Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Likya yolunu 1 kerede bitirebilirsin. Hem yolda yalnız olmazsın hem de hayal edemeyeceğin güzellikler görürsün. Ancak aşırı sıcaklara hazır olmalısın. 508km lik bir yoldur. Yol üzerinde bir iki nokta dışında su proniblemi yok. Mis gibi dağ suyunu içe içe yürürsün. Fethiye den Geyikbayırı na...
Kapalı yazmıyor ise ve siz kapatırsanız da sıkıntı güzel yurdumda ama çözüm basit tabi açar muayeneye gider dönünce kapatırsınız.
Böyle mevzuata böyle çözüm ✌
Takipteyiz bizde. Başarılar.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ruhsata dikkat etmenizde fayda var. Tente yi iptal ettirmeniz projeye kadar uzayan bir sürece dönüşebilir.
Uzunca bir süre yatan bir araç olduğunu unutmamak lazım. Yine de iyi gidiyorsun... bizi de haberdar et ☺
Abs bir alışkanlık ancak çok işe yarayan bir özellik aynı zamanda. Defender kullanan biri olarak abs olsa nolur olmasa nolur
Hususî amaçlı kullanılan bulunabilirse gerçekten kullanışlı bir araç. Fakat motoru çok hassas yani kaliteli mazot kullanmak lazım sürekli. Onun dışında işletim maliyeti gerçekten düşük ve parça sorunu yok.
Bugün 2 tane Xenon denedik. İkiside 100000km de 2011 modeli. Biraz hırpalanmışlar. Belli ki çok hırpalanmaya gelmiyor. Hususî kullanılmış bulursam onu da deneyeceğim.
1 haftada hangi araç satılıyor ki. Ben de boş durmadı İsotlar ı aradım. Buyrun bekleriz dediler. Bir gidelim görüşelim bakalım...