Arama sonuçlarınız

1. oguz1134

Sinus Inverter 1500 Watt

Linetech ve Cotek bu 2 marka var tanınmış.. ikiside aynı firmanın ürünü.. cotek olan güneş enerjisi sarzına daha uygun.. bildiklerimi aktarayım.. mesela bi dag eviniz var sistem kuracaksanız 12v. tercih etmeyin..24-36-48v. olanlar daha verimli calışıyorlar.. cekeceginiz amperi ve dolduracagınız...

2. oguz1134

2000 Model Vx100 Tavsiye Edermisiniz ?

Ankara' da etimesut semti hyundai yetkili servisi aldıgım yer..bir milletvekilinin aracı imiş..arkadaşlarının aracı olduğundan kar almadan sattıkları ,, hatır işi bi iş di benimki.. arac pis hiç galeri aracı gibi degildi.. kuaföre girmiş mis kokan..lastiklerine arab sabunu sürülmüş..araclardan...
  3. oguz1134

ahc sistemi vx 100'ün en mükemmel yeri .. otomatik tek düğmeyle kontrol edilebilen yükseklik ayar sistemi dir. istenirse bi düğme dokunuşu ile alçalabiliyor ..sonra normale geliyor tekrar isterseniz az daha yükseliyor..offroad amaclı.. ilk aldıgımda sistem beni fıtık etti cok saydırdım... kapı...

4. oguz1134

Arazi için modifiye görmiş ,,büyük lastik,,,farklı oranda ,ayna mahruti..vs gibi işlemden geçmiş aracın kaç km gittiğini ekrandan görüp..hesaplamanız imkansıza yakındır.. matematik profu bile olsanız cok terler genede bulamazsınız.. !!insa turbo'' türü kaplama 'lı lastiğin üstünde yazan ebadı...
  5. oguz1134

VX100 V8 4.7'ye Ne Marka LPG Sistemi Takılmalı? Yoksa Takılmamalı mı?

4-5 aylık biniçiyim yeniyim.. lpg litre fiyatı 2,1 tl gibim..şu an 125 tl ye doluyor depom.. 230-250 km gibi İstanbul trafiği şehir içi gidiyor.. az yaksın diye yumurtaya basar gibi gaza basanlardan..özenli kullananlardan degilim.. uzun yolda 40 kuruş altına da düşüyor yeri gelince.. v8 le...

6. oguz1134

Wj 2.7 Beşinci Enjektör.

80 ton basanı geldi benimkine beceremedi.. sünnet degil..enjektörleri dibinden hadım edip cıkarıp kapagı kurtarmıştım..4 ejnektörü 1 aydan fazla bekledim..sonrası.. bindigin arac fiyat albeya,reno killiyosa 10 dakikada bulunuyo enjektörü ,yenisi,revizyonlusu,cıkması,tırla gelmişi falan filan...

7. oguz1134

arac ararken benimde kafam cok karışmışdı..:( vergi ve yakıt sorun degilse cok km yapılmıyacak ise vx 100 tek gecerim.. mesela lpg si yok taktırırım sorun degil demeyin..prins marka olmassa olmazı imiş..oda maliyeti 8000 tl gibi..sanki şaka..? bakımlı olan masraf etmeden bineceginiz aracı çok...
  8. oguz1134

Wj 2.7 Beşinci Enjektör.

yaklaşık 1 veya 2 yılda bir common rail motorlarda km ye bakmadan bunları söküp yaglayıp geri takmak gerekiyor.. sonrası bu bakım olmadıgında ise enjektör lerde bişi cıkınca kaynamış ise bir komple dolu motor kapagı + 4 yeni enjektör gerekince sahibine fena maddi manevi yıkım oluyor...
  9. oguz1134

Wj 2.7 Beşinci Enjektör.

BİLGİN DİZEL BOSCH-DELPHİ-DENSO-VDO DIESEL CENTER ENJEKTÖR VE POMPA TAMİR TEST AYAR ONARIM SERVİSİ bu ve benzeri bir yerde yaptırır sanız sonuç alırsınız.. yenisi 1000 tl ise 600-700 tl gibi maliyet cıkıyor..arada cok fark yok yeni ve eskide .. aracınızla gidin yada enjektör götürün bir tane...

