Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
otomatik vitara vites topuzu yanındaki üzerinde a-pdüğmesinin hangi durumlarda ve ne işe yaradığını açıklarsanız çok sevinirim küçük kolu 4x4 l ye aldığımız zaman otomotik vitesi de l moduna mı yoksa 2 modundamı kullanmak lazım
Ynt: Pathfinder mı, Opel Frontera mı?
zaten ben nivadan sonsuz kere mutluyum ama insanların kadaya hurda gözüyle bakması bıktırdı beni biliyorum nivanın gittiği yere partfinder gitmez ama ondada gösteriş ve konfor var
Ynt: Uludağ Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (25 Temmuz 2009)
tekrar sorucam hangi yoldan gidiliyor uydudan bakınca aroma su fabrikası yanından diye gözüküyor doğrumdur
Ynt: Pathfinder mı, Opel Frontera mı?
bir arkadasımda otomatik suzuki vitara var ama hafif bir yokuşta bile kalkarken pati çekiyor yani kışın uludağa çıktığım zaman pati çeken bir araç işimi baya zorlaştırır ve batar sonuçta batmak istemem ayrıca vitaranın partfinderden daha basarılı olacağını...