Arama sonuçlarınız

1. oguz1134

Çift Akü

arkadaşımız illede şema istemiş.. > TWO BATTERY ISOLATOR diagram - Google'da Ara benzer bi durumda ben yaşadım müzik sistemi cok anfili + buzdolabı 220 v. luk inverter tam sünüs ile calışacak şekilde yaptım ettim araca takamadım söküp dagıttım yeniden yapıcam yeni aracıma sıgabilecekleri...

2. oguz1134

4.2 diesel lc ile vx100 arasındaki fark nedir?

Toyota Land Cruiser 4.5 D İkinci El SUV, MPV, Crossover, 4x4 ve jeep'ler, Sıfır Satılık Arazi Araçları sahibinden.com'da Land Cruiser 4.5 D-4D yeni kasa 200 seri diye geciyor bunların motoru yeni nesil.. satılanlar 100bin <>200bin aralıgııda diyelimki böyle bi aracınız var motoru catladı...
  3. oguz1134

eski tip kara dizel diye tabir edilen motorlar epeydir üretilmiyor..bitek tata marka arac da var sanırım günümüzde bu motorların yakıtına motorin deniliyor halk dilinde mazot diyoruz.. yeni nesil mazotlu lara common rail enjeksiyon deniliyor bunun yakıtıda euro diesel diye geciyor .. motorinle...

4. oguz1134

2001 vx100 4.7 V8 kullanıcısıyım aranızda tecrübesi en az ben de olabilirim toyotayıda tanımıyorum 7-8 aydır biniyorum.. bu kasada 2003 den sonra şanzıman 4 ileri nin yerine 5 ileri otomatik olarak degişmiş cok az tüketimde farkı var ama atla deve gibim degil bildiğim.. bendeki 4 ileri şu cok...
  5. oguz1134

Amarok Off Road

mt mud : camur demek terrain : zemin demek.. camur lastiğinin asvalt için olanı olmaz.. asvalt lastiği bu pistte sürat bile yapar. '33' slicks tire - Google'da Ara

6. oguz1134

Acil Yardim 1996 Blazer 4.3 Sıfır Motor

sizin aracdan cok çakmıyorum.. ama hararet yaptırıp piston kolu egmek diye bişi yok.. bi tek hatanız olabilir o da yeni motora yüksek devir cevirtmek den belki bin de bir ihtimal.. motorunuzu yapan işin ustası degil aynı yere tekrar gitmek de bi hata gibim gözüküyor.. komprosyon oranı 9,5 olan...

7. oguz1134

Suzuki-grand Vitara 2.0td Xl-7 Bilgi Almak İstiyorum

eni .boyu ,yüksekliği ölçün ..yalnış bişi yapmayın eskisini fiyattan düşüyorlar aracla aküçüye gidin mutlaka derim..
  8. oguz1134

şu konuda beygir ölçümlerimi paylaşmışım.. >> jimny için performans artırmak istiyorum önerileriniz nelerdir chip tuning sonrası bende beygir,eşek,midilli vs cıkmadı..:( cıktı diyen arkadaşlardan da bi cıktı kagıdı istesek ayıp mı olur..? cok iyi bi ecü tamirçisi ve aynı zaman chip tuning çi...
  9. oguz1134

akü bi cok soguklarda bi de cok sıcaklarda cıvıtır..yolda bırakır.. mesela erzurum ,kars ,van ..vs gibi soguk yerlerde 100 amperliği 50 lik gibim iş görür ,,cok sogukda verimi düşer.. 150 A. LİK DİNAMO VAR BİZİM ARACLARDA.... diger suzukilerden farkımız var.. o ölçüde standart 90 A. lik cuk...

10. oguz1134

Garmin ecoRoute HD Vehicle Diagnostics - Google'da Ara garmin reklamı gibim oldu..:(

11. oguz1134

Garmin ecoRoute HD Vehicle Diagnostics - Google'da Ara alet bu yanlış vermişim benim kullandığım..
  12. oguz1134

bu motorlar eski nesil ve nazlı ,,dilinden anlamanız gerekiyor.. elm 37 obd - Google'da Ara bu zımbırtı + cep telefonu ile olabilir 20-30 tl lik bişi..ben beceremedim onuda söyliyeyim ..hatta 10 tl ye paralı programınıda indirdim beni gerdi bayagı kaldırıp attım..benim telefon sony z...

13. oguz1134

video cekim işi berbat bi şekil..you tube tarihinin en kötü kameramanı olarak tarihe geçiçem..:( hantallık işi bitti illede 2500 devir ısrarı nazı cazı bitti.. yazın klima acıkken kaldırıp yüretene helal olsun bi durumu vardı .acemi şöfer gibim zırt pırt stop ederdi.. rolantide kalkış mümkün...
  14. oguz1134

-bilgilerinizi/tavsiyelerinizi Paylaşın-

'' Aracım 2005 model otomatik suzuki grand vitara '' >> sizin aracınızın üretim amacı farklı dır arazide cok büyük 4x4 lerin batıp kaldıgı yerlerden tavşan gibi sekerek geçmesidir..minik donunuşlarla ,ufak modifiyelerle ,,arazide 1 numaradır .. offroad yarışlarındaki grand vitaralar..sizin...
  15. oguz1134

88<>03 vitara jantı 3 cm spacer varmış gibim lastiğinizi dışa alır..3+3 = 6 cm lastik iziniz genişler.:)

16. oguz1134

'' Aracım 2005 model otomatik suzuki grand vitara '' yürür halde iken max 50 km olmalı (tercihan 20-30 km daha uygun ) 4H ' a takıp devam edebilirsiniz..ne zaman : karda buzda ,çamurda ,vs kaydıgınızda güvenli sürüş için takılır .... 4L' ise durup da vites degiştirmeniz gerek .. normal vites...
  17. oguz1134

otomatik şu şekil işler.. D' ye taktıgınızda 1. vites'e kalkar ...devrini bulunca 2. vitese takar.. tekrar devir lenince 3.ler .sonrası 4 ler uzar gider.. ''1'' de ise sadece ''1'' de gider 2 ve 3. viteslere gecmez.. kilitler vitesi..:rolleyes: ''2'' de ise önçe ''1'' ile...
  18. oguz1134

Vitaramız Için Yardim!!

Google tanıdığım biri değil ama bende yakındır tanışacam ..:)

19. oguz1134

Vitaramız Için Yardim!!

93 aracınızın km saati sanırım her 100 binde sıfırlanan eski tiplerden onun yaptı gı gercek km yi bilmek zor iş ..:rolleyes: yaşını başını almış..onuda yenilerseniz hoş olur.. vitara da uyumsuzluk söz konusu degil..uyar.. grand vitaranın şanzıman uyumunu bende bilemiyeçem 10 puanlık uzman...
  20. oguz1134

Vitaramız Için Yardim!!

japonçu diye tabir ettiğimiz parcacıların sattıkları parcalar ile sıfır motor yapmak ..çok mantıklı degil.. çin taivan vs menşeili parcalar bize eşdeger diye veriliyor .. aynı parcaları suzuki yeklili servisten sgp ambalajlı olarak almaya kaltıgımızda ise , rakamları aklımızı hoplatacak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,181
Kayıtlı Üye Sayımız
166,867
Kaydolan Son Üyemiz
adeshpv

Çevrimiçi üyeler

Geri