Arama sonuçlarınız

1. Serhun

Izmir 2003 Grand Cheroke Servis Deneyimi

Gecmis olsun. İnsalar iyice tadını kaçırdı artık. Eskiden çok özel islerde ustadan şikayet ederdik. Şimdi en basit islerde bile bas ağrıtıyor ve aynı işlemi defalarca yapıp zaman ve para harcıyoruz.

2. Serhun

2001 Model Lr Discovery Td5 Düzeltme Ve Yenileme Çalışmaları

Elinize emeginize Saglik paylaşım için teşekkürler. Kapı izolasyonunu normal söküp takan görmedim. Ya yırtıyorlar ya da atıp ortadan kaldırıyorlar. Bu izolasyon olunca toz ve rüzgar sorunu olmuyor araçta çok güzel olmuş. Güle güle kullanmanız dileğiyle.
  3. Serhun

Hava Filtresi Kapağı Tamiri (epoxy Ile )

Elinize emeginize Saglik paylaşım için teşekkürler.

4. Serhun

Wj Direksiyon Sertliği Ve Toplamama Sorunu ?

Parçalar yeni olduğu için bu sıkılık sorunu oluşmuştur muhtemelen. Bir süre kullanınca açılır. Parçalar üzerinde gresörlük varsa yaglama yapılınca bir miktar rahatlar.
  5. Serhun

Scout 800b Restorasyon Projem

Çok güzel oluyor elinize emeginize Saglik. Paylaşımlar fotolar için teşekkürler.

6. Serhun

jimny de polen filtresi için yer varmış ama filtre koyan yok

İstanbulda yasıyorsanız Aksaray Japon Kore parçaları satan yerlerden temin edebilirsiniz. Ben oradaki bir firmadan sarf bakim ve onarim parcalarini temin ediyorum. Anlaşmalı kargo ile uygun fiyata gönderiyorlar. İhtiyacı olan varsa firma bilgilerini özel mesaj olarak atarım.

7. Serhun

Scout 800b Restorasyon Projem

Kolay gelsin. 46.000 km deymiş ama birkaç 99.0000 devirmiş olabilir.
  8. Serhun

Sunroof Su Alma Problemi

Ön cam silikonlari bozulunca rüzgar sesi yapan araçlar gördüm ama sunroof olanını hiç test etme şansım olmadı. Bu araçların ön camını içeriden itip kontrol ettik. 1996 da Maslak da bir fitil kilit cam isleri yapan ustaya araç götürdüm. 20 cm boyunca 3cm kalınlığında kutu gibi iki dedektör...
  9. Serhun

Discovery 2, 2003-td5 Şanzıman Yağı Boşaldı.

Gecmis olsun. Hortum patladiysa sanayide hortum imalatı yapan atölyeler oluyor. Orijinali bulunmazsa hortum yaptırılır. Rekorlarını da hortum imal edene vermek gerekiyor bazen eskisini kullanıyorlar. Radyatöre giden hortumsa radyator gövdesi bakır vs metalden yapılmışsa radyatorcude onarımı...

10. Serhun

Daihatsu Feroza Acil Yardım Lütfen !!!!

Aracınızı tanımıyorum genel tecrube ve yorumlar bunlar umarım isinize yarar.

11. Serhun

Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

Yazılanların tamamını kelime kelime takip ediyorum. Bence bu konu hep böyle canlı kalmalı. Çok emek çok bilgi ve değerli paylaşımlar var
  12. Serhun

Ben tesekkur ederim ne demek İki dakika gaza geldim. Takımları alıp bir arabaya dalasım var. [emoji1][emoji1][emoji1] EGR yi de söküp temizleyip ince saçtan kör conta yapıp iptal edilir. Yazılım olarak da araç üzerinden iptal edilebilen bir yapıda ise daha iyi olur ya da genel olarak...

13. Serhun

Katalizör söküp yerine katalizör görüntüsünde ici boş olan takılınca muayeneden gecer. Orijinali kenarda dursun. Ya da orijinali bozuksa içini boşalttıktan sonra tekrar araca takılır. Aslında bu işlemde söyle bir dezavantaj var boş kazan basınç oluşturur. Bunun önüne geçmek için boş katalizörün...
  14. Serhun

Daihatsu Feroza Acil Yardım Lütfen !!!!

2. Araç tupte tek marsta çalışıyor şimdilik atiker tüp var devamlı tüp ile çalışan araçlarda ne yapmalı parça değişimi ile alakalı ? Filtre degisimi normalde yeterli. Çalısmasında veya sarfiyatinda sorun varsa LPG ayarına bakilabir. Aracın orduda yağ filtresi hava filtresi yok hangi araçların...
  15. Serhun

2001 Model Lr Discovery Td5 Düzeltme Ve Yenileme Çalışmaları

Bu fiş birçok araçta dik duruyor çıkması daha kolay oluyor. Bakım onarım sırasında da çıkabiliyor. Dikkatinizden kaçmaması ve elden geçirmeniz çok iyi olmuş.

16. Serhun

Çok güzel olmuş iç dizaynda bütünlük sağlanmış. Bülent ablamın tabiriyle Fevkaladenin fevkinde [emoji1]
  17. Serhun

Ellerinize emeklerinize Saglik kesenize bereket kazasız belasız sürüşler. Ön konsol boyama veya deri kaplama vs seyleri çok beğeniyorum bence kisisellestirmede en iyi adim ve aracın daha kaliteli donanımlı bir görünüme kavuşması gibi birşey. Konsolda dikişleri belirgin deri kaplama ve...
  18. Serhun

Murat 124

Tofaş'ın 5 ileri olanları uyuyor diye hatırlıyorum.

19. Serhun

Suzukı Vıtara 1.6 Jlx 5k Yakıt Problemi

LPG filtre ve ayarlarının iyi olduğunu düşünerek Subap kecelerinde ( contalarinda) LPG nin kullanimi nedeniyle catlamalar deformasyon oluyor güç kaybı yaşıyor. Kompresyon test aleti bağlayıp her silindirin kontrolunu yapıp olması gereken degeri de öğrenip durumu karşılastirabiliriz.
  20. Serhun

2.5 benzinli 1988 defender lpg dekilometrede ne yakar

Normal degere ulaşmış anlaşılan. Benim binek aracımda da sistem değişti normalde 7-8 Lt/100 km yakıyordum şimdi 11lt/100 km oldu. Yokuşları rahat çıkıyorum ama masraflı oldu [emoji1][emoji1][emoji1]

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,547
Kayıtlı Üye Sayımız
166,898
Kaydolan Son Üyemiz
pandey7702

SON KONULAR

Geri