Arama sonuçlarınız

1. Ö

balkanlar

Ynt: balkanlar Bayram tebriklerinden anlaşıldığı kadarıyla ramazan bayramında yapmışsınız bu geziyi sizi nasıl kıskandım anlatamam,hele o leziz etlerin tadını hatırladıkca:) (ben Novi pazarda yemiştim hala unutamıyorum)

2. Ö

balkanlar

Ynt: balkanlar Bu kadarmı :(Sabırsızlıkla devamını bekliyorum,anlatımınız ve resimleriniz harika,hayalimdeki geziyi yapmışsınız,özellikle ivo Andriç'in evinin resmini koymanıza çok sevindim.
  3. Ö

2 gün yürüyerek Roma!

Ynt: 2 gün yürüyerek Roma! Tek kelimeyle harika bir yazı.

4. Ö

Batı Balkanlar-Adriyatik

Ynt: Batı Balkanlar-Adriyatik Sayın Poyrazm,benim için hep merak konusu olan Balkanlarla ilgili böyle güzel bir gezi yazısı hazırladığınız için teşekkür ederim,sizden konaklama ücretelri hakkında bilgi vermenizi rica edicem. Saygılarımla Özcan DAĞ
  5. Ö

Rio De Janeiro & Brezilya'da Yediklerimiz

Ynt: Rio De Janeiro & Brezilya'da Yediklerimiz Harika bir gezi,imrenmemek elde değil,özelikle caipirinha'lar şahane gözüküyor.

6. Ö

Kabatepe Karavan Kampı / Gelibolu - Çanakkale

Ynt: Kabatepe Karavan Kampı / Gelibolu - Çanakkale Kabatepe orman kampı tam bir doğa harikası,özelikle gün batımı kelimelerle anlatılamaz.Bende yeni yönetimden oldukca şikayetçiyim,özellikle sahil kısmı çok bakımsız ve pis,buda beni çok rahatsız ediyor,malesef burasıda çok değişti her sene yeni...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,208
Kayıtlı Üye Sayımız
167,073
Kaydolan Son Üyemiz
Mert Baltacı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR