Arama sonuçlarınız

1. liveistodie

en sevmediğimiz insan tipi !!

Ynt: en sevmediğimiz insan tipi !! alçakgönüllü olmayanlardan nefret ediyorum

2. liveistodie

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. başınız saolsun.
  3. liveistodie

Benim karavanım. Peugeot J5 Rapido (Özgür)

Ynt: Benim karavanım. Peugeot J5 Rapido (Özgür) hayırlı olsun diyorum hayallerinizi gerçekleştirmenin verdiği mutluluk kadar olamaz benimkisi. fotograflarınızı bekleriz ,)

4. liveistodie

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. erkek adamın kızı olur..
  5. liveistodie

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. günaydın ankaraaa.

6. liveistodie

Sigarayı Bırakanlar Listesi

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi durun durun 45 benimmmm

7. liveistodie

Ankara Kızılcahamam - Isparta - Antalya Gezi Görsellerimiz

Ynt: Ankara Kızılcahamam - Isparta - Antalya Gezi Görsellerimiz güzel bir rota bu gideceğiniz yeri ben daha çok seviyorum. noel baba kilisesi myra ya çok yakın altda şehir içindeki noel babayı koyuyorum kaldırılmış diye duymuştum gittğinizde biilgi verirseniz çok memnun olurum.belki tekne turu...
  8. liveistodie

Sigarayı Bırakanlar Listesi

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi birgün bir zamanlar bende içtim bırakdım demek için içtim sigarayı ,) artık içmiyorum eskiden içerdim artık içmiyorum.
  9. liveistodie

Ynt: Ankara Kızılcahamam - Isparta - Antalya Gezi Görsellerimiz sevgili dostum değerli yazın için çok teşekkürler. laradan tahtalıya geçerken alanyaya manavgata neden ugramadınız? cips paketi ile olarakda aldıgında normal basınç vardı içerisinde ama siz yükseklere çıkınca cipse etkiyen dış...

10. liveistodie

Ynt: Ankara Kızılcahamam - Isparta - Antalya Gezi Görsellerimiz yazımı silmeyi denedim ama olmadı. ben fotoları imageshack.us adresine 640-480 secerek yükleyip sonra link ekliyorum adresleri ama tabi siz bilirsiniz. merakla bekliyorum en sevdiğim yerlerden biri kızılcahamam antalyada da evimiz...

11. liveistodie

Ynt: Ankara Kızılcahamam - Isparta - Antalya Gezi Görsellerimiz devamı gelecek mi acele mi etdim?
  12. liveistodie

Afyon Gezi Planı

Ynt: Afyon Gezi Planı frig vadisi 3 ayak (esk-afyon-kütahya) birisini afyon kapsamakda. eskişehirdeyim yardımcı olurdum ama il sınırı dışına çıkamıyorum. frigvadisi.ord dan bakabilirsiniz. birkaç da foto buldum ilginizi mutlaka çeker. http://www.flickr.com/groups/afyon03/pool/

13. liveistodie

Kamp Yapacaklara Öğütler :))))

Ynt: Kamp Yapacaklara Öğütler :)))) tuvalet en en önemli unsur ya üzerinde baya durmuş ,) sanırım pek dertli bu konuda.
  14. liveistodie

Fotoğraflarla Artvin

Ynt: Fotoğraflarla Artvin borçka kadar güzel bir yer yok desemde her yeri güzel artvinin. en çok da karadenz denince insanların hemen trabzona gidip ora ile sınırlı kalması.
  15. liveistodie

Kampda Yaptığınız Değişik Yemek Pişirme Şekilleri Neler ?

Ynt: Kampda Yaptığınız Değişik Yemek Pişirme Şekilleri Neler ? kampta mantar seveniniz yokmu? ya da tuzda balık pişireniniz?

16. liveistodie

Hayatın içinden yakaladıklarım...

Ynt: Hayatın içinden yakaladıklarım... fotoğraf ve anatımın mütiş umarım netfotograf.com da üyeliğin vardır kendini geliştirmen açısından öneririm eger gezen biriysen de tema da sıkıntı çekmezsn ellerine sağlık. facebook da da gezinotları...
  17. liveistodie

eskişehir -frig yol arkadaşı

Ynt: eskişehir -frig yol arkadaşı ankarada yaşadığım için ankarayı biliyorum daha çok şimdi 5 ay eğitimi için eskişehirdeyim. gereken malzemelerim var zaten de her gün spor yapıyoruz. katılabilir misin?
  18. liveistodie

facebook

Ynt: facebook mesajların yarısı chat yarısı mail ile geliyor

19. liveistodie

eskişehir -frig yol arkadaşı

merhaba arkadaşlar ekim ayına kadar herhangi bir süre içerisinde frig vadisine gitmek istiyorum. bu gezide mıhalıççık sivrihisar da olabilir. farklı günleri de kapsayabilir. kendime yolu bilmesi önemli değil yol arkAdaşı arıyorum. detaylı plan yapalım
  20. liveistodie

eskişehire gelecekler için

merhaba arkadaşlarım. eskişehire gelmek isteyenler ya da eskişehirde olup birlikjte gezmek isteyenler haberleşelim. polis okulundayım her hafta standart gezilerimde : odunpazarı- şelale- türbe- sazova park- kentpark- espark- porsuk bot gezisi ve adalar- cam, karikatür, lüle taşı müzeleri...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,209
Kayıtlı Üye Sayımız
167,073
Kaydolan Son Üyemiz
Mert Baltacı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR