Arama sonuçlarınız

1. foremost

Kraliçeyi Ikna Ettik Kaptık Geldik Klasik 130

arkadaşlar bu parçayı araştırdım ancak yenisini bulamadım malum ebayda kapalı olduğu için ejnebi kardeşlerimizde bize gönderi yapmıyorlar ancak arızalı bölümü tutucu yayları bu yüzden yaylardan bulmaya karar verdim yenisi yerine tabi aynısını bulmak pek mümkün olmuyor o yüzden yayları yaptırmaya...

2. foremost

kayalar oto celal :02164711395l burak oto ankara hüseyin:0532 6997084 öz oto ankara tumay :05069036660 genelde buralardan parçaları temin etmek teyim ellerinden geldiğince yardımcı oluyorlar şimdiye kadar bir sorun yaşamadım sizede kolay gelsin
  3. foremost

kapı kartonlarını yerine yerleştırdık tam anlamı ile olmadı bana göre ancak eldeki ustalarla ancak bu kadar olmakta elimdeki ile yetinmek zorunda kaldım bu iş ankarada veya istanbulda olsa idi daha farklı olurdu aynı paraya daha az kaliteli iş malesef

4. foremost

Defender Hakkında Destek Ve Bilgi

selam burkay bey poyraz teknik sitesini inceledim güzel işler çıkarmışlar ellerine sağlık defender tek araç olacaksa başka bir araç bakmanızı öneririm hangi şehirdesiniz bilemiyorum ancak şehir içinde kulanacaksanız otomatik olması daha iyi olur sanırım defender kara delik gibi ne atsan yutar...
  5. foremost

yeni ciciler geldi parça toplamaya devam

6. foremost

hepsi aynı inan bana benim döşemecide sağlam döşedi sayılır :) al birini vur ötekine defenderi gören oooo hayırlı işler deyip yapıştırıyor rakamı ne kapı kartonları ne döşeme istediğim gibi oldu adanada bu işleri kıvıracak usta yok malesef bu tür işlerin yeri her zamankı gibi istabul ankara bu...

7. foremost

kapı kartonları demiyoruz artık kapı metalleri :smiley: alıştırmalar kaportada ve döşemede :smiley:
  8. foremost

arkadaşlar aracımın üretildiği tarıhi net olarak saplamış bulunuyorum araç 92 model değil 86 model emliyet kemeri bize bu bilgiyi fazlası ile veriyor
  9. foremost

selam dostlar kalıplardan verim alınamadı daha zorlu bir yola girildi tabiri caizse döve döve yola getirdik diyebilirim tamda yola geldi sayılmaz ama uğraşıyoruz bakalım nazla nuzla yapılan tam anlamıyle beğenilmeyen bir ustanın yaptığını diğerinin beğenmemesi ile geçen zaman kayıpları ve...

10. foremost

devamı ince yapılanlar

11. foremost

merhaba arkadaşlar kalıplar çıktıktan sonra elyaf polyester derken iş uzadı birden fazla deneme yapmak zorunda kaldık ancak istediğimiz sonucu alamıyoruz ilk döktüğümüz numune sağlam olsun dedik ancak fazlaca kalın oldu esnemiyor mübarek kurşun geçirmez oldu buda şekil vermeyi zorlaştırıyor ve...
  12. foremost

tabi beklerim buyrun gelin yarın öğleden sonra müsaitim aracıda getirin bakalım :)

13. foremost

selam walla nasıl gitsın huysuz ihtiyar mısalı beni bukadar yoracağını düşünmedim ancak sadece araç yormuyor el atmak istemiyor doyuma ulaşmış çoğu usta eski araç zor gelmekte o yuzden olduğu yere kadar yapıyorlar ancak ben onları sonradan tekrar elden geçirmekteyim en çok yoran kısım malesef...
  14. foremost

merhaba arkadaşlar kafayı kırmaya az kaldı kapı kartonları fazla zarar görmüş 2 si idare eder ancak diyer 2 si kötü durumda aklımıza hemen polyesterden dökme fikri geldi ve kolları sıvadık 4 kartonu da dökeceğiz kalıplar hazırlandı
  15. foremost

selam dostlar bir uçtan başlayalım dedim kendi imkanlarım ile kapıkartonlarını söktüm kapılar daha önce orjinalin üzerine deri kaplama yapılmış ve 2 kapı kartonu kırılmalardan dolayı tamir görmüş tahta parçaları ile japon ile yapıştırmışlar geçip gitmişler benimde asıl sorunum kaplamanın...

16. foremost

merhaba arkadaşlar serüvene fırsat buldukça yazıyorum ve resim atacağım öncelikle bu aracı kamp ve gezi amaçlı düşündüm bu yüzden 130 tercih ettim ve tercihimde önemli krater olarak en başta dizel tercihim oldu yeteri kadar benzinli ve lpg kullandığımı düşündüm dedim ulan madem dizel olacak...
  17. foremost

Defender Almak Istiyorum

merhaba arkadaşalar bu defender sevdası adama olmadık şeyler yaptırır söylerim özellikle land sevdası başka şeye benzemez ha land almışsın ha 2. evi açmişsin farkı yok yada haftanın belirli günlerini gazinoya takilmişsin farkı yok ama seversin vazgeçemessin vazgeçersin bir şekilde satarsın ama...

18. foremost

eski seriesden restöre öncesi ve sonrası
  19. foremost

hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar sağolun :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,122
Kayıtlı Üye Sayımız
166,852
Kaydolan Son Üyemiz
ADİL44

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR