Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: balkanlar
Bayram tebriklerinden anlaşıldığı kadarıyla ramazan bayramında yapmışsınız bu geziyi sizi nasıl kıskandım anlatamam,hele o leziz etlerin tadını hatırladıkca:) (ben Novi pazarda yemiştim hala unutamıyorum)
Ynt: balkanlar
Bu kadarmı :(Sabırsızlıkla devamını bekliyorum,anlatımınız ve resimleriniz harika,hayalimdeki geziyi yapmışsınız,özellikle ivo Andriç'in evinin resmini koymanıza çok sevindim.
Ynt: Batı Balkanlar-Adriyatik
Sayın Poyrazm,benim için hep merak konusu olan Balkanlarla ilgili böyle güzel bir gezi yazısı hazırladığınız için teşekkür ederim,sizden konaklama ücretelri hakkında bilgi vermenizi rica edicem.
Saygılarımla
Özcan DAĞ
Ynt: Kabatepe Karavan Kampı / Gelibolu - Çanakkale
Kabatepe orman kampı tam bir doğa harikası,özelikle gün batımı kelimelerle anlatılamaz.Bende yeni yönetimden oldukca şikayetçiyim,özellikle sahil kısmı çok bakımsız ve pis,buda beni çok rahatsız ediyor,malesef burasıda çok değişti her sene yeni...