesinden 1500-1600 mt arası oldu.1 gün önceden Hava yağmurlu olduğu için her taraf çamurlu idi.Bazı yerlerde kar vardı.
Elektrik sisteminde hiç bir arıza olmadı.Yalnız ilk günde güneş panellerini devreye birleştirmeyi unutmuştum.Akülerin tam sarfiyyatla 12 voltun altına düştüyünü de görmedim.
En büyük sorun kasanın isitma sisteminide oldu. Hava menfazlarının yanlış yerde ( koltuk arkasında)olması geceler eksi derecelerde kasanın tabanının fazla soyuk olması kimi sorun ortaya çıkartdı.Sıcak havanın çıkışının maksimum alt kısımdan olması çok-çok zorunlu .Bu sorunu önceki günlerde çözeceyim.İlave etmek isterim ki,dizel hava ısıtıcısı çok iyi çalıştı.EN soguk zamanda bele 30% gücü ile çalışması yeterli oldu.
Birde mutfak dolaplarının stoperleri sorunlu oldu.Kilitlerin stoperlerini uzatmak cereçecekmiş.
Şimdilik bu kadar fotoları ilave ediyorum.Videolarıda monatjdan sonra mutlaka paylaşacağım.Hepinize teşekkürler.

IMAG1707


IMAG1710


IMAG1726


IMAG1752


IMAG1725
 





Ynt: Unimog - Karavan

Karavan çok güzel görünüyor. Gezide keyifli olmuş göründüğü kadarıyla.
Çok daha güzel gezilere çıkarsınız umarım.
 

Ynt: Unimog - Karavan

Evet beklenen test gezisine başlamışsınız, anladığım kadarı ile araç sorun çıkarmamış, buna çok sevindim
 





Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,461
Mesajlar
1,518,224
Kayıtlı Üye Sayımız
172,117
Kaydolan Son Üyemiz
fmt35

SON KONULAR



Geri
Üst