Arama sonuçlarınız

1. oguz1134

Grand Cherokee 2. Akü Bağlanması Yardım

Ynt: Grand Cherokee 2. Akü Bağlanması Yardım şahsi fikrim önce aküyü bitiren sorunu çözmeniz lazım . araca sonradan takılan.. teyp-radyo cd vs.. anfi .. cb telsiz lpg sis lambası ,tavan aydınlatması vs vinç.. bunlar yada benzer ne varsa hepsi + kablosu sökülecek iptal edilecek.. akıllı bi...

2. oguz1134

Suzuki Grand Vitara Xl7 Dizel Fotolar

Ynt: Suzuki Grand Vitara Xl7 Dizel Fotolar ''1 inch yükseltme ve 235 70 16 geolandar a/t lastik var.'' yükseltmeden sonra arka tekerler kasaya ortalı duruyormu..? biri içerde biri dışarda muhabbeti oluştumu..? (camurluklardan).. :)
  3. oguz1134

Vitara 2.0 V6 Ateşleme Bobini

Ynt: Vitara 2.0 V6 Ateşleme Bobini Vitara 2.0 V6 Ateşleme Bobini kolayca yanıp kavrulmaz.. bozuk diye tespit ettiğiniz ile bir adet de saglamı sökün masaya yatırın fişin gectiği uçları ölçün ohm metre ile.. her ikiside aynı degeri verecektir %99............ ;) bozuk dediğinizin bujiye...

4. oguz1134

Suzuki Grand Vitara Xl7 Ses Yalıtımı

Ynt: Suzuki Grand Vitara Xl7 Ses Yalıtımı >> Suzuki Grand Vitara Xl7 Ses Yalıtımı >> başlık bu ama içinde başka bişiler yazıyoo.. ;D konu adeta lastik kauçuk kıvamında uzadıkçada uzuyo.. ::) nedenmi..? günün birinde adamın biri..> Suzuki Grand Vitara Xl7 arac alsa bana faydası olur diyem...
  5. oguz1134

Suzuki Grand Vitara 2006 Td Cip H Tuning Nereden Buluruz

Ynt: Suzuki Grand Vitara 2006 Td Cip H Tuning Nereden Buluruz gaza dip yapınca kara duman varmı.. :)

6. oguz1134

Suzuki Grand Vitara Xl7 İntercooler Temizliği

Ynt: Suzuki Grand Vitara Xl7 İntercooler Temizliği konuda bahsi gecen araclar 200.000.-300.000. km aralıgında ..+ olanıda var.. mazot az yakıyo diyem fazlaca kullanılmış..lar yanim.. ilk hdi 'yi pejo 1997 de içad etmiş.. bizim arac lardaki motorun dogum tarihi 2000 senesi.. 2005-2006 da...

7. oguz1134

Ynt: Suzuki Grand Vitara Xl7 Ses Yalıtımı araya girip parazit yapayım accık.. 10/40 yag .. 30 çeşit markada var ise ..şhell ,mobil vs.. bunun 3-5 tanesi tam sentetikdir.. 10/40 yag .. genelde %90 'nı yarı sentetik diye gecer ve uçuz olur.. ön numararı 0 yada 5 ile başlıyan yagların alayı tam...
  8. oguz1134

Ynt: Suzuki Grand Vitara Xl7 İntercooler Temizliği ben bu işleri yapalı 3yıl falan oldu naaptımı bilem unuttum.. ;D jeton düşdükçe yazıyorum.. ;) yıkamacıya nazınız geciyorsa yada 150 bar üstü oto yıkama makineniz var ise 2 iş daha tarif edeyim.. 2 far arasındaki ön panel sökülüp klima...
  9. oguz1134

Ynt: Suzuki Grand Vitara Xl7 İntercooler Temizliği hortumlar naylon bu aracta uclarında kauçuk conta gibim bi dalga var azcık yaglansın hemencik çacık oluyor ben baya bi degiştim o zırbıtıdan hatta yedegim bilem var 3 ayrı ölçü 4 adet.. ;) elliyenin elinde kalabilir benden söylemesi..

10. oguz1134

Suzuki Grand Vitara Toz Alma Problemi, Çözümü

Ynt: Suzuki Grand Vitara Toz Alma Problemi, Çözümü o ızgara bildiğim şöyle bi iş yapıyor kapı kapatırken ki içerde oluşan basınçı sönümlüyor.. ;) iptal edince kapı kapatırken camı bi tık acmak gerekebilir kışın..yazın benimkiler hep acık.. ::) eliniz degmişken 4 kapı pandizotunu da sökün + 4...