10. oguz1134

Prado 120 Akü ?

Yuasa - The world’s leading battery manufacturer dogru akünü burdan koduyla bulun ölçülerine ulaşabilirsiniz..:)

11. oguz1134

Wj 2.7 Beşinci Enjektör.

oto sanayi içindeki tornacılarda hidrolik aparat oluyor.. ayrıca her arca özel enjektör cekip cıkartma aleti mevcut.. >> Dizel Enjektör Çektirme Tanıtım, Promosyon Dizel Enjektör Çektirme Online Alışveriş - turkish.alibaba.com bunlar gibim ..:)
  12. oguz1134

2005 Suzuki Grand Vitara

2005 Suzuki Grand Vitara 2.0 45.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 207991352

13. oguz1134

Suzuki Vitara Ustasi

masko mobilyacılar sitesinin karşısında özyakuplar oto servis özcan usta..var..
  14. oguz1134

Vx 100 'de Lpg Takılınca Istepne'nin Yeri ?

uzun yol 400 krş..şehir içi 500 krş ,,prins sistem var (2008 de takılmış) yeni lpg ye zam geldi %10 > 450<>550 oldu.. 2 oksijen sensörü sürekli hata verir konumda.. ondan dolayı benzinde bi tık kötü ,,, lpg de cekiş bi tık iyi ...diger aracların tam tersi..:)
  15. oguz1134

bende yeni vx 100 aldım az buçuk tecrübelerim oldu paylaşayım.. 2003 de iç dizaynı degişiyor şanzıman 5 vitesli oluyor..biraz daha güzel işin acıkcası.. aksların frezesi,difransiyel oranı vs bazı teknik degişiklikleride var ..tam bilmiyorum.. ama aradaki fark atla deve gibim degil.. yakıt...

16. oguz1134

Vx80 Teknik Bilgi + Detay

10 gün olmuş kimseden ses yok taze toyotacı olarak ben bir kaç bişi yazıyım. hafif of road için vx 100 tercih edin derim.. modifiye yapıp offroad yapıcam derseniz.80 yada 105 kasa tercih edin derim. dubai versiyon arabaistan tarafına özel yapılmışı sanırım bazı başka özellikleride vardır ? tek...
  17. oguz1134

Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi

Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi ----TOYOTA 40 SERİSİ -------------------- 1.Cem TASÇIOĞLU 1982 Land Cruiser FJ 45 İstanbul 2.Ergün ÜÇYAŞAR 1983 Land Cruiser FJ 40 İstanbul 3.Heytem Dağıstanlı 1984 Land Cruiser FJ 40 İstanbul 4.Ali ilkbahar 1978 Land Cruiser FJ 40 Mersin 5.Halis Başaran 1984...
  18. oguz1134

http://www.alibaba.com/product-detail/1998-TOYOTA-Land-Cruiser-100-VX_110829075.html son resimdeki aparat.. sag arka stop lambasını görünmez yapıyor bazı modellerde..? plakayı iptal ediyor..? küçük kare plaka bulup takmak lazım..? tadilat projesi isteyen bir durummu...

19. oguz1134

yeni vx 100 kullanıçısı oldum 2008 de lpg takılmış.. o tarihden beri istepnesiz gezilmiş.. tüv muayenede istepneyi istiyor..? arka bagaj kapagına bir aparat var o da arabanın kaporta sacına delinip montaj oluyor sanırım pek kafama yatmadı..istepnesi oldukça agır ..sac 'a baglandıgı yeri...
  20. oguz1134

Grand Cherokee 2. Akü Bağlanması Yardım

Ynt: Grand Cherokee 2. Akü Bağlanması Yardım https://www.warn.com/atv/accessories/dual_battery_control.shtml https://www.google.com.tr/search?q=dual+battery+isolator+warn&hl=tr&biw=1527&bih=850&site=webhp&source=lnms&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAGoVChMI3oaHmOXMxgIVybMUCh0Onwmx&dpr=1.1 elinde bundan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,181
Kayıtlı Üye Sayımız
166,867
Kaydolan Son Üyemiz
adeshpv

Çevrimiçi üyeler

Geri