11. oguz1134

Ynt: Suzuki Grand Vitara Xl7 Ses Yalıtımı birde dinamometrede ölçtürseniz .. ::) ne kadar güç elde ettiniz..tam bilirdik.. ;) başta ben tüm xl-7 TD'çiler paçanıza yapışırdık.. ;D bizde istiyoz diyem.. ::)
  12. oguz1134

Ynt: Suzuki Grand Vitara Xl7 Ses Yalıtımı bu motorda 3 adet egr var.. 1. si normal bildiğimiz egr ...selonoid valf tahrikli. 2. si 4 lü bogaz kelebegi ...vakum pompasından direk tahrihli.. 3. sü bogaz kelebegi..selonoid valf tahrikli. ecü içinden 8-10 yerden iptal etmiştim lamba yaktı.. ecü...

13. oguz1134

3.2 Did Dakar Versiyonu Nedir ? Ne Degildir.?

Ynt: 3.2 Did Dakar Versiyonu Nedir ? Ne Degildir.? kartal daki ilfer otoya danışın derim.. ;) bizim gibilerle anca muhabbet olur.. :)
  14. oguz1134

Ynt: 3.2 Did Dakar Versiyonu Nedir ? Ne Degildir.? pajeroya 'özel degişik bi durum varmıdır bilmiyorum.. günümüzde arac içine biri laptop bilgisayarla girip obd 2 fişinden beyne girip programı kopyalıyor.. sonrasıda yaptıgı yeni haritayı aynı yöntemle ecu'ya yüklüyor..kaputu acıp adam motoru...
  15. oguz1134

Ynt: 3.2 Did Dakar Versiyonu Nedir ? Ne Degildir.? 2010 yılından itibaren motor güçü degişiyor bildiğim..200 beygir miş.. caponların al birini vur öbürüne ??? suzuki ön fren balatasının takarken yanına 8 tane balata sacı konur.. teraziye koysan kuyumcuda ibre zor kıpırdar.. ??? 200 tl yuh +...

16. oguz1134

Suzuki Grand Vitara Ddis P0243 Arıza Kodu İle İlgili Yadım

Ynt: Suzuki Grand Vitara Ddis P0243 Arıza Kodu İle İlgili Yadım benzinli turbo motor çalışma perensibi ile dizel aynı degil cok farklı ve karmaşık.. eksantirik milinin birinden tahrik alarak dönen bir vakum motoru olur dizel de.. (fren içinde bu vakumu kullanır..) bu vakumu kullanıp motor...
  17. oguz1134

Düşük Fiyata Orjinal Egr Valfi Nasıl Temin Edebilirim

Ynt: Düşük Fiyata Orjinal Egr Valfi Nasıl Temin Edebilirim https://partsouq.com/en/catalog/mitsubishi burdan bi bakın yakalarsınız inşallah.. ;)
  18. oguz1134

Düşük Fiyata Orjinal Egr Valfi Nasıl Temin Edebilirim

Ynt: Düşük Fiyata Orjinal Egr Valfi Nasıl Temin Edebilirim https://www.google.com.tr/search?q=MR577141&biw=1680&bih=949&source=lnms&sa=X&ei=T1tLVYGKJImTsAGZx4DYDA&ved=0CAYQ_AUoAA&dpr=1 parca kodunu tam ve dogru bilmeden çok zor.. ;) her hanği bi kod yakalayıp yapıştırdım işinizi görürmü...

19. oguz1134

Common Rail Motor

Ynt: Common Rail Motor bazı zorlukları var bildiğim.. motor kulak uyumları + debriyaj ve şanzımana uyumu söz konusu..ilk iş.. ruhsata işletilebilir nitelikde faturalı motor olmalı ,,bazı şartları var üstünde 2.0 motor varsa en fazla mesela 2,5 gibi izin veriliyor gibi şartlarını ruhsat...
  20. oguz1134

Suzuki Grandvitara Xl7 Karter Ve Alt Koruma Tasarımı

Ynt: Suzuki Grandvitara Xl7 Karter Ve Alt Koruma Tasarımı Suzuki xl7-TD arac için alt muhafaza nasıl olmalı..? motorun karterini koruyamazsınız çünkü 1 karış yukarıda kalır ,vurulmaya yamulmaya konumu müsait degil..yani motor koruması gereksiz de denilebilir.. ;) konumu olarak ilk darbeyi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,181
Kayıtlı Üye Sayımız
166,867
Kaydolan Son Üyemiz
adeshpv

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